Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10412 replies to this topic

#4541 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2011 - 10:52 AM

Mene je ta reč že parkrat pustila na cedilu. pinch.gif Največkrat tako, da je bus prišel par minut pred napovedanim časom in sem lepo izvisela na postaji, kar v enem gnilem vremenu lih ni najbolj fajn.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4542 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28713 posts

Posted 05 May 2011 - 03:14 PM

Ponavljam ze nekajkrat omenjeno - FOLK, KI NE ODGOVARJA NA (SLUZBENE) MAILE! >.< In ne samo to, kot, da se ni nic zgodilo MI POSLJE MAIL S SVOJIM VPRASANJEM. Pa a si blesav al kaj?!?! In potem jaz kot bebec prosjacim, ce mi lahko prosim poda odgovor, da bo delo nemoteno teklo naprej..... down.gif bruh.gif
Ne, ne zanima me, ce se ti maili izgubljajo po Blackberryih, Macih in nevemkjesevse, postimaj si fakin' masinerijo tako, da bo sluzila svojemu namenu ne pa samo imidzu. bruh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4543 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30177 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 May 2011 - 08:16 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 5. 2011 - 16:14) View Post
Pa a si blesav al kaj?!?!

kok dobr si tole napisala! thumbup.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4544 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28713 posts

Posted 05 May 2011 - 09:05 PM

Hehe smile.gif
  • 0

#4545 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 05 May 2011 - 10:00 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 5. 2011 - 16:14) View Post

Nedojemljivi ljudje. verymad.gif
Cimri sem najmanj 500x povedala, da imam grozno alergijo na cvetni prah in s tem povezano še hujšo astmo. Že 2 meseca hodim vsak dan vsa zatečena in solzna domov, s krvavo rdečimi očmi, kiham, kašljam, smrkam, vse me srbi, all in all na prostem se počutim obupno in okrevam še par ur po tuširanju. Tablete jem kot bonbone, oči zalivam s kapljicami, vsa okna sem zaščitla z neprepustno kopreno, od ventolina sem že vsa zadeta.. Pridem s faksa in sred sobe ogromen šop hortenzij, najbolj cvetočega grmovja ever. evil.gif wallbash.gif Mislim, WTF noooo cry.gif Lahko grem direkt v kliničnega prespat.

Se opravičujem za izpad, sem morala izpihat oops.gif

• 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#4546 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28713 posts

Posted 05 May 2011 - 11:41 PM

^^

sad.gif
  • 0

#4547 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18780 posts

Posted 05 May 2011 - 11:44 PM

O fak, to je pa res neuvidevno. huh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#4548 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5860 posts

Posted 06 May 2011 - 08:53 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 31. 1. 2011 - 15:15) View Post

Spremljam, spremljam. cry1.gif

Zadnjič sva v LJ s fotrom bila na kavi. Oziroma jaz na kavi, on na čaju.
Pa si foter naroči čaj in vpraša, kakšne vse imajo. Ovi zrecitira, si foter
izbere, potem pa kelnar vpraša: ''a boste torej čajček z limonco in medkom?''
Foter ga je samo bikasto zijal in ni vedel, kaj na to odgovoriti, jaz sem se začela
naglas smejati in sem mu kao "prevedla", da ga sprašuje, če bo še limono in med.
Za crkniti komično, res. Fotrov izraz na obrazu je bil priceless. laugh.gif

anekdota iz časov, ko je moj brat delal kot natakar v enem od lj lokalov, kjer imajo tudi mini pizze. pride en ponosni očka z triletnico in je bilo vse v pomanjševalnicah: sokec, čajček, pijačka,... si predstavljate. pa naroči očka pizzo in ko jo dobita na mizo mala vzklikne: "Glej oči, pička!!!!" evo, kaj pa vse v pomanjševalnice tlačiš!!! smile.gif)

sem morala delit z vami, sploh s Fluffy!

• 0

#4549 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 May 2011 - 08:55 AM

thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4550 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30177 posts

Posted 06 May 2011 - 08:56 AM

LOL za pi*ko!
skor sem se glasno začela režat, bom doma nadoknadila, v pisarni bi čudaško izpadla.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#4551 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 May 2011 - 09:11 AM

Na živce mi gredo ljudje, ki prav iščejo razlog za prepir in kreganje.
In potem tako dolgo iščejo, dokler ne najdejo in se skregajo, potem so pa zadovoljni, ker so lahko svojo slabo voljo prenesli še na nekoga drugega. down.gif

Pa ljudje, ki so prav očitno pod vplivom Lune!
Prisežem, da jih poznam že kar nekaj, ki so neverjetno tečni in nataknjeni ravno v času, ko je luna polna ali prazna. mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4552 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30177 posts

Posted 06 May 2011 - 09:20 AM

taki vsaj lahko rečejo, da za tečnobo niso lrivi sami, pač pa luna. twisted.gif
oni drugi pa .... ponavadi itak 'najdejo' razlog za prepir tako, da si ga preprosto izmislijo. down.gif za take je nadvse primeren Planetkin vzklik:
.
njihove zmagovalne face so pa itak pricelss.

• 0

#4553 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26295 posts

Posted 06 May 2011 - 09:35 AM

^ laugh.gif so true!

Moja babi je drgač takšna - išče in prca, da bi se skregali (ne vem točno zakaj mora to počet), z mano pa se ne da skregat. Potem je pa čist živčna laugh.gif

• 0

#4554 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28713 posts

Posted 06 May 2011 - 02:07 PM

^^

To so sile, ki so mocnejse od tebe. ninja.gif cry.gif Ze odkar vem zase veliko veselje do necesa delim z bliznjimi (ampak samo z bliznjimi!) tako, da zacnem tecnariti, iskati slabe strani, se upirati.... O.o O.o Nimam pojma, zakaj! Se pa foter enako obnasa, najbrz sem pobrala po njemu. Morda obrambni mehanizem? V smislu - si ne dovolis biti srecen, ker se bojis, da bodo ljudje videli, da ti je do necesa in ti potem hoteli to vzeti. Oz., ce bi se zgodilo, da bi ti nekaj, kar te osrecuje, vzeli, bi se lahko delal brezbriznega.
Dunno. :| Se vsakic znova borim proti tem obcutkom, prav rect si moram, B., pazi sedaj na reakcijo; dvakrat zamizim, dvakrat globoko vdihnem in potem prav mukoma recem "U ZAKON!" ali kaj podobno primernejsega od tecnarjenja. O.o

QUOTE(-supergirl- @ 6. 5. 2011 - 9:53) View Post

anekdota iz časov, ko je moj brat delal kot natakar v enem od lj lokalov, kjer imajo tudi mini pizze. pride en ponosni očka z triletnico in je bilo vse v pomanjševalnicah: sokec, čajček, pijačka,... si predstavljate. pa naroči očka pizzo in ko jo dobita na mizo mala vzklikne: "Glej oči, pička!!!!" evo, kaj pa vse v pomanjševalnice tlačiš!!! smile.gif)

Mohohohohohohohohoh, mohohohohohohohohohohohohoho thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

#4555 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2011 - 11:20 PM

QUOTE(-supergirl- @ 6. 5. 2011 - 9:53) View Post
sem morala delit z vami, sploh s Fluffy!

thumbup.gif laugh.gif Hvala! IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4556 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2011 - 10:39 AM

Neodločni ljudje! FAK, kak mi gre to na živce, ko se nekateri ne morejo odločit. FUCK no. Tak primer so naprimer oblačila, ko se nekdo nikakor ne more odločit, kaj bi si kupil in proba pol trgovine, preden si kaj kupi - jaz ful nisem taka, jaz ko vidim, da mi je kaj všeč - kupim. Al pa ko nekateri en mesec izbirajo kateri parfum bi si kupili. rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4557 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6899 posts

Posted 08 May 2011 - 11:57 AM

Ja, ali pa ko se ne morejo odločit, ali bi šli kam ven ali pa ne bi šli. In pol tehtajo pol dneva, ali ja ali ne. Po možnosti še čakaš, kaj da f*** bojo rekli, ker si že zrihtal prevoz ali pa maš že nekaj splanirano vnaprej...
Pri takih sem vedno pripravljena na to, da itak ne bojo šli in je v igri plan b.
Najhujši so uni, ki ves čas govorijo, da bodo šli in potem tik pred zdajci odpovejo, ali pa sploh niti nič ne povejo in jih pol pokličeš in rečejo "..aja neee veš, se mal slabo počutim, tako da boljše, da ne grem, sej sm bla včeraj pri zdravniku, sam ni nič boljše..." AAaaaaa smile.gif

• 0

#4558 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27754 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 May 2011 - 02:51 PM

QUOTE(Ana @ 8. 5. 2011 - 11:39) View Post

Neodločni ljudje! FAK, kak mi gre to na živce, ko se nekateri ne morejo odločit. FUCK no. Tak primer so naprimer oblačila, ko se nekdo nikakor ne more odločit, kaj bi si kupil in proba pol trgovine, preden si kaj kupi - jaz ful nisem taka, jaz ko vidim, da mi je kaj všeč - kupim. Al pa ko nekateri en mesec izbirajo kateri parfum bi si kupili. rolleyes.gif rolleyes.gif

No, jaz sem ena od teh ljudi in temu nikakor ne bi rekla neodločnost, ampak ok. Pa to da proba pol trgovine, preden kaj kupi in je zaradi tega neodločen - kaj pa, če mu je všeč vse, pa npr. nima denarja, da bi si vse to pokupil in potem raje en kos proba 3x, da se prepriča, če je vreden tega denarja, če mu res paše in če ga bo zagotovo nosil, preden ga res kupi. Pa tudi 70€ za kak parfum ni mali denar, da b isi jih kar povprek impulzivno kupoval.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4559 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87988 posts

Posted 08 May 2011 - 02:58 PM

Nekateri ljudje so pač neodločni (pa ne samo glede zgoraj opisanih banalosti, ampak vsega), pač stvar karakterja, si niso sami krivi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4560 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2011 - 03:09 PM

^Tako kot je Jina napisala, jaz sem dala samo primere. Meni grejo taki ljudje pač na živce.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users