Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4521 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 14 April 2008 - 05:12 PM

Dobesedno se mučim z enim predmetom down.gif .
  • 0

#4522 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 April 2008 - 05:44 PM

Js isto... down.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4523 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 14 April 2008 - 08:16 PM

- spet me malo meče oops.gif
- ignoriram obiske
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#4524 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15234 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 April 2008 - 08:36 PM

Piiiiiiiiiseeeeed. Res, vaaa, kk to sovražim, kot da sm zadn kubičn centimetr neuporabnega sranja na svetu? Sori, to pa že ni več lack of attention ampak lack of interess, vsaj kar se mene tiče. Naj gre vse skupaj v pm, danes, jutri pa pojutrišnjem, pa še v četrtek, iz principa. Mislim.

huh.gif

Jezna sm ful.

Pa tolk še mam za nardit.

Ful sm slabe volje, sam to ni dobr za počutje. Diiiham. Ourajt. Bom tole trikrat vrnila, pa z obrestmi.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4525 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 14 April 2008 - 08:49 PM

:* cvetka.đast for ju smile.gif

spovedujem se, da pogrešam fanta.zelozelozelozelo.
spovedujem se, da sm prava prasica do nekaterih.in niti malo mi ni žal.
  • 0
mačka figa.

#4526 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6795 posts

Posted 14 April 2008 - 09:01 PM

Boli me glava. Boli me grlo. Bedn dan.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4527 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 14 April 2008 - 09:07 PM

napol sem se zjokala ob enem komadu cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4528 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12160 posts

Posted 14 April 2008 - 09:08 PM

Jst sm se pa za prav. Frči console.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4529 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 15 April 2008 - 12:08 AM

Chicken sem. Tako! sleep.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4530 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27504 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 April 2008 - 12:11 AM

Ko prizna, pola mu se prašta .. Joke dej. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4531 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 April 2008 - 09:48 AM

e da se mi it v Lj.

Aja, pa za "usoden" izpit sem se čist malo učila... ker optimistično in domišljavo mislim, da ful že itak vse znam. Ahahaha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4532 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 15 April 2008 - 10:49 AM

Spet neki na dež kaže. Ful mi gre na nerve to,da je mal sonce, pol pa kr naenkrat dež. Mogla bi se učit, pa se ne, se skos tolažim, da imam dost časa.
  • 0

#4533 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 15 April 2008 - 01:29 PM

začela sm se učit (končno)
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#4534 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17387 posts

Posted 15 April 2008 - 04:17 PM

V četrtek zjutraj so me klical iz zobozdravstvene ambulante, da so me prestavli nekam na junij. Seveda so me zbudil in sem si v naglici nekam napisala datum in uro in seveda zdej tega listka nikjer ne najdem. Ful sem jezna evil.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4535 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19999 posts

Posted 15 April 2008 - 07:09 PM

nisem šla v šolo zaradi enega testa oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4536 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 April 2008 - 07:48 PM

Preplonkala sm čist, čist ceu (ampk k napišem ceu mislim res ceu) test za kemijo in pisala 100% laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4537 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 15 April 2008 - 07:55 PM

Bravo Fifa!. Tudi to je treba znat! hooray.gif

Ni maila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rpg.gif sniper.gif 2guns.gif jagr.gif bfg.gif fight.gif fight1.gif
  • 0

#4538 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4238 posts

Posted 15 April 2008 - 08:43 PM

Dan se je začel vzpodbudno, nato pa je začelo deževat down.gif Kak me je pa danes prezeblo, pa še veter je pihal, tak da sem bila kljub dežniku mokra.
Aja pa še nekaj, spet sem izkusila bednost našega zdravstva. Glede na to, da je šlo za nujni primer, sva z očetom čakala dobro uro v prazni čakalnici. hip hip hura za njih. Pa naj še kdo reče, da si zaslužijo stavkat (danes so izgubili vso kredibilnost pri meni verymad.gif )
  • 0

#4539 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 April 2008 - 09:11 PM

Nažiram se s tuninim namazom. Oh, joy. blink.gif

Pa pri prijatelju sem bila na cedeviti. Bilo dolgčas za popizdit. Pa kaj sem jaz zdaj dežurni psihiater za vse? Mah, kr neki....dovolj za nekaj časa. twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4540 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18504 posts

Posted 16 April 2008 - 10:19 AM

Svetovalka naše uprave je pozitivno zabita oseba. Zelo zabita. blink.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic