Spovednica
Posted 14 April 2008 - 05:12 PM

Posted 14 April 2008 - 05:44 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 14 April 2008 - 08:16 PM

- ignoriram obiske
Posted 14 April 2008 - 08:36 PM

Jezna sm ful.
Pa tolk še mam za nardit.
Ful sm slabe volje, sam to ni dobr za počutje. Diiiham. Ourajt. Bom tole trikrat vrnila, pa z obrestmi.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 April 2008 - 08:49 PM

spovedujem se, da pogrešam fanta.zelozelozelozelo.
spovedujem se, da sm prava prasica do nekaterih.in niti malo mi ni žal.
Posted 14 April 2008 - 09:01 PM
Posted 14 April 2008 - 09:07 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 April 2008 - 09:08 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 April 2008 - 12:08 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 April 2008 - 12:11 AM

Pablo Picasso
Posted 15 April 2008 - 09:48 AM
e da se mi it v Lj.
Aja, pa za "usoden" izpit sem se čist malo učila... ker optimistično in domišljavo mislim, da ful že itak vse znam. Ahahaha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 April 2008 - 10:49 AM
Posted 15 April 2008 - 01:29 PM
Voltaire
Posted 15 April 2008 - 04:17 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 April 2008 - 07:09 PM

Posted 15 April 2008 - 07:48 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 April 2008 - 07:55 PM

Ni maila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 15 April 2008 - 08:43 PM

Aja pa še nekaj, spet sem izkusila bednost našega zdravstva. Glede na to, da je šlo za nujni primer, sva z očetom čakala dobro uro v prazni čakalnici. hip hip hura za njih. Pa naj še kdo reče, da si zaslužijo stavkat (danes so izgubili vso kredibilnost pri meni

Posted 15 April 2008 - 09:11 PM

Pa pri prijatelju sem bila na cedeviti. Bilo dolgčas za popizdit. Pa kaj sem jaz zdaj dežurni psihiater za vse? Mah, kr neki....dovolj za nekaj časa.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 April 2008 - 10:19 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users