hello, tina. ajm olsou en edikt, njuli formt. evribadi sej haj tu špela. haj, špela.
Spovednica
Posted 10 April 2008 - 06:01 PM
hello, tina. ajm olsou en edikt, njuli formt. evribadi sej haj tu špela. haj, špela.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 April 2008 - 06:38 PM
V dobro voljo bi me ziher spravil fant in mi pripravil palačinke z nutelo
Posted 10 April 2008 - 07:09 PM
Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba.
Posted 10 April 2008 - 09:44 PM
Posted 11 April 2008 - 07:14 AM
Posted 11 April 2008 - 10:11 AM
Jaz se spovedujem, da sem danes prešpricala eno predavanje, da bi se učila, namesto tega pa sedim za računalnikom.
Posted 11 April 2008 - 10:51 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 April 2008 - 11:37 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 April 2008 - 12:23 PM
Fak no, bančne kartice ne najdem.
Js tud ne! Pa lih sem novo dobila, samo brez pin številke, zdej pa ne vem, a lahko staro prekličem al kaj? Na novo pin številko bom pa tk še teden, dva čakala.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 April 2008 - 12:30 PM
Haj, Špela
Zakaj ima ta ženska tak vpliv na tega tipa?
Še večjega kot katerakoli ženska, majo pa kolegi. Ponavad glih uni k v življenju ženske še za rit niso prjel, kaj šele kej več. Pa k misljo, da so ful kul, če se pr 25ih do žensk obnašajo k da smo tazadn gnoj na svetu in smo itak ustvarjene sam zato, da morimo. Oh come on, moj brat pr 14ih je to že prerastu. Jz tud ne razumem v čem je poanta, tko da sočustvujem.
Spovedujem se pa, da mi spet hodjo neke čudne črne misli po glavi. Strah me je. Pa nočm ga zgubit, noup.
Posted 11 April 2008 - 02:33 PM
Velik bolj si organiziran, ko te ura preganja.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 April 2008 - 03:34 PM
Adriane, kaj če bi premislila o prekinitvi - al si mazohist by the book?
BagiGirl, želim ti, da bi te tok razvajal, da se ti bo bledlo ... Men je blo včeraj zvečer/ponoči in dans zjutraj tko lepo ....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 11 April 2008 - 03:45 PM
Posted 11 April 2008 - 04:54 PM
Posted 11 April 2008 - 07:22 PM
Posted 11 April 2008 - 08:11 PM
Že cel dan dišim naokoli z Isseyem. Moj moj!
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 April 2008 - 11:15 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 April 2008 - 11:30 PM
SPAT!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users