Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4481 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29827 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 April 2008 - 06:01 PM

ou maj gat, komi čakam, da bo ura pol devet. oops.gif zdele bi mogla sicer z N. sedet na kavi, pa se mi je ni dalo prenašat.

hello, tina. ajm olsou en edikt, njuli formt. evribadi sej haj tu špela. haj, špela.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4482 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 10 April 2008 - 06:38 PM

Sej ne vem kje začet. Odkar ponoči hodim vsaj po 3x scat, posledično slabo spim. In zato me tudi moti prihod otrok v vrtec v kričečem stilu: Ueeeeeeeeeeeee, ne grem! Ista pizda mala pa ob petih popoldne: Ueeeeeeeeeeeeeeeee, ne grem domov! Nekako pričakujem, da se vsaj v poznih popoldanskih urah naspim, a ne. Ne, ker moja draga mati vstopa v bajto ko slon in ne more mimo tega, da ne bi koga zbudila.

V dobro voljo bi me ziher spravil fant in mi pripravil palačinke z nutelo oops.gif njami, ful bi jih.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#4483 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 10 April 2008 - 07:09 PM

Zakaj ima ta ženska tak vpliv na tega tipa? ermm.gif ahhh, a tipi res ne znajo razmišljati s svojo glavo. Blah, ne maram je. tongue.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#4484 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 10 April 2008 - 09:44 PM

Ful mi je dolgčas, k svina biggrin.gif
  • 0

#4485 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11973 posts

Posted 11 April 2008 - 07:14 AM

Mami mi gre ful na živce. Ona skoz kritizira in mene in fotra, vsak dan najde več stvari, da kriči: jaaaa kakoooo pa to delaaaašššš?? Ne smeš tko, ampak moraš tko bla bla bla. Tud če je to samo rezanje kruha. Če pa se njej kej reče, je pa vse narobe. rolleyes.gif mad.gif
  • 0

#4486 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 April 2008 - 10:03 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4487 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 11 April 2008 - 10:11 AM

Adriane console.gif

Jaz se spovedujem, da sem danes prešpricala eno predavanje, da bi se učila, namesto tega pa sedim za računalnikom. oops.gif
  • 0

#4488 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 April 2008 - 10:51 AM

Fak no, bančne kartice ne najdem.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4489 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 11 April 2008 - 11:37 AM

Živčna ko pes, ker je prišel ven datum za prijavo na diplomski izpit. IN to čisto brez razloga ker se mi bo vse izšlo! Kaj si grem sama sebi na živce! mad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4490 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15234 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 April 2008 - 12:23 PM

QUOTE(crna @ 11. 4. 2008 - 11:51) View Post

Fak no, bančne kartice ne najdem.

Js tud ne! Pa lih sem novo dobila, samo brez pin številke, zdej pa ne vem, a lahko staro prekličem al kaj? Na novo pin številko bom pa tk še teden, dva čakala. huh.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4491 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5196 posts

Posted 11 April 2008 - 12:30 PM

QUOTE(Špela @ 10. 4. 2008 - 19:01) View Post

hello, tina. ajm olsou en edikt, njuli formt. evribadi sej haj tu špela. haj, špela.

Haj, Špela smile.gif Jz sm mu že dons povedala, da ta vikend ma da me razvaja tko k se spodob, ker bo drugač bogi. Sploh ker je bil včer (in dons) ful živčen zarad izpita, posledično tečen in ful nesramen. Pričakujem še opravičilo v obliki pliškota al pa parih lepih besed in dobrega seksa, najraje vse skupi biggrin.gif oops.gif Bogi bo skratka, ker si zasluž in ker pol mislm da sm sam jz tak edikt in nočm bit sam jz tak edikt. Bo že vidu hudiča smile.gif

QUOTE(roxy @ 10. 4. 2008 - 20:09) View Post

Zakaj ima ta ženska tak vpliv na tega tipa? ermm.gif ahhh, a tipi res ne znajo razmišljati s svojo glavo. Blah, ne maram je. tongue.gif

Še večjega kot katerakoli ženska, majo pa kolegi. Ponavad glih uni k v življenju ženske še za rit niso prjel, kaj šele kej več. Pa k misljo, da so ful kul, če se pr 25ih do žensk obnašajo k da smo tazadn gnoj na svetu in smo itak ustvarjene sam zato, da morimo. Oh come on, moj brat pr 14ih je to že prerastu. Jz tud ne razumem v čem je poanta, tko da sočustvujem.

Spovedujem se pa, da mi spet hodjo neke čudne črne misli po glavi. Strah me je. Pa nočm ga zgubit, noup.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4492 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 April 2008 - 02:33 PM

Ko me baše čas, se spomnim mamnih besed, da bolj ko nimaš časa, več postoriš. Sem vedno misla, ah ... saj če maš cel dan časa, pa se lahko sam odločiš kdaj&kaj boš nardil, česa se boš lotil,... pa vidim, da je mela kr prav.
Velik bolj si organiziran, ko te ura preganja.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4493 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29827 posts

Posted 11 April 2008 - 03:34 PM

N. mi je pozvonila, ko sem bila v trgovini - kaj, a js pa mam dnar za preč metat pa njo klicat?! rolleyes.gif zadnje čase si res malo preveč dovoli ... pa sem izklopila telefon ob 1. opozorilu, da mam prazno betarijo. in je še vedno izklopljen. važno, da sem se z D. že slišala. smile.gif

Adriane, kaj če bi premislila o prekinitvi - al si mazohist by the book? tongue.gif
BagiGirl, želim ti, da bi te tok razvajal, da se ti bo bledlo ... Men je blo včeraj zvečer/ponoči in dans zjutraj tko lepo .... oops.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#4494 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27407 posts

Posted 11 April 2008 - 03:45 PM

Usrana sm, da se sama seb gravžam. Lase mam mastne kot še nikoli v življenju, med njimi bi se našel tud kakšen pesek. Prah mam v nosu, ušesih,... ma povsod. Komi čakam, da bodo dela končana in se bom lahko fajn zrihtala v naši novi kopalnici smile.gif
  • 0

#4495 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 April 2008 - 04:54 PM

Zlagala sem se eno drobno laž. twisted.gif
  • 0

#4496 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 11 April 2008 - 05:19 PM

QUOTE(Adriane @ 11. 4. 2008 - 11:03) View Post

Jebem ti pijačo in vezo na daljavo, ki rojeva samo tako sranje, ki ga drugače ne bi poznala!

tr00 cry.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#4497 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29827 posts

Posted 11 April 2008 - 07:22 PM

še ena spoved za danes - vklopim telefon in mam 3 neodgovorjene klice od miss N. in je ne pokličem nazaj. odpovedala sem dejt, ker se mi ne da ven. full mi paše z D. spat, tega bi se zlahka navadila, pa si še dopovedujem, da se nočem .... smile.gif B. je reku, da težko spi brez mene, hehe.
  • 0

#4498 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 April 2008 - 08:11 PM

Cvetka, jaz semnašla kartico. Sem jo dala takoj po prihodu nazaj v dnarnico, pa sem vmes pozabla, ker sem bla itak v mesečnem stanju.

Že cel dan dišim naokoli z Isseyem. Moj moj! wub.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4499 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 11 April 2008 - 11:15 PM

Razbila sem del kavnega mlinčka od fanta in nikjer ne najdem rezervnih delov za kupit cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4500 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 April 2008 - 11:30 PM

Enemu frendu sem take bedarije pisala preko MSN-ja in sms-ov, da mi slabo postane če samo pomislim kakšne bolane umotvore sem trosila. butl.gif

SPAT!!! lart.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users