Danes sem prvič naredila Chicken tikka masala. Sem morala it začimbe kupit, ker še nikoli nisem nič podobna delala.
Otroka sta bila precej navdušena; meni je odlična! Delala po tem RECEPTU
Posted 11 January 2022 - 03:31 PM
Danes sem prvič naredila Chicken tikka masala. Sem morala it začimbe kupit, ker še nikoli nisem nič podobna delala.
Otroka sta bila precej navdušena; meni je odlična! Delala po tem RECEPTU
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 January 2022 - 10:28 AM
Posted 18 January 2022 - 12:47 PM
Posted 20 January 2022 - 01:11 PM
Posted 20 January 2022 - 02:32 PM
Hehe, jaz tudi špinačo, + (raz)kuhana rdeča leča in popečen tofu
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 January 2022 - 01:42 PM
Posted 24 January 2022 - 07:14 PM
Ponovno sem skuhal portugalsko ohrovtovo juho caldo verde. Pregledal sem nekaj receptov. Nekateri narekujejo, da v juho vržeš kocko kurje juhe. Juhe v kocki ne maram, uporabil sem šeflo kurje juhe, ki sem jo vzel iz zmrzovalnika (kao jušna osnova). Moram reči, da je šele danes uspela v vsem bogatem okusu. Notri spada kajpak dimljena klobasa, to pa.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 30 January 2022 - 06:55 PM
Pico sem spekla za večerjo.
Errol, ti vzameš v Garaži njihovo hišno? Meni je tržaška omaka na pici sedaj n e p o g r e š l j i v a - tako okusno naredi vse skupaj, pa res paše k pasiranemu paradižniku, ki ga začinim s čebulo v prahu, timijanom, baziliko, poprom, malo posolim in sladkam. Priporočam!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 30 January 2022 - 07:33 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 January 2022 - 08:12 PM
Posted 30 January 2022 - 08:31 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 February 2022 - 12:12 PM
Posted 01 February 2022 - 12:35 PM
Ne bit rit, napiši še to, kako si ga pripravila
Posted 01 February 2022 - 12:41 PM
Posted 01 February 2022 - 12:56 PM
A, razumem.
Jaz ga rada tenstam, na veliko čebule. Traja pa tudi sto let, preproste jedi my ass.
To starša tudi komentirata, da nikoli ni jed enako dobra, jaz vsakič malo improviziram in ne vem, če sem že 2x skuhala enako stvar, vedno delam nekaj na pamet/po svoje/glede na sestavine.
Posted 04 February 2022 - 11:55 AM
Posted 04 February 2022 - 12:31 PM
Zeljne krpice
Posted 11 February 2022 - 02:01 PM
Posted 11 February 2022 - 02:06 PM
Posted 12 February 2022 - 07:17 PM
Tortilje z zelenjavo in lososom
0 members, 2 guests, 0 anonymous users