Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4481 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2011 - 04:06 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 23. 4. 2011 - 17:03) View Post

Müller-Miler

JAAA!

Kar se pa Stožic tiče ... jaz rečem preprosto Stožice s poudarkom na O.

QUOTE(Jinadaze @ 23. 4. 2011 - 17:05) View Post

No, to je pa meni čisto normalno, če bi mi kdo rekel Müller pravilno, bi se mu smejala v glavo.

Potem se meni bi. Miler mi je debilno do konca, namreč. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4482 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86806 posts

Posted 23 April 2011 - 04:07 PM

S širokim o-jem torej? woot.gif

Ne, tebi se ne bi, ker bi me potem grdo pogledala. V glavo. cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4483 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2011 - 04:09 PM

Ne vem, kakim, pravzaprav. Normalnim. butl.gif

To je pa tudi res. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4484 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86806 posts

Posted 23 April 2011 - 04:13 PM

mad.gif Res me zanima, Štajerci večino besed izgovorite z ozkim.

• 0

― V. Van Gogh

#4485 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2011 - 04:24 PM

Te pokličem in ti izgovorim? lol1.gif
Ne, resno, mislim, da izgovorim nešto između - torej med ozkim in širokim Ojem.
Če bi tu izgovarjala totalno pravilno, bi me imeli za norca.

• 0

#4486 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86806 posts

Posted 23 April 2011 - 04:47 PM

laugh.gif laugh.gif

Ti verjamem na besedo! ˆ-ˆ

• 0

― V. Van Gogh

#4487 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 April 2011 - 06:06 PM

Jaz tud rečem Miler, ampak ostalo pa lepo po nemško. Ka und O pa Ha und Em (čeprov ni nemški laugh.gif ) Pa De em. biggrin.gif
Ko pozabim na vrečko zelenega čaja in potem je grenek! mad.gif
  • 0

#4488 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 April 2011 - 09:28 AM

O tem ste že stokrat pisale, a sem si mislilaa 'tako hudo pa spet ne more bit, kamon, jaz nisem še nikogar slišala to govorit', pa je dejansko res! Tista ogabna napačna dvojina, GREVE, o, bruh! NOBEN ne sklanja tega pravilno, prav ošpice dobim, ko to slišim in ko ne morem bit več tiho, pokomentiram in rečem, da to ni prav, pol pa mi začnejo, da itak da je prav, kaj pa jaz vem, ko mi Primorci dvojine sploh ne uporabljamo. Sori, raje je NE uporabljam (četudi jo znam), kot pa da jo uporabljam NAROBE. In ta greve poslušam konstantno vsak dan, nobena sošolk tega ne reče prav in vsakič jim začnem pizdit, ker ne morem bit tiho. Kateri debil si je to izmislil. ph34r.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4489 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29994 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 April 2011 - 09:44 AM

na živce mi gre, ker nekateri potujejo polni predsodkov. down.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4490 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 April 2011 - 10:57 AM

QUOTE(Coco* @ 24. 4. 2011 - 10:28) View Post

O tem ste že stokrat pisale, a sem si mislilaa 'tako hudo pa spet ne more bit, kamon, jaz nisem še nikogar slišala to govorit', pa je dejansko res! Tista ogabna napačna dvojina, GREVE, o, bruh! NOBEN ne sklanja tega pravilno, prav ošpice dobim, ko to slišim in ko ne morem bit več tiho, pokomentiram in rečem, da to ni prav, pol pa mi začnejo, da itak da je prav, kaj pa jaz vem, ko mi Primorci dvojine sploh ne uporabljamo. Sori, raje je NE uporabljam (četudi jo znam), kot pa da jo uporabljam NAROBE. In ta greve poslušam konstantno vsak dan, nobena sošolk tega ne reče prav in vsakič jim začnem pizdit, ker ne morem bit tiho. Kateri debil si je to izmislil. ph34r.gif

Jaz še nisem slišala, da bi kdo rekel GREVE. laugh.gif Najbrž bi me kr malo kap.
Meni je pa to neuporabljanje dvojine ekstremno moteče, ker nikoli nevem o koliko osebah nekdo govori. Reče sošolka - včeraj smo šli v Dramo, je bla huda predstava. cry.gif Nikoli nevem, al je šla samo s svojo kolegico, al jih je blo 10 cry.gif .

• 0
Viens, reste ici!

#4491 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26068 posts

Posted 24 April 2011 - 11:21 AM

Mame fakin' Manke. sniper.gif sniper.gif sniper.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4492 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 24 April 2011 - 11:44 AM

lol, kaj ti pa je Saš naredu? laugh.gif
  • 0

#4493 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26068 posts

Posted 24 April 2011 - 12:16 PM

Ej, vsakič, ko ga slišim po radiu, se mi v momentu spusti instant doza mozoljev wacko.gif Ne prenesem ga.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4494 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17554 posts

Posted 24 April 2011 - 12:25 PM

GREVE ali GREVI velikokrat slišim (pa pejve/pejvi, bove/bovi, sve...). Imam dve sestrični v oš in očitno si nekul, če rečeš greva ermm.gif Mene to tudi fizično zaboli, dobim krč biggrin.gif

Na živce mi gre vsa velikonočna hrana. Orehova potica, ŠUNKA, MRZLA! JAJCA, hren... Seveda rinejo to na vsakem koraku in moram vsako leto razlagati, da ne jem tega.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 24 April 2011 - 01:08 PM

QUOTE(Anouk @ 24. 4. 2011 - 12:21) View Post

Mame fakin' Manke. sniper.gif sniper.gif sniper.gif

O ja. Grozodejstvo! blink.gif
  • 0

#4496 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 April 2011 - 01:12 PM

QUOTE(Podgana @ 24. 4. 2011 - 13:25) View Post

Na živce mi gre vsa velikonočna hrana. Orehova potica, ŠUNKA, MRZLA! JAJCA, hren... Seveda rinejo to na vsakem koraku in moram vsako leto razlagati, da ne jem tega.

Meni tudi ni nevemkaj ta hrana, sploh jajca down.gif , z izjemo potice, ki jo v tem trenutku tako pogrešam. cry.gif Prst bi dala za en kos. laugh.gif

Ampak dobim ta teden pošiljko in je mami obljubila, da tudi babičino potico. woot.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#4497 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 24 April 2011 - 01:45 PM

lol jst mam to "čast", da ga poznam (Manko that is) laugh.gif
  • 0

#4498 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26068 posts

Posted 24 April 2011 - 02:05 PM

Edino, kar js jem od velikonočne hrane, je vege potica (mami naredi vsako leto ene 4 različne, letos je naredila makovo, pehtranovo in kokosovo worship.gif ). Pravi, da je bolj komot narest testo & co pa še boljš izpade vse skupaj na koncu smile.gif.
  • 0

#4499 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 April 2011 - 03:31 PM

Jaz tud ne maram te velikonočne hrane. Obrača se mi od teh mrzlih jajc. sick.gif
Pa greve isto, kar pike dobim. Pa moja sestrična k govori na tipa, ne vem, a misl da je kao cute? Sm šou, bom šou, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! NE NI LUŠKAN!
  • 0

#4500 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23491 posts

Posted 24 April 2011 - 04:02 PM

Na živce mi gre tista reklama za Škodo, ko ženska išče plenice v prtljažniku in tip kao z dolenjskim naglasom ali whatever reče, da ne ve kje so. Aaaa
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users