Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4461 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 April 2008 - 10:35 AM

I know, I know. Saj zdaj mi je žal. Upam, da mi je na pol oproščeno, ker sem se pokesala. blush3.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4462 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 10:49 AM

Spet imam taki račun za telefon, da me bo kap ohmy.gif
  • 0

#4463 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26288 posts

Posted 10 April 2008 - 10:56 AM

Frči, kar v redu je šlo. V bistvu je bil to samo informativni razgovor. Povedala sem jim pot do moje trenutne izobrazbe, mal o mojem znanju računalništva, kje in kako sem že delala in to je blo to. So rekl, da me pokličejo.

Včeri sem mela bedn dan.... najprej golf (tole je blo OK), ampak me je sonce zjebalo in sem dobila glavobol, vzela Imigran, bil pretežek za želodec, vrgla vse ven...šla spat, popila Lekadol +C (naj bi bil prijazen do želodca), spet vse vrgla ven...in šla nazaj spat do 24h. Potem sem pa 2 jogurta popila...sem mal boljš.

Ful sem srečna, ker sva z lubijem dobila nov avto smile.gif
  • 0

#4464 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 April 2008 - 10:57 AM

QUOTE(laLa° @ 10. 4. 2008 - 11:49) View Post

Spet imam taki račun za telefon, da me bo kap ohmy.gif

A se lahko z mojim bratom kosaš? Za 2 meseca je dobil skupaj račun 189 evrov. wink.gif

Go, Ančka, držim pesti da bo.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4465 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26288 posts

Posted 10 April 2008 - 10:59 AM

Od mojga dragega brat je dobil za en mesec 130€ (vsak mesec)

Kinky, močno drži ;)

• 0

#4466 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15357 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 April 2008 - 11:13 AM

Kinky, js ga šišnem. Za dva mesca, sam ok, sm ju plačala vsakega posebi, 192 ojro, če seštejem. Za CRKNIT! To mi je pa res uno v luft vržen denar, kk sm se sekirala.

Spoved za zdejle... neki bi mogla za nasledn tedn delat, pa se mi ful ne daa. Lupčkala bi se, karkol, sam makete ne. smile.gif Ko pol je vedno stanovanje čist v razsulu in povsod papirčki in koščki materiala. Aagh.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4467 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14384 posts

Posted 10 April 2008 - 11:17 AM

Nadrla sem fanta. Me je klical preden sem spila kavo oops.gif

Ful ga pogrešam, da me samo objame. cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4468 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 12:38 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 4. 2008 - 11:57) View Post

A se lahko z mojim bratom kosaš? Za 2 meseca je dobil skupaj račun 189 evrov. wink.gif

Ouu ne, jaz imam 40€. Sej ni nekaj veliko samo vseeno, če tak gledam, da imam vikende zastonj & še naročnine ne rabim plačevat. huh.gif Mogoče se res ne sliši veliko, samp jaz dobim na mesec okoli 7o€ in od tega ni gre več kot polovica za telefon. Čisto drugače gledam zdaj na to, ko si morem sama plačevat. Grrr, drugi mesec ne bom tolk klicala biggrin.gif
  • 0

#4469 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5226 posts

Posted 10 April 2008 - 12:47 PM

Če bi blo možno ne bi niti za trenutek razmišljala, ampak bi se enostavno nalimala nanjga. S takim ultra močnim lepilom, k nikol ne bi spustu. Grozno rabim dotike zadnje čase. Sej je dost sam dotikanje z blazinco enga prsta, sam da je neki.

hello, my name is Tina and I'm an addict.

hello Tina.

whistling.gif blush3.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4470 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 10 April 2008 - 01:17 PM

ah, našišam vas vse! (z lepim se hvalim ja!) sem naredila na stacionarnem telefonu pred parimi leti 2 mesca zaporedoma po 55.000 SIT! what about that?! blink.gif ja, ni blo fajn + to da sm na fotrov mobitel nardila v enem izmed tistih dveh mesecev malo čez 20.000 SIT (drgač ma pa tko, največ 10-15 eur računa) tko da ja.... sem dobila takrat prepoved uporabe mobitela za kar nekaj časa pa mati so odjavili stacionarca hehe pol nism mela več izbire (jah če je blo pa na začetku zaljubljenosti in oh in sploh!-tipčka sm klicala iz navadnga na mobitel, zato tak račun)

aja, spovednica! huh.gif em... grem na izpit, pa ne znam kej preveč dobr, nč blesteče bi človk lohk reku!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#4471 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 10 April 2008 - 01:36 PM

Psiho sm se učila ful malo. No, ja...skor nič. Enkrat sm prebrala. Dones sem tako seveda veselo plonkala, kot še nikol do zdej. biggrin.gif tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4472 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 April 2008 - 02:07 PM

QUOTE(laLa° @ 10. 4. 2008 - 13:38) View Post

Ouu ne, jaz imam 40€. Sej ni nekaj veliko samo vseeno, če tak gledam, da imam vikende zastonj & še naročnine ne rabim plačevat. huh.gif Mogoče se res ne sliši veliko, samp jaz dobim na mesec okoli 7o€ in od tega ni gre več kot polovica za telefon. Čisto drugače gledam zdaj na to, ko si morem sama plačevat. Grrr, drugi mesec ne bom tolk klicala biggrin.gif
Malecka, JE veliko. Sama dam za telefon okoli 25€ (6€ naročnine) in sem s fantom vsaki dan ogromno na telefonu + SMS-ov je enih 50/mesec oops.gif Jah, JBG. Razdalja dela strošek... Aja, sem pa na Mobitelu.

Pozdravi se! kiss.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4473 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 02:12 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 4. 2008 - 15:07) View Post

Malecka, JE veliko. Sama dam za telefon okoli 25€ (6€ naročnine) in sem s fantom vsaki dan ogromno na telefonu + SMS-ov je enih 50/mesec oops.gif Jah, JBG. Razdalja dela strošek... Aja, sem pa na Mobitelu.

Pozdravi se! kiss.gif

Oja se strinjam. smile.gif

Hvala za lepe želje. tongue.gif

• 0

#4474 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4492 posts

Posted 10 April 2008 - 02:26 PM

Jezim se, ker me ena gospa ni poklicala in ne vem kaj naj naredim za jutri. Zaradi tega tud ne znam dokončat poročila rolleyes.gif
  • 0

#4475 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 10 April 2008 - 03:49 PM

Spogledovala oops.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4476 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 10 April 2008 - 03:51 PM

Kakšna depresija je danes zunaj. Že cel se prekladam sem in tja, nekaj napol učim...nič se mi ne da skratka.
  • 0

#4477 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27897 posts

Posted 10 April 2008 - 03:51 PM

Že cel popoudan delam nič.
  • 0

• Guests

Posted 10 April 2008 - 03:54 PM

Tudi meni se nič ne da. S prijateljico sem zmenjena čez dve uri, pa se mi ne ljubi it ven. ermm.gif
Huh, pa še pred menstro sem, očitno tudi to vpliva ... cry.gif
  • 0

#4479 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 10 April 2008 - 04:28 PM

Jooooooj, kako mi grejo na živce nekatere zafrustrirane babe (govorim o nekaterih mojih sošolkah) ki se prav trudijo, da bi ti pokvarile dan z neumestnimi komentarji in dajejo nasvete (po katerih jih sploh vprašal nisi in jih ne rabiš) samo da bi se same počutile boljše in si bildale ego. Pa ena sicer dobra prijateljica in hkrati sošolka, ki sama še nikoli ni imela tipa mi pametuje o ljubezenskih zvezah in večkrat prbija, da kao ne znam biti sama in blablabla in kako so vsi tipi isti, pa ker nekaj govori čez mojga, pa ga sploh še videla ni niti ji nisem nič govorila o njem. Vćasih bi take zafrustrirane babe res nekam poslala najraje, ne morem pomagat.
  • 0

#4480 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18774 posts

Posted 10 April 2008 - 05:16 PM

Šla sva narazen. cry.gif cry.gif cry.gif
Sicer že včeraj, tko da sem se do zdaj končno mal pomirila pa nehala jokat. sad.gif Dons med testom ko je sedeu zraven mene mi ga je blo tok težko gledat.. Potem pa še prfoxa s svojimi komentarji, če se je rodila nova simpatija. Pha, nebi mogla bolj zadet trenutka, ni čudno da sem začela jokat kot neumna cry.gif

Pa še vedno me čist stisne ko vidim kakšno oddajo ki sva jo drugač vedno gledala skupaj, al pa kakšno najino slikco, pa ko slišim najino pesem.. Joooj sad.gif sad.gif

Sicer je ful šans da bova spet skupi. Samo nevem kdaj sad.gif Nemorem več brez njegaa cry.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users