Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#4461 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46038 posts

Posted 15 May 2010 - 11:35 AM

IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 16 May 2010 - 09:12 PM

Naslednjič si bom prav tak frufru dala narest. smile.gif
IPB Image
  • 0

#4463 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 May 2010 - 10:50 AM

Uf, meni pa taki niso všeč. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4464 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46038 posts

Posted 17 May 2010 - 12:30 PM

IPB Image
edino frufru bi moral bit malo bolj gost
  • 0

#4465 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 May 2010 - 01:22 PM

Meni je pa frufru, ki ga je nalepila PP všeč, mislim enim zelo paše na večini pa izgleda nikakvo, to je res, pomoje bi ti pasala PP ampak na krajše lase.
Ta spodnja mi pa sploh ni všeč, ne barva ne frizura ne nič.
  • 0

#4466 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46038 posts

Posted 18 May 2010 - 10:23 AM

IPB Image
IPB Image
  • 0

#4467 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 May 2010 - 10:55 AM

Ful lepa frizura ful lepa ženska, ful ji paše res wub.gif Ni mi pa všeč barva, ker ful taka pusta.
  • 0

#4468 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 May 2010 - 10:36 AM

Meni je oblika čupe fantastična, barva pa ... rabla bi en preliv za osvežitev.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4469 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 19 May 2010 - 05:47 PM

Meni je barva tudi kar lepa.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#4470 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 19 May 2010 - 07:55 PM

Js mam zdj frizuro do ušes...in imam speljano od zadaj glave proti ušesu navzdol...in spredaj postrani...in bi rada neko spremembo vendar ne vem kak...se mi zdi da če bi si dala frufru bi blo smešno ker ostali lasje niso dolgi..in fru nisem imela že ne vem koliko let...oz. ko sem bila mala hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#4471 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 19 May 2010 - 08:22 PM

jaz bi pa mela neko tako frizuro,mogoče malo daljše, da bi šlo (magari na silo, s špangicami )v čop(zaradi treninga)
imam pa eno tako noro stališče, da take frizure full boljše zgledajo,izpadejo blond
se pravi bi se morala spet nazaj preštrihat ermm.gif
IPB Image
  • 0

#4472 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 19 May 2010 - 09:02 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 19. 5. 2010 - 20:22) View Post

jaz bi pa mela neko tako frizuro,mogoče malo daljše, da bi šlo (magari na silo, s špangicami )v čop(zaradi treninga)
imam pa eno tako noro stališče, da take frizure full boljše zgledajo,izpadejo blond
se pravi bi se morala spet nazaj preštrihat ermm.gif
IPB Image

men je tudi ta frizura full dobra...victorija je mela par podobnih (takšnih) js se odločam med takšno in frufru:) vem ja velika razlika biggrin.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#4473 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 20 May 2010 - 09:35 AM

Obračam se na vas za nasvet....takšno imam sedaj frizuro in me drži da bi si dala frufru..kaj pravi a bi mi pasalo???

• 0

#4474 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2010 - 10:57 AM

Pomoje bi ti pasal postrani frufru pa probaj pa boš videla kako bo, čeprav mislim, da bi ti tudi tisti "naravnost" frufru zelo pasal ampak tudi odvisno glede oblike oči, da, če imaš majhne oči, da ti jih frufru nebi še optično pomanjšal.Pa barvo bi ti definitivno spremenila, v srednje toplo rjavo.
Nekaj v tem smislu:

http://www.marieclai...ore-good-md.jpg
http://www.womenshai..._Hair_96353.jpg
  • 0

#4475 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46038 posts

Posted 20 May 2010 - 11:06 AM

Po moje bi ti frufru pristajal, ampak ker kot zgleda iz slike, imaš tanjše in manj goste lase, tako da morš pazit kak frufru ti bo naredila frizerka, ker če ti vzame premalo las za frufru, lahko hitro izpade kot da imaš dva mišja repka na čelu.
  • 0

#4476 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 20 May 2010 - 11:11 AM

o hvala... potem mi more vzeti večji del las?... ja imam smotane tanke in ne goste lase sad.gif Upajmo da ne izpade kot da imam mišja repka gor smile.gif

november.rain: misliš da bi mi bolj pasala takšna barva?preden sem postala blond sem imela takšno barvo. Aja nimam majhnih oči tako da ni panike smile.gif

http://www.hair-news...rstyles-07.html a takšen bi pasal glede na ostalo dolžino las??
  • 0

#4477 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 May 2010 - 12:43 PM

Ja, ta frufru bi bil vredu, ampak za takšen frufru potrebuje kar velik šop lasev iz strani dati naprej tak, da bi ti svetovala da za max 2cm skrajšaš frizuro in ima odpredaj do frufruja malce postopoma in potem ta frufru, ker če boš pustila takole bodo lasje izgledali res zelo zelo redki, ker bo frizerka mogla pobrati lase iz strani.

Barva pa mislim, da bi ti definitvno bolj pasala takšna topla srednje rjava.
Pa priporočala bi ti kakšno peno za lase ki ti bo podarila volumen in posledično bodo lasje izgledali malce gostejši. Npr. Tigi Your Highness gel za volumen, meni je bila ful fajna Lorealova hydrate locken pena(v takšnem svetlo- modroturkiznem ovitku oz. embalaži je).
  • 0

#4478 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 20 May 2010 - 09:58 PM

ooo hvala ti za vse nasvete. bom jih posredovala frizerki smile.gif ej trenutno imam peno od tigi superstar. queen for a day. (vijolčna embalaža) je tud kao za volumen. misliš da je ta v redu??
  • 0

#4479 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 May 2010 - 01:23 PM

Ni za kaj smile.gif

Nevem ti povedati, ker je še nisem imela ampak, če je efekt ga tako ali tako opaziš na svojih laseh in vidi, če ti ustreza smile.gif
Pa potem pokaži spremembe da vidimo biggrin.gif
  • 0

#4480 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 23 May 2010 - 10:28 PM

Frizura uspela smile.gif sem zelooo zadovoljna biggrin.gif in vsi so rekli da je super.
hvalaa
  • 0

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users