Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4461 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11538 posts

Posted 21 April 2011 - 08:05 PM

QUOTE(PurePoison @ 21. 4. 2011 - 20:35) View Post

Prodajalke v Calzedoniji v Supernovi. Pa ne vem zakaj, samo iritirajo me. oops.gif

Mene pa prodajalke v Limonijih.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4462 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 April 2011 - 08:09 PM

Evo, sem poslikala te degenirance na busih, kako sedijo.

confused.gif mgun1.gif mgun2.gif AJEBES.jpg AJEBES.jpg AJEBES.jpg

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4463 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 April 2011 - 08:12 PM

Kinky, meni to VEDNO pritisk dvigne. Pa seveda se vsi delajo, da ničesar ne vidijo, tudi če 30 ljudi stoji na busu.
  • 0

#4464 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 April 2011 - 08:14 PM

cry.gif

JA, in danes so bili starejši ljudje, ki so stali, da so ti trije se lahko čez 2 sedeža razpotegnili. Ma če mi gre kaj na živce, potem je ta prepotenten egoizem in aroganca.

Se oprašičujem, ampak jaz sem bila drugače vzgojena.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#4465 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 21 April 2011 - 08:20 PM

Jst se ne vozim z busi že ful let, ampak, a ve ste kr tiho? Jst bi ziher rekla, dej, umakn torbo, a si slep al debiln???? laugh.gif No to lih ne, ampak ziher neb bla tiho. Pa ne morm verjet sploh, no. Ljudje stojijo, oni pa takole. To so pa res ljudje brez osnovnega furma. down.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#4466 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 April 2011 - 08:24 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 4. 2011 - 21:14) View Post

Ma če mi gre kaj na živce, potem je ta prepotenten egoizem in aroganca.

Word.
  • 0

• Guests

Posted 21 April 2011 - 08:33 PM

Podpis tudi od mene. na busih me pa včasih prime, da bi streljala.
  • 0

#4468 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 April 2011 - 08:34 PM

In potem se jaz počutim kot gnoj, ker se po 12h urah stanja na faksu na busu usedem, ker mi noge odpovedujejo in ne morem odstopiti sedeža starejšemu. down.gif Sicer pa takim namenim samo ubijalski pogled (sem znana po tem, da ubijam s pogledom, haha), komentirat pa mi je malo bedno, ker je na busu vedno tišina in se vsak briga zase, tako da bi moje pripombe slišal cel bus in bi bila v središču pozornosti.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4469 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 April 2011 - 08:36 PM

QUOTE(Dragica @ 21. 4. 2011 - 21:20) View Post

Jst bi ziher rekla, dej, umakn torbo, a si slep al debiln???? laugh.gif

Jaz včasih olikano 'prosim', če mi lahko odstopijo sedež. ermm.gif Ampak so res gnoji največji, ker potem - preden se umaknejo - te tako pogledajo, kot bi jim starše ubil. Kultura potnikov na LPPju je res pod nulo.

In po eni strani mi teži, da se moram JAZ oglašat, ko pa je njihova 'dolžnost', da dajo možnost še komu, ki bi se rad usedel. Jaz se vozim minimalno pol ure do centra, in mi gre na K, da moram stat, če je pol busa praznega; bi se z veseljem usedla. To je bilo danes zjutraj ob 8.30. Samo čakam en dan, ko se bo to zgodilo, ko sem bom nadrkana vračala domov, in se bom nad enim tako zdrla, da si nikoli več na bus ne bo upal.

• 0

#4470 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28070 posts

Posted 21 April 2011 - 09:49 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 4. 2011 - 21:09) View Post

thumbup.gif za fotografiranje.

Sicer pa ne vem, s katerimi trolami se ve to vozite. Na mojih smo kulturni. laugh.gif Malo se hecam, malo je pa tudi res, sicer nisem vec ravno vsak dan na troli, ampak, ko sem, pogosto opazujem, kako se obnasajo potniki in moram rect, da redno odstopajo sedeze sedezev potrebnim, se umikajo, ce hoce kdo prisesti ipd.. Vcasih je z mano podobno kot s Coco - po celodnevnem laufanju naokoli komaj se stojim in mi res pride prav, ce se lahko na troli usedem, tako da bi se najraje potuhnila in ne odstopila sedeza, vendar mi kot prvo srce ne da in kot drugo, ostali vljudno vstajajo in se res ne morem narediti mone.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4471 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 April 2011 - 09:57 PM

Jaz pa se v takih primerih naredim, in se potem počutim še hujše. :/ Ampak kaj naj, noge me ne držijo več. Ali pa ko imam fešto in se mi noge kar tresejo, jaz prva dva dni fešte komajda hodim po stopnicah ali kje drugje, kaj šele da bi stala na busu, pa mi je ful bedno, ko kak starejši pol stoji, ampak ne morem vstat. sad.gif U, še boljša scena! Ko vidim, da prihajajo starejši ljudje na bus in valda vstanem, pol pa se neka 13letna balavka usede na sedež, o maaaj gaaaaad, popizd!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4472 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 April 2011 - 10:15 PM

QUOTE(_Planet_ @ 21. 4. 2011 - 22:49) View Post

Sicer pa ne vem, s katerimi trolami se ve to vozite.

Številka 12, smer Vevče. Itak, kmetija, hojladrija.

No, ne rečem, ni vedno tako, ampak se pa kar rado pripeti. Resnično mi odnese pokrov z betice, če sem priča takšnim prizorom (dokaz: fotografija). cry.gif

QUOTE(Coco* @ 21. 4. 2011 - 22:57) View Post

Ko vidim, da prihajajo starejši ljudje na bus in valda vstanem, pol pa se neka 13letna balavka usede na sedež, o maaaj gaaaaad, popizd!

JAAAAA. blink.gif

• 0

#4473 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 21 April 2011 - 10:19 PM

Kinky, sej na 20ki ni (bilo) nič boljš.

To da se pa mulci usedejo ko jst vstanem se je pa meni fuuuuulkrat zgodilo, ponavadi zato, ker je bil bus pač poln, tam na tržnici pride gor res MILJOON babic in dedkov, in potem ko sem vstala, so se vsi samo gledali, kao kateri se bo vsedel. Vmes pa seveda prileti en čist vesel 16 letnik in se usede in boli njega za vse, haha.

Ah, ta 20ka je itak obol za vozit, tok sem srečna, da mam avto.

• 0

After all this time?

Always.

#4474 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 April 2011 - 10:38 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 4. 2011 - 21:09) View Post

Jaz se po novem (če ni kakšnih starejših ljudi in gužve), kar zrinem mimo človeka, ki takole sedi, oz. nakažem, da se nameravam usest. Seveda dobim grde poglede in kdo tudi glasno zavzdihne ali pojamra, ampak jebi ga.
Pripada mi možnost, da se usedem in jo bom izkoristila, pa tudi, če se bom vrinila mimo teh debilov

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4475 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86807 posts

Posted 23 April 2011 - 03:20 PM

Napačno naglaševanje besed, predvsem s strani Štajercev. wacko.gif Mislim, kako lahko narobe naglasiš Stožice? Obol.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4476 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29995 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 April 2011 - 03:57 PM

laugh.gif, glih dons sem mami razlagala, da je včeraj en Štajerc klical v firmo, če bi sponzorirali nek blesav event (na živce mi gre to, a lahko normalno rečeš dogodek, sej nič na teži/pomembnosti zadeva ne zgubi, rolleyes.gif) in je nabijal une njegove narobe naglašene Stožice, kr slušalko sem dala od ušesa. boleče. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4477 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 April 2011 - 03:57 PM

Kak jih pa naglašujejo?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4478 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86807 posts

Posted 23 April 2011 - 04:02 PM

Z ozkim o-jem ali celo dolgim i-jem.

• 0

― V. Van Gogh

#4479 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 April 2011 - 04:03 PM

meni pa gre na živce ko slišim
Müller-Miler
ali pa
Özil - Ezil

pa take fore biggrin.gif
  • 0

#4480 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86807 posts

Posted 23 April 2011 - 04:05 PM

No, to je pa meni čisto normalno, če bi mi kdo rekel Müller pravilno, bi se mu smejala v glavo.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users