Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#4441 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 23 August 2008 - 10:08 PM

¤ da bi bila na morju
¤ da se ta beden dež že neha 1x
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#4442 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 24 August 2008 - 10:49 AM

ne ne ne ne prosm nej to ne pomen da je konc prosm prosm prosm tega nebi prenesela res ne prosm prosm prosm.. trga se mi ne morem brez njega ne ne prosm... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#4443 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 24 August 2008 - 10:58 AM

morje, sonce, uživanje... meša se mi že.
  • 0

#4444 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 24 August 2008 - 11:39 AM

- želim si, da ne bi vedela zanj
- da bi se doma boljše razumel
- da bi enkrat imel psa
- da bo lepo vreme
- da ne bi bilo še šole
- da bi se malo več dogajal
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4445 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 August 2008 - 11:49 AM

Eh... cry.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4446 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 August 2008 - 03:29 PM

Kaj pa je???

Jedla bi, pa nimamo nič dobrega v hladilniku sad.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4447 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 August 2008 - 03:35 PM

Želim si, da ta prokleti tedn čimprej mine in, da se bo vse ok izteklo. Prokleto sranje grdo.
  • 0
Viens, reste ici!

#4448 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 August 2008 - 03:40 PM

Jaz pa si želim, da bo ves naraščaj, ki je pričakovan v naši familiji, zdav. happy.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4449 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 August 2008 - 03:58 PM

QUOTE(crna @ 24. 8. 2008 - 16:29) View Post

Kaj pa je???

Jedla bi, pa nimamo nič dobrega v hladilniku sad.gif .

FB ZS.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4450 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2008 - 04:00 PM

Da bi bla nekje daaaleč stran, brezskrbno...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4451 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 August 2008 - 04:04 PM

- da bi tale delovni dopust kar najbolje uspel
- da bi bli že 10. oktobra
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#4452 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 24 August 2008 - 07:59 PM

Da bi Mja skenslala na lep nacin, da ga nebi prevec prizadelo.
Da bi se z Djem cimprej spet videla.
Da mi ne bi bilo treba skos delat prvega koraka glede nekoga.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#4453 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 August 2008 - 08:53 PM

Da bi bila zdej na Beer Festuuuuu. Alpa vsaj v RS pri sestričnah. Ijoooooo. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4454 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 August 2008 - 09:35 PM

QUOTE(Nincha @ 24. 8. 2008 - 11:49) View Post

ne ne ne ne prosm nej to ne pomen da je konc prosm prosm prosm tega nebi prenesela res ne prosm prosm prosm.. trga se mi ne morem brez njega ne ne prosm... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

Kaj je narobe? cry.gif

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#4455 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 August 2008 - 10:04 PM

Aja, jst si pa vsak dan zaželim lep sms za lahko noč od njega. Pa ga ni sad.gif Pomoje lahko kr obupam, to je bilo na začetku samo, zdej sm mu očitno preveč samoumevna sad.gif Žalostno je, da se tipi tok spremenijo in nehajo trudt za bejbo. Jst sm pa skoz bl zaljubljena vanjga in me pol kr mal srček boli, ker se z nobenim 'osladnim' smsom ne spomni name. Huh...
  • 0

#4456 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 August 2008 - 10:10 PM

A ti ga pošljem jaz? angel.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4457 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 24 August 2008 - 10:44 PM

QUOTE(Princeska @ 24. 8. 2008 - 22:35) View Post

Kaj je narobe? cry.gif

Ah krneki, že ene 3 dni je blo vse čudn, dons zjutri sva se po msnju cist tko pogovarjala in je reku da rab mal pauuze pa par dni da razmisl, pa pac vem da mu je vedno tezji zdrzat tok casa z eno samo punco (prei biu en kao ciz hud jebac, skos menju punce, use ble skos zalublene vanga, vedno biu s kero bla bla. Seveda nikol dl k 2 mesca. Mogoče tri, največ. Zdej pa že 9 mescou z mano. In mam filing da mu je use to vedno tezji.. Da hoce spet bit prost in bit s kerokoli kadarkoli, s cimvec razlicnimi blabla da bi nadoknadu za to k je biu pridn zdej.. no, ne glih vseh 9 mescou, pou leta recimo rolleyes.gif ) Enkrat sva ze sla narazen, za tri dni, in takrt je blo čist isto. Use blo čudn ene par dni, potem reku da rab mal pauze da premisl, no pol sva šla narazn. Pa po treh dnevih nazaj skupi. Pa umes ni biu z nobeno. Usai to. No sam pač bla sm res 100% da bo zdei isto k takrt.. da bo ta pauza spet konc. Taprau konc. Sam nevem.. Pol sva se neki pogovarjala pa je kao kul. Sam.. Ni cist kul. Ful je bl zadrzan pa tut tko dons smo sli z druzbo vn pa so usi opazl da neki ni cist kul. Ampak jst ga res nocm zgubit. Ne morem brez njega. Že eno leto pa pou je odkar sva začela mutit, preden sva začela sem bla pou leta zalublena vanga brez da bi sploh sami seb to prznala, sploh od maja naprej je biu pa res tok popoln fnt o kakršnem sm skos sam sanjala. Z usakim dnevom ga mam rajš in take stvari me res ubijejo. Jao.. Sori k sm zdei use to tok na dougo pisala, sede dt to vn.. ermm.gif

Princeska, a če mu ga ti pošlješ ti ne odpiše? Pf, jst mu ponavad kr rečem da hočem sms za lahkonoč in da nej mi kej lepga napiše. Pol se pa usak večer zmenva kdo je na vrsti da ga prvi pošlje laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#4458 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 August 2008 - 07:37 AM

Joooooooj, čist te štekam. Sploh pa me bejbe, občutljive, nežne, romantične dušice... oni pa tko... zmedeni. Midva sva se tud razšla z namenom, da se bo on znorel, star je 20 let, jst 19, od tega da sm jst bolj resna od njega-sej ne, da ne žuram, sam dobr vsak petek in soboto tud ne. Nism niti hotla z njegovo klapo na Pag, ker je tam skoz pijanica, meni ni do tega. On tud na faksu ni bil resen, jst šolo zelo pridno vzamem ermm.gif Po 1 ,5 mesecu sva šla spet skupaj, nisva zdržala brez, navajen si, navezan. Samo vseeno... Vmes je spet začel kadit, pil so ga na ful pomoje... In se odloču, da tega ne rabi skoz, sam vmes mu zapaše. Ne vem, upam da res, pustim mu vsako leto, če hoče s kolegi na morje, loh ga pijejo, kadijo, žurajo. Samo naj mi bo zvest in da ko pride domov, da je po starem. Zaenkrat mu je kul z mano, tud vmes na Pagu ni bil z nobeno, rečmo da mu zaupam, čeprov ne bom več nikoli nobenmu tipu 100% zaupala, ker me je en zelo grdo prevaral.
Zdej rečmo, da je OK, čeprov še vedno ne tako kot bi hotla... Ne vem, a sem mu v breme al sam tko funkcionira al sm jst preveč občutljiva rolleyes.gif rolleyes.gif Ne vem... negotova sm. Ful mi pomeni, res vse, super se mava, ko sva skupaj, samo pogrešam male malenkosti, ki jih po več kot 1 letu očitno več ne premore-smski, klici sredi večera, ko me pogreša, čas med tednom, tudi če dela (lani si ga je vzel), trud, da bi šla na morje,...Tko mam pa občutek, da sm sam jst taka k se trudm, da ne bi bla zveza taka, kot da sva že najmanj 15 let skupaj-monotono, brezveze. Nočm mu pa preveč težit, ker mam pol občutek, da delam težave, tam, kjer jih ni, da ga omejujem, da sem posesivna,... Uf, sm se razpisala. Ma tok me boli to, da rajš ven iz sebe dam. Pa še v službi sm in tok sentimentalna. In pol preberem tvoj post in se skoraj zjokam. Ne vem, kaj mi je. Mogoče sem res v takšnem čustvenem zanosu... cry.gif

• 0

#4459 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 25 August 2008 - 10:59 AM

Upam, da je blo včeri konc tega tečnarjenja. Z obeh strani. Zadnja dva tedna sva se skoz neki špikala, en druzga, čist za brezveze, pol sva mela pa izlive ljubezni. Al kaj. Sej ne vem, vem samo, da ga mam ful rada, da bom še dolg z njim in da sm težila za brezveze. On pa tud. In upam, da sva se zdj natežila za eno leto naprej in nazaj smile.gif In komi čakam pondelk, da greva na morje. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii love.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4460 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 August 2008 - 11:52 AM

Oh, Buggy, vsaj eni je lepo, ti privoščim ful cry.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic