- darilni papir, tekstilni trak za pentlje
- truffleji
- bio jabolka zlati delišes
- kiviji
- hruške
- limone
- endivija
- zelena paprika
- namaz
- mocarela
- ajdov kruh z orehi
- zobna pasta
Posted 14 April 2015 - 08:14 PM
- darilni papir, tekstilni trak za pentlje
- truffleji
- bio jabolka zlati delišes
- kiviji
- hruške
- limone
- endivija
- zelena paprika
- namaz
- mocarela
- ajdov kruh z orehi
- zobna pasta
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 April 2015 - 10:04 PM
S Festivala čokolade. Probala sem še tisto s čilijem od Rajske prtice in ga nisem zaznala niti za vzorec.
― V. Van Gogh
Posted 22 April 2015 - 01:15 PM
Pouhn reči: zaveso za tuš, cigare, kremo za frisek.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 April 2015 - 04:56 PM
ananas
mango
brazilski oreščki
mandlji
Activia Rabarbara jogurti
divji riž
mozzarella
kumara
Halls bonboni limeta
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 April 2015 - 02:12 PM
Malo po azijsko:
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 April 2015 - 02:22 PM
Kje si to nabavila?
Posted 27 April 2015 - 05:32 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 April 2015 - 06:39 PM
Kakšna pa je ta trgovina na Trubarjevi, si šla verjetno iskat tja? Imajo vse stvari na zalogi, ki so v spl. trgovini?
― V. Van Gogh
Posted 27 April 2015 - 08:13 PM
Vau, hvala, si bom pogledala!
Posted 28 April 2015 - 12:22 AM
Kakšna pa je ta trgovina na Trubarjevi, si šla verjetno iskat tja? Imajo vse stvari na zalogi, ki so v spl. trgovini?
Nisem še šla iskat, če sem čisto natančna, grem pa osebno prevzeti ja. Trgovinica je ful majhna in natlačena ubistvu, in samo 1x sem bila notri za krajši čas,
tako da nimam pojma, kako so sproti založeni. Pomoje je najbolje se glede na spletno stran orientirat. Mi je izpisalo, koliko kosov česa je na zalogi.
Bill Bullard
Posted 29 April 2015 - 05:08 PM
― V. Van Gogh
Posted 10 May 2015 - 11:33 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 May 2015 - 11:40 AM
Dobila za darilo - mini termovka. Ful mi je všeč. Pa ohrani vročino 8 ur (sem preizkusila!).
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 May 2015 - 03:49 PM
Posted 13 May 2015 - 04:33 PM
Gorenjev grelec za vodo
Posted 13 May 2015 - 07:32 PM
^^ nam je tudi ta teden umrl in moram čimprej po novega, ker si res ne predstavljam juter brez njega in čakanja vode za čaj, da zavre
- breskve
- borovnice
- sojin jogurt
- dimljen losos
- pečene puranje prsi
- PZ peresniki brez glutena
- chia semena
- 100% mangov sok
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 May 2015 - 08:34 PM
Mi imamo pa doma eno prenosno indukcijsko plosco in je zakon za take stvari, nama je pa na Nizozemskem crknil grelec in si je fant zazelel nekak slovenskega Pa sem na hitro enega zbrala in narocila v nedeljo zvecer, v torek dopoldne me je pa ze doma cakal.
Posted 13 May 2015 - 08:43 PM
Jaz sem našla vse, kar je tudi na spletu, nimajo pa vseh artiklov po 20 kosov, ker so res majhna trgovina, cene so pa tudi ok. Edino bejbi za pultom je odveč govorit, imela sem ene tri vprašanja, nič posebnega, pa je skor umrla od napora.
Posted 14 May 2015 - 07:19 AM
Flašo šampanjca.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 14 May 2015 - 07:25 AM
10237628.jpg 54.55KB
0 downloads
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 members, 0 guests, 0 anonymous users