Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4421 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26141 posts

Posted 07 April 2008 - 12:42 PM

Ej kr tko smile.gif Aj lajk ju smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 April 2008 - 12:43 PM

Aj lajk ju tu, Frči. kiss1.gif
  • 0

#4423 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 April 2008 - 12:44 PM

QUOTE(ciara @ 7. 4. 2008 - 13:38) View Post

Ajaaaa. Jaz sem pa rojena na isti dan, kot pokojni papež, pa en dan za pokojnim Drnovškom, pa en dan pred pokojnim JFK- jem, pa en dan pred našo Fluffy tongue.gif (letnice so pa druge heheh)

To se ne more meriti z mano sleep.gif
laugh.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 4. 2008 - 13:42) View Post

Ej kr tko smile.gif Aj lajk ju smile.gif

o, hvala smile.gif kje pa si ti zadnje čase? ful si malo tukaj. si že v novem flatu?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4424 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26141 posts

Posted 07 April 2008 - 12:45 PM

Natančno tako. Cca 2 tedna sva že notri. Neta pa še vedno nimam... mam pa razgovor za službo v Krki jutri. Dejte držat pesti! smile.gif
  • 0

#4425 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 07 April 2008 - 12:54 PM

Neki sem tečna danes, ampak samo navzven, notri v sebi sploh nisem, se dobro počutim in vse je fajn. Čudno.
  • 0

#4426 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 April 2008 - 01:01 PM

Bravo Ančka!!!! hooray.gif Bomo držal pesti, itak!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4427 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 April 2008 - 01:05 PM

Punce, sej OT ni težko z malo označit? =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#4428 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26141 posts

Posted 07 April 2008 - 01:09 PM

se opravičujem...bolj poredko sem tukaj, pa mi je to pravilo malce ušlo iz glave ;)
  • 0

#4429 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27405 posts

Posted 07 April 2008 - 01:13 PM

Danes zemenjena z bivšim. Nekdo bo hud, ker mi go pol zanjga mal časa zmankal. Ah za prijatelje si je vredno vzet čas, poleg tega bom mimogrede opravila še par nujnosti v centru. Mam izgovore ja.
  • 0

#4430 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 April 2008 - 01:16 PM

Ančka, ni panike. Zdej je slučajno tako naletelo, ampak čedalje bolj opažam, da je ta stvar veliki večini ušla iz glave, a veš. Pa ne bit jezna, ker sm slučajno vam rekla smile.gif wink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#4431 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26141 posts

Posted 07 April 2008 - 01:18 PM

nisem jezna, ker je bila opazka na mestu. Sej je prav, da se vsake toliko malce terorizira in se spet vzpostavi red smile.gif
  • 0

#4432 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 April 2008 - 01:23 PM

Se opravičujem , Urška oops.gif
  • 0

#4433 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 07 April 2008 - 03:25 PM

Lukas Podolski je tok rajcing, da bom znorela prsezem. Pa skos mislim samo na sex. angel.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#4434 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 April 2008 - 03:56 PM

Ne da se mi na pijače hodit, mal me je minalo. Danes sem se prav silila, da sem spala, pa ni šlo. Za fax sem čist mal naredla. Sem spet jezna na druge.
  • 0

#4435 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5196 posts

Posted 07 April 2008 - 04:18 PM

QUOTE(Frčica @ 7. 4. 2008 - 12:58) View Post

Kr neki. Spet mam filing da sem največja krava in da nimam pravice skor da žvet. Res konstruktivno in motivirajoče!

^^ točno tole
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#4436 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 April 2008 - 04:28 PM

Buggy, we rock! biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 April 2008 - 04:32 PM

Držimo pesti, Ančka. smile.gif
  • 0

#4438 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27405 posts

Posted 07 April 2008 - 07:27 PM

Bla na kavici in po trgovinah z bivšim.
Bla tudi v City Parku, čeprav sem zjutraj Gospodični.mični skoraj za 100% zagarantirala, da me ne bo tam. Potem pa mi je ona uslužno še pripeljala par stvari, ker sem mislila, da res ne bom mela časa it po njih. Nakar mi vse prekipi, se odločim, a ne bom šla danes več na faks in si vzamem day off.
Naslednja spoved: Bivši je hud... oops.gif malo se je porediu in nabildau in js sm se topila, pa nesramnež je še majice preoblačil, ne da bi se zakril pred mano oops.gif .
Kupila nič hudo uporabnega, samo ene dobre gatke, da bo še lubi nagrajen smile.gif
Upam, da ne bom mela na faksu problemov zarad današnjega dne.

• 0

#4439 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 08 April 2008 - 02:44 PM

Pa kok težkko je odpisat na en beden mail????????? twisted.gif

Ančka, kako je šel razgovor?
  • 0

#4440 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 08 April 2008 - 02:47 PM

Ful mi gre na nerve ena kolegica, nonstop neki tekmuje z mano in se mi dokazuje kako je ona boljša.Vse kar reče, naredim, zatre. Ne maram takih ljudi, počasi bom prekinila stike oz. na najnujnejše.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users