Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4401 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 April 2008 - 12:00 PM

Cvetka c'mon. Zdržala si že 2 leti (al kak dolgo?) drži še tisti čas, ki je ostal, ker se imata skupaj ful fajn, ko je pri tebi. Pa itak zdaj pride kmalu domov. smile.gif Potem ko se bosta poročila pa bojo vajini otročki radi poslušali zgodbice o Ameriki. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4402 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 April 2008 - 01:57 PM

...
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4403 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29823 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 April 2008 - 02:11 PM

Cvetkič, ne bit taka, škodi lepoti. smile.gif

js sem danes kot hrček - nonstop nekaj meljem in po ustih valjam ...

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4404 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 April 2008 - 03:59 PM

Zjutri so me zagrabili menstrualni krči, po dolgem času. Grozno, še dobro da se to ni zgodilo kje zunaj. Še dobro da je bil fant zraven, da je prenašal trpljenje, kuhal čaj, prinesel tablet in trpel z mano biggrin.gif
  • 0

#4405 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 April 2008 - 04:05 PM

QUOTE(koki @ 5. 4. 2008 - 15:59) View Post

Zjutri so me zagrabili menstrualni krči, po dolgem času.

Enako!
1,2,3 sm vzela en bonifen, ni šans da me trga cel dan, upam, da ne bo zdaj to stalna praksa, ker prej nisem mela krčev.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4406 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 05 April 2008 - 04:52 PM

^Men je tud Bonifen zmeri najbolj pomagal. Zdej že 4 mesece hvala bogu nisem mela krčev, me pa zato ful križ boli.

G. mi je že 3. L'Occitanov gloss vzel in mp3 evil.gif , ker mora kao 15 min domov hodit, pa mu je dolgcajt. Ma fak of, kot da js pa ne rabm.
  • 0

#4407 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6795 posts

Posted 05 April 2008 - 06:49 PM

Super!Spet so zmešali urnik, kako mi gre to na živce. Hvalabogu se bo fant odpovedal enim vajam, da boma lahko po planih v ponedeljek.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4408 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17041 posts

Posted 05 April 2008 - 08:28 PM

Madona me to razjezi. V četrtek me je klicala soseda, če bi ji lahko prišla jutri pomagat, za točno uro pa je rekla da bo še poklicala. In do zdaj še ni, tudi močno dvomim da danes še bo. Jaz pa nej se jutri že ob sedmih vstanem pa čakam da me bo ona izvolila poklicat. Halo, a ona rabi pomoč al jaz. Me sploh ne briga, ko se bom vstala se bom vstala.

I'm a bitch, ampak to ni način.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4409 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29823 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 April 2008 - 11:08 AM

ne maram nedelj, ker opažam, da nimam kej delat ... in pol prehitro ratam sitna. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4410 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 April 2008 - 06:55 PM

Danes nisem nič pametnega naredila, samo prekladam se sem in tja.
  • 0

#4411 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 April 2008 - 08:21 AM

Slabe volje sem, jaz nisn pametna, sam določen folk je še bol neumn kot jaz.
  • 0

• Guests

Posted 07 April 2008 - 10:58 AM

Cvetka, a tvoj dec je v Ameriki? Dej nej prinese NYX za vse tu!!!!! heheheheh

Sej bo, Cvetka. Še bolj rada ga boš mla, ko se bo vrnil.

Spet jokam za vsako pizdarijo. Ampak, če bi jokala za romantične zadeve, bi blo še dokaj normalno...žensko. Ne, jaz jokam, ko berem o časti pa ponosu.

Edit: Tisto z NYX je šala, ker itak se tudi v Ameriki težko dobi in moraš met veliko srečo, da trofiš trgovino.
  • 0

#4413 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15231 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 April 2008 - 11:27 AM

biggrin.gif
Sej ga mam rada. Je blo pa na eni točki preveč vsega in.. bo, kar bo, ane. Če so vseeno prehude želje lahko kej omenim, heh, bo zihr debelo gledal, ma dobro.

Faking šit, jutr pišemo botaniko, men se pa tk ne da učit. down.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 07 April 2008 - 11:38 AM

Ne, Cvetka, ni treba omenit. Je tolk malo trgovin tam s to kozmetiko, da je res težko najdit kej. Hvala vseeno smile.gif

Sej to pa pri vsem pride. Do točke, ko je vsega preveč. Midva sva šla narazen lani in je imel on celo drugo punco že.
  • 0

#4415 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 April 2008 - 11:58 AM

Kr neki. Spet mam filing da sem največja krava in da nimam pravice skor da žvet. Res konstruktivno in motivirajoče!

Pa schumacherja bi rada enkrat spoznala.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 07 April 2008 - 12:08 PM

Why, Frčica, bi ga rada spoznala?
  • 0

#4417 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 April 2008 - 12:20 PM

Ful sem navijala za njega, na isti dan je rojen kot jaz pa včeraj sem njegovo biografijo prebrala in se mi zdi fajn človek.
Pa seveda najboljši je cool.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4418 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26141 posts

Posted 07 April 2008 - 12:27 PM

Frči ti si faca ;)
  • 0

• Guests

Posted 07 April 2008 - 12:38 PM

Ajaaaa. Jaz sem pa rojena na isti dan, kot pokojni papež, pa en dan za pokojnim Drnovškom, pa en dan pred pokojnim JFK- jem, pa en dan pred našo Fluffy tongue.gif (letnice so pa druge heheh)
  • 0

#4420 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 07 April 2008 - 12:40 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 4. 2008 - 13:27) View Post

Frči ti si faca ;)

Hvala, hvala.
em, zakaj pa? smile.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users