Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4401 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 14 April 2011 - 01:51 PM

Midva sva si Telerik aplikacijo za FB zloudala, se vsaj lahko normalno pogovarjava. Ampak je precej počasna, ker je nova in še ne dovolj razvita.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4402 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 April 2011 - 04:55 PM

Folk na busih.

Nevzgojena in smrdeča drhal, nekulturna in grintava živina.

Včasih se vprašam, kje živim, da moram sobivati s temi gnilimi izmečki.

In bog ne daj, da bi se usedli k oknu, NEEEEEEEE, se je treba širit na zunanjem sedežu in še narediti nejevoljno faco, ko vprašam, če lahko prisedem.

mgun1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4403 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2011 - 05:20 PM

QUOTE(Kinky @ 14. 4. 2011 - 17:55) View Post

Nevzgojena in smrdeča drhal, nekulturna in grintava živina.

thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4404 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 15 April 2011 - 10:41 AM

Na živce mi grejo razni bebavi pogovori z otroci, npr. otroku pri katerem je jasno, da še ne govori: "Fantek, kako je pa tebi ime? Koliko si star? Povej mamici, da...." In potem pričakujejo, da bi jaz rekla: "J. reči gospodu, da...."
Pa ne me jebat?! Zadnjič sem se enemu začela v fris smejat, pol sem pa seveda jaz nevljudna izpadla.

In pa seveda vsa opičja govorica: ne me apat (ne me tepst), boš ama ama, čičaj itd.
O MOJ BOG!?

Splošno prepričanje, da je potrebno, ko pride otrok na obisk ali ko pridejo k njemu v usta nabasat tono čokolade in ostalega sranja. Potem pa še komentar "več pa ne smeš, ker bo mamica huda?!", pa res zato? Ali mogoče zato, ker ni ravno najbolj zdravo, da že na tešče poješ celo Milko rpg.gif

Ljudje, ki od drugih pričakujejo, da bodo vedno najboljše volje in žareli od sreče in zadovoljstva, sami pa v tem niso ravno biseri. In potem je s tabo nekaj narobe/si jezen nanj/se čudno obnašaš, ker ti očitno ni dovoljeno imeti slabega dneva oziroma se ti preprosto ne da.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 15 April 2011 - 11:05 AM

Eli, I feel you. smile.gif
  • 0

#4406 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 15 April 2011 - 01:30 PM

^^

Me too. :/

Eli, pri nas poslusamo take: "- vstavi pomanjsevalnico petletnikovega imena - a boš mešočka (= meso op. p.) papal?" Naj omenim se, da mora mali hoditi k logopedu. No shit. lol1.gif wacko.gif bruh.gif cry.gif

Na zivce mi gredo ... ljudje. Utrujena sem od ljudi. Pa to ni res. wacko.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4407 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 15 April 2011 - 01:32 PM

Presenečeni bi bili, ko bi vedeli, koliko vrteških mulcev, ki so tik pred tem, da grejo v šolo ima govorne težave. down.gif
  • 0

#4408 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 15 April 2011 - 01:38 PM

Vem in verjamem in se ne cudim. Z mano se nikoli ni nihce tako pogovarjal in nikoli nisem imela tovrstnih tezav. Starsa govorita normalno, razlocno, ko sem bila majhna/se ucila govoriti sta se posebej pazila, da sta rekla bobu bob in ne hrani papica ipd..
OK, vem, da nekatere tovrstne tezave nastanejo zaradi nepravilne lege sestavnih delov ustne votline, ampak to so druge zgodbe.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4409 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19482 posts

Posted 15 April 2011 - 02:10 PM

Aprilsko vreme.

Šla sem 500m peš in me je trikrat dobil dež. down.gif
  • 0

#4410 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 April 2011 - 03:43 PM

Kinky, DEBEL podpis pod tvoj post!
  • 0

#4411 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 15 April 2011 - 11:16 PM

Kolosej blink.gif

Uvedli so pravilo, da pijače iz Meka ne smeš več nosit v kino. Oz. tam ko ti trgajo karte stoji tabla, na kateri piše, da je prepovedan vnos hrane in pijače. Za kokice, načose in kokakolo, kupljeno gor seveda ne težijo. Fora je pa v tem, da 0,7l kokakole v Meku stane 1,70€, gor dobiš pa 0,5l za več kot 2€. Pa ne gre mi za teh par deset centov, ampak za princiiiip, ker prou jebejo u glavo. Zdej bom pač nosila kokakolo iz merkatorja in jo bom dala v torbico al pa neki, ker unim idiotom gor ziher ne bom puščala keša. Haha, prou bolani so.
  • 0

After all this time?

Always.

#4412 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 15 April 2011 - 11:25 PM

Neee, jaz pa vedno McFlurryja vzamem za v kino. cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4413 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 15 April 2011 - 11:29 PM

Jst tut ponavadi. down.gif In prou zahtevajo od tebe, da polno pijačo vržeš v smetnjak , hahahahaa. Itak. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#4414 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 April 2011 - 11:34 PM

Jooj, če česa ne prenesem, je pa to, da oseba, ki je očitno za nekaj kriva, tega ne prizna neposredno, ampak napade nazaj!

Primer: sestrična, ki je bila na obisku, je očitno medtem, ko je bila v kopalnici, vohljala po moji omarici (to tudi sovražim!) in pri tem ji je padlo na tla eno mojih najljubših in zelo dragih senčil, ki se je povsod razsulo in razletelo.
Pridem noter in zagledam prizor, jo vprašam z čisto normalnim tonom glasu, kako ji je pa to uspelo?
Ona pa takoj napadalno nazaj: "ja, če ga ne bi imela tako nastavljenega, mi ne bi dol padlo!" huh.gif
Jaz sem poskusila ohranit mirno kri in sem ji povedala, da nisem pričakovala, da bo kdo brskal tam po mojih stvareh. Ona pa spet nazaj: "sploh nisem brskala, pa saj lahko novo kupiš. Itak je samo senčilo." ohmy.gif
Meni je seveda zavrelo, ker po vsem tem času nisem slišala od nje opravičila ali priznanja, da je bila ona kriva za to. In sem ji pojasnila, da se ga ne da več kupit, ker ga ne proizvajajo več in ji rekla, da bi se mi lahko vsaj opravičila. Ona pa spet nazaj, da se naj neham razburjat, ker zdaj je, kar je in da samo sranje delam in da naj že pozabim na to senčilo. fight.gif

OMG! pinch.gif

V glavnem - to da tisti, ki je očitno kriv, potem vse skupaj obrne nazaj proti tebi in skuša prikazati, kot da si ti sam kriv za to, kar se je zgodilo! mad2.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4415 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23490 posts

Posted 16 April 2011 - 12:08 AM

Ojoj, Immortelle! wacko.gif
A ste se potem kaj zmenile, se ti je opravičila, ti bo kako povrnila? Saj res, da se lahko vsakomur zgodi (čeprav to ne opravičuje tega, da je vohala po omarici), ampak bi se ti morala vsaj opravičit ali pa ti npr. plačati za senčilo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4416 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 April 2011 - 08:49 AM

QUOTE(Immortelle @ 16. 4. 2011 - 0:34) View Post

Jooj, če česa ne prenesem, je pa to, da oseba, ki je očitno za nekaj kriva, tega ne prizna neposredno, ampak napade nazaj!
V glavnem - to da tisti, ki je očitno kriv, potem vse skupaj obrne nazaj proti tebi in skuša prikazati, kot da si ti sam kriv za to, kar se je zgodilo! mad2.gif

točno to se je men učeri v službi zgodil. sam na take papke itak nima smisla pi***t. sem se naučila lekcije, ta punca pač meni ni v pomoč, za svoje reči bom sama poskrbela, čeprav je npr. koordiniranje kurirske službe njeno delo, bom zase sama to delala, vsaj vedla bom, da so zadeve pošlihtane kot je treba.

men gre tut brskanje na qrac, če že sama vohljam oops.gif, pol ničesar ne premikam, laugh.gif. so mi pa full kjut poskusi, kako folk, ki spi v moji postelji, potem zloži odejo - nobenmu ne rata tko narest, kot jaz sama. smile.gif pa mam čist simpl prepognjeno.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4417 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 April 2011 - 09:19 AM

Immortelle, se strinjam s tabo, zudi mene take stvari ful pogrejejo. Pa nasploh mi gre na živce folk, ki ni sposoben priznati odgovornosti za svoja dejanja, ki bo vedno našel 500 izgovorov, da je bilo za to krivo nekaj drugega/nekdo drug, ne on sam...
  • 0

#4418 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23490 posts

Posted 16 April 2011 - 11:21 AM

QUOTE(Špela @ 16. 4. 2011 - 9:49) View Post

so mi pa full kjut poskusi, kako folk, ki spi v moji postelji, potem zloži odejo - nobenmu ne rata tko narest, kot jaz sama. smile.gif pa mam čist simpl prepognjeno.

Meni pa gre malo na živce to, da če kdo prespi pri tebi, potem ne pospravi postelje, ampak pusti pregrinjalo/deko kar tako vse zmečkano na postelji. Saj mi ni težko potem za njimi poravnat tiste boge deke, ampak se mi zdi vljudno, da gost sam pospravi za sabo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4419 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 April 2011 - 12:48 PM

sej pospravijo pojstlo, ampak po svoje. wink.gif en par deklet mi je celo posteljnino zamenjal preden sem šla js spat. sicer to sama nardim, ampak se mi je zdel res lepo. pa prej jo valda tut preoblečem, da pridejo na frišno spat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4420 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 16 April 2011 - 01:12 PM

QUOTE(Marmelada @ 16. 4. 2011 - 12:21) View Post

Meni pa gre malo na živce to, da če kdo prespi pri tebi, potem ne pospravi postelje, ampak pusti pregrinjalo/deko kar tako vse zmečkano na postelji. Saj mi ni težko potem za njimi poravnat tiste boge deke, ampak se mi zdi vljudno, da gost sam pospravi za sabo.

jaaa cry.gif
to ko pride brat pa njegova žena, down.gif še dobro da več ne živim doma, v mojem stanovanju pa mi noben ne bo prespal
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users