Sem jih že včeraj dobila in so mi kot ulite. Bela majica pa je tako prosojna, da sploh ni primerna za v službo (na sliki sploh ne izgleda), modrc sem naročila pa 36 (sovražim take cifre modrcev), zapnem ga na najožje in mi je komaj dovolj ozek, pokrije pa komaj kaj jošk. Ampak je lep.

Vprašanja
Posted 05 May 2016 - 09:19 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 May 2016 - 08:35 AM
Zanima me kakšne številke ima Birkenstock. Če nosim vse čevlje št 38, lahko vzamem tudi njihove natikače isto cifro? Na surfdomu piše, da priporočajo številko manjše.
Posted 10 May 2016 - 08:55 AM
Jaz nosim 40 vse čevlje (Timberland, Zara, Hunter, Furla, TH, Nike...) enako velja za Birkenstock.
Posted 10 May 2016 - 08:56 AM
Hvala!
Posted 10 May 2016 - 09:10 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 May 2016 - 11:32 AM
Zdaj sem pa zmedena
Posted 10 May 2016 - 04:01 PM
Jaz sem tudi povsod slišala, da so manjše številke, tudi ko sem lani kupovala (potem sicer nisem kupila) sem gledala 1 št manj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 May 2016 - 07:18 AM
Ima katera izkušnje, kje prodajajo športne modrce v kožni barvi (ali svetli barv) in da niso predlagi.
Kakor sem gledala, jih nisem našla ne v Intersportu, ne v H&M.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 May 2016 - 08:03 AM
Takko! Vcasih so imeli ene hude seamless sportne tope, moj najljubsi, boljsi od nike ali H&M, ki je primerljiv cenovni rang, ampak mi ni pol tako udoben. Moj je svetlo siv, lani sem ga sicer nabavila, mogoce imajo kaj podobnega.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 May 2016 - 08:17 AM
najlepša hvala za nasvet!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 May 2016 - 05:41 PM

After all this time?
Always.
Posted 19 May 2016 - 06:01 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 May 2016 - 06:20 PM
Posted 19 May 2016 - 06:26 PM
Jaz imam svojega od Triumpha, mogoče tam...
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 May 2016 - 08:57 PM
Mah tudi če je malo dražji, saj ga mam pol za sto let. Hvala za predloge, sploh nisem vedela, kje bi začela.
After all this time?
Always.
Posted 25 May 2016 - 12:29 PM
Ja jaz se cot navelicam in so mi totalen potrosni material. Zato ne kupujem dragih reci, edino kar si kupim za vec let so kavbojke, skornji, plasci in jakne. Jope t shirti in puloverji, to menjam prakticno vsako sezono oz obdrzim nekaj najboljsih, ostalo zamenjam. Meni se po dolocenem casu ob enih oblacilih pac ze bruha, ker so mi meh....tko da ja, smo si razlicni.Ne visim vsak teden v trgovini, vsako sezono pa sigurno.
Posted 25 May 2016 - 01:29 PM
Hvala za razlago. Meni taka potrošnja sploh ni blizu pa še sovražim šoping.
― V. Van Gogh
Posted 25 May 2016 - 02:16 PM
Jaz sem podobna Jini, s tem, da se na kak kos še čustveno navežem, jih povežem z dogodki, ki so se mi zgodili, ko sem bila v tisto oblečena(ja, take neumnosti si zapomnim ), pa odslužijo svoje in se mi svaljkajo pol po omari. Imam pa napade neusmiljenosti, ko po določenem času ko to potem leti stran.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 May 2016 - 02:50 PM
Ja, enako. S tem da še takrat, ko sem količinsko kupovala veliko več (v gim. recimo), na oblačila nisem gledala kot na potrošni material. To mi je kar malo grozna mentaliteta (in globalni problem, ampak kaj bi to ...).
― V. Van Gogh
Posted 25 May 2016 - 02:56 PM
Meni tudi, kupujem sicer poceni oblačila, ampak pazim na njih da zdržijo malo dlje kot samo 1 sezono.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users