Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 13 April 2011 - 07:34 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 April 2011 - 07:39 PM

After all this time?
Always.
Posted 13 April 2011 - 08:06 PM
Budale, ki vsak dan na FB objavijo vsaj eno svojo sliko. Pa prav vidi se, kak so se slikale ene 200x, da jim je uspela ena """"""sexy""""" slika in to vsak dan! FAK

Posted 13 April 2011 - 08:10 PM
Pa folk, ki ne daje žmigavecv.
Ja! Včeraj se peljem po Mb in en pred mano da *levi* žmigavec (kao da bo menjal pas, cesta je bila itak prazna), začne odvijati na levo, potem pa kar naenkrat obrne DESNO, ful pribremza in zavije desno (čez pločnik) na neko dvorišče!!! Je šlo HUDO na knap. Sem bila v takem šoku, da tud potrobila nisem, samo držala sem se volana kot klop. Eni res nimajo treh čistih

Posted 13 April 2011 - 08:21 PM

Posted 13 April 2011 - 08:22 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 April 2011 - 08:58 PM
ena moja frendica je takim, ki ne dajejo žmigavca, rekla 'mi se čutmo pa valda vem, kam boš zavil'.

Na zivce mi gredo jajčevci, ki te poznajo in pozdravijo samo, ko od tebe kaj potrebujejo. Sicer si plakat or some shit. Mrs proc od mene.

Kaj za zmigavec, zmigovec ipd. ne najdemo ustrezne sopomenke? Prav boli, ko berem.

Couldn't help myself. : D
Posted 13 April 2011 - 08:59 PM
Pablo Picasso
Posted 13 April 2011 - 09:00 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 April 2011 - 09:04 PM
Posted 13 April 2011 - 09:05 PM

iStupid.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 April 2011 - 09:39 PM

/me happy za nadomestke zmigavca!

Posted 13 April 2011 - 10:13 PM

Na zivce mi gredo jajčevci, ki te poznajo in pozdravijo samo, ko od tebe kaj potrebujejo. Sicer si plakat or some shit. Mrs proc od mene.

Cakaj cakaj, kaj ima pa plakat pri tem? Plakat si pogledas, preberes, ce je lep ga pa odlepis in sunes, nalepis doma kje. Ne zali plakatov. Plakati so kul. Pa tisti povoskano svetleci se presneto dragi. In premisljeni. in lepi. Ne ti meni enacit jajcevca in plakata. Zmigauc en.

Na zivce mi gredo pomladanskio opravki zunaj, ko kak entuziast 3 ure pedena vrt z ene 4imi razlicnimi elektricno brnecimi pripomocki. AAAAaa.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 April 2011 - 10:23 PM
Cakaj cakaj, kaj ima pa plakat pri tem? Plakat si pogledas, preberes, ce je lep ga pa odlepis in sunes, nalepis doma kje. Ne zali plakatov. Plakati so kul. Pa tisti povoskano svetleci se presneto dragi. In premisljeni. in lepi. Ne ti meni enacit jajcevca in plakata. Zmigauc en.

Kaj pa tisti nedomiselni in brezvezni plakati, ki jih nihce ne mara in ne pogleda? : )
Na zivce mi gredo pomladanskio opravki zunaj, ko kak entuziast 3 ure pedena vrt z ene 4imi razlicnimi elektricno brnecimi pripomocki. AAAAaa.
Hihi, pridi, ti predstavim soseda, ki vse dneve in noci (ne hecam se, v prvi polovici noci ima velikokrat luc pred hiso in ustvarja) seje zemljo/pesek za rastline na 10 razlicnih kupov (pac po velikosti zrn), drva zlaga po velikosti v vsaj stiri razlicne, geometricno popolnoma pravilne skladovnice, trske veže v popolnoma enake butare. Najbrz mi ni treba omenjati, da je samski. : D
Posted 13 April 2011 - 10:46 PM
(danes sem se ravno zapicila v serijo plakatov na nasem oddelku, so me pritegnili..)
Ej, imam pa vseeno raje okm soseda, kot nekoga, ki ima svinjsko in celo stalo in dumpjard v enem pred bajto (zraven moje)
4 geometrico zlozene po velikosti rangirane skladovnice drv so pa celo nekoliko seksi..

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 April 2011 - 10:50 PM
JA!!!!!
To se je pri nas začelo zdaj. Vsako faking dopoldne od 7h zjutraj poprdevajo ali s kosilnicami ali s
kakšnimi drugimi aparati. In to tak brni, da ni šans, da spiš ... tudi z zaprtimi okni. Pod oknom so kosili
in take glasne kosilnice imajo, da sem se jaz s fantom po telefonu pogovarjala in sva se komaj slišala. O.o
Planet

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 April 2011 - 12:01 AM

Focus, govorim o kvalitetnih. Jih ni tako malo. So pa v manjsini, da :/
(danes sem se ravno zapicila v serijo plakatov na nasem oddelku, so me pritegnili..)
Ej, imam pa vseeno raje okm soseda, kot nekoga, ki ima svinjsko in celo stalo in dumpjard v enem pred bajto (zraven moje)
4 geometrico zlozene po velikosti rangirane skladovnice drv so pa celo nekoliko seksi..

Kvalitetnim delam krivico, se strinjam in se jim oproscam. : )
Iz ene skrajnosti v drugo, tudi mene je njegova okm en cas fasciniraal (tiste skladovnice drv so res lepe, me je ze prijelo, da bi jih fotografirala) sedaj mi je pa vsakic bolj strasljiv (morda tudi zato, ker sama nisem imuna na tovrstno okm).
Posted 14 April 2011 - 01:48 PM
FB, ker niti en dan ne more normalno prikazovat sporočil, moram hodit gledat na gmail, danes pa jih celo tam ne kaže. Pofuk, no.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 April 2011 - 01:49 PM
FB je v kurcu, čedalje bolj. Zdaj sploh linkov v komentarjih ne moreš več objavit.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users