Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4381 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 April 2011 - 07:34 PM

Ja, sej. Pa dobr, sej večino časa res ni težko sklepat, da nekdo nekam zavija. Sam eni so pa res ... Ma še za traktor so preneumni, res. Pol moram pa ugibat a bremzajo, ker se je sred ceste prikazal Jezus, ker doživljajo spontani samovžig, al ker so se nenadoma odločli zavit desno. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4382 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 13 April 2011 - 07:39 PM

Mene ne-dajanje žmigavcev najbolj moti v rondojih. Faaaaaak. Pol pa tam stojim kot en kreten in čakam 4 zaporedne avte, ki grejo ven pa ne dajo žmigavca, potem cela živčna speljem, 5. pa seveda NE gre ven in potem sem jaz una ta zabita ki skoraj povzroči nesrečo. wallbash.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#4383 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 April 2011 - 08:06 PM

Budale, ki vsak dan na FB objavijo vsaj eno svojo sliko. Pa prav vidi se, kak so se slikale ene 200x, da jim je uspela ena """"""sexy""""" slika in to vsak dan! FAK cry.gif Grem brisat te budale .. sploh nevem zakaj jih mam med frendi. huh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4384 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26067 posts

Posted 13 April 2011 - 08:10 PM

QUOTE(Braunkopf @ 13. 4. 2011 - 20:27) View Post

Pa folk, ki ne daje žmigavecv.

Ja! Včeraj se peljem po Mb in en pred mano da *levi* žmigavec (kao da bo menjal pas, cesta je bila itak prazna), začne odvijati na levo, potem pa kar naenkrat obrne DESNO, ful pribremza in zavije desno (čez pločnik) na neko dvorišče!!! Je šlo HUDO na knap. Sem bila v takem šoku, da tud potrobila nisem, samo držala sem se volana kot klop. Eni res nimajo treh čistih blink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4385 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 April 2011 - 08:21 PM

Glede žmigovcev sem se tud jaz enkrat že pritoževala. down.gif Pa ko debili vozijo po PREHITEVALNEM 100. Ma jebite se, res. Pa cela kolona jih je.
  • 0

#4386 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 April 2011 - 08:22 PM

ena moja frendica je takim, ki ne dajejo žmigavca, rekla 'mi se čutmo pa valda vem, kam boš zavil'. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4387 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 April 2011 - 08:24 PM

QUOTE(Nincha @ 13. 4. 2011 - 20:39) View Post

Mene ne-dajanje žmigavcev najbolj moti v rondojih. Faaaaaak.

To je tudi razred zase, ja.
  • 0

#4388 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 13 April 2011 - 08:58 PM

QUOTE(Špela @ 13. 4. 2011 - 21:22) View Post

ena moja frendica je takim, ki ne dajejo žmigavca, rekla 'mi se čutmo pa valda vem, kam boš zavil'. laugh.gif

laugh.gif

Na zivce mi gredo jajčevci, ki te poznajo in pozdravijo samo, ko od tebe kaj potrebujejo. Sicer si plakat or some shit. Mrs proc od mene. bruh.gif bruh.gif

Kaj za zmigavec, zmigovec ipd. ne najdemo ustrezne sopomenke? Prav boli, ko berem. ninja.gif
Couldn't help myself. : D

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4389 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 April 2011 - 08:59 PM

Utripalka, haha.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4390 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 April 2011 - 09:00 PM

Smernik, smerokazalec.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4391 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 April 2011 - 09:04 PM

Smernik, ja. Oziroma smerni kazalec.
  • 0

#4392 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 April 2011 - 09:05 PM

Planet, js sm bla tkole blink.gif, ker sem mislila, da ti grejo na živce melancane in kaj majo skupnega s plakati.
iStupid. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4393 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 13 April 2011 - 09:39 PM

Špela lol1.gif lol1.gif

/me happy za nadomestke zmigavca! happy.gif
  • 0

#4394 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15270 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 April 2011 - 10:13 PM

QUOTE(_Planet_ @ 13. 4. 2011 - 20:58) View Post

laugh.gif
Na zivce mi gredo jajčevci, ki te poznajo in pozdravijo samo, ko od tebe kaj potrebujejo. Sicer si plakat or some shit. Mrs proc od mene. bruh.gif bruh.gif

Cakaj cakaj, kaj ima pa plakat pri tem? Plakat si pogledas, preberes, ce je lep ga pa odlepis in sunes, nalepis doma kje. Ne zali plakatov. Plakati so kul. Pa tisti povoskano svetleci se presneto dragi. In premisljeni. in lepi. Ne ti meni enacit jajcevca in plakata. Zmigauc en. dry.gif

laugh.gif

Na zivce mi gredo pomladanskio opravki zunaj, ko kak entuziast 3 ure pedena vrt z ene 4imi razlicnimi elektricno brnecimi pripomocki. AAAAaa.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4395 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 13 April 2011 - 10:23 PM

QUOTE(Olivija @ 13. 4. 2011 - 23:13) View Post

Cakaj cakaj, kaj ima pa plakat pri tem? Plakat si pogledas, preberes, ce je lep ga pa odlepis in sunes, nalepis doma kje. Ne zali plakatov. Plakati so kul. Pa tisti povoskano svetleci se presneto dragi. In premisljeni. in lepi. Ne ti meni enacit jajcevca in plakata. Zmigauc en. dry.gif
laugh.gif

Kaj pa tisti nedomiselni in brezvezni plakati, ki jih nihce ne mara in ne pogleda? : )

Na zivce mi gredo pomladanskio opravki zunaj, ko kak entuziast 3 ure pedena vrt z ene 4imi razlicnimi elektricno brnecimi pripomocki. AAAAaa.

Hihi, pridi, ti predstavim soseda, ki vse dneve in noci (ne hecam se, v prvi polovici noci ima velikokrat luc pred hiso in ustvarja) seje zemljo/pesek za rastline na 10 razlicnih kupov (pac po velikosti zrn), drva zlaga po velikosti v vsaj stiri razlicne, geometricno popolnoma pravilne skladovnice, trske veže v popolnoma enake butare. Najbrz mi ni treba omenjati, da je samski. : D
  • 0

#4396 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15270 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 April 2011 - 10:46 PM

Focus, govorim o kvalitetnih. Jih ni tako malo. So pa v manjsini, da :/
(danes sem se ravno zapicila v serijo plakatov na nasem oddelku, so me pritegnili..)

Ej, imam pa vseeno raje okm soseda, kot nekoga, ki ima svinjsko in celo stalo in dumpjard v enem pred bajto (zraven moje)

4 geometrico zlozene po velikosti rangirane skladovnice drv so pa celo nekoliko seksi.. oops.gif laugh.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4397 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 April 2011 - 10:50 PM

JA!!!!!

To se je pri nas začelo zdaj. Vsako faking dopoldne od 7h zjutraj poprdevajo ali s kosilnicami ali s
kakšnimi drugimi aparati. In to tak brni, da ni šans, da spiš ... tudi z zaprtimi okni. Pod oknom so kosili
in take glasne kosilnice imajo, da sem se jaz s fantom po telefonu pogovarjala in sva se komaj slišala. O.o

Planet lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4398 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 14 April 2011 - 12:01 AM

Fluff biggrin.gif

QUOTE(Olivija @ 13. 4. 2011 - 23:46) View Post

Focus, govorim o kvalitetnih. Jih ni tako malo. So pa v manjsini, da :/
(danes sem se ravno zapicila v serijo plakatov na nasem oddelku, so me pritegnili..)

Ej, imam pa vseeno raje okm soseda, kot nekoga, ki ima svinjsko in celo stalo in dumpjard v enem pred bajto (zraven moje)

4 geometrico zlozene po velikosti rangirane skladovnice drv so pa celo nekoliko seksi.. oops.gif laugh.gif

Kvalitetnim delam krivico, se strinjam in se jim oproscam. : )

Iz ene skrajnosti v drugo, tudi mene je njegova okm en cas fasciniraal (tiste skladovnice drv so res lepe, me je ze prijelo, da bi jih fotografirala) sedaj mi je pa vsakic bolj strasljiv (morda tudi zato, ker sama nisem imuna na tovrstno okm).

• 0

#4399 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 14 April 2011 - 01:48 PM

FB, ker niti en dan ne more normalno prikazovat sporočil, moram hodit gledat na gmail, danes pa jih celo tam ne kaže. Pofuk, no.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4400 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2011 - 01:49 PM

FB je v kurcu, čedalje bolj. Zdaj sploh linkov v komentarjih ne moreš več objavit.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users