Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#421 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 January 2006 - 05:06 PM

QUOTE(kristy)
dilema za kolkokrat pa je tista krema??js mam lase ene 15 cm dalš kot do ramen!! biggrin.gif  :D  :?:

Sicer kreme ni ful velik ampak je izredno koncentrirana in kolikor sem brala punce pravijo, da ob redni uporabi (po vsakem pranju) zadostuje za približno pol leta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#422 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 January 2006 - 05:59 PM

ja,smooth&shine je zakon!!!
jz si bom umisnla najbrž tud to za kodre kremco...sam morm pošnofat,če je od kšnga druzga proizvajalca tud učikovita....?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#423 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 January 2006 - 06:52 PM

DiLeMa kaki efekt bi ta krema za lase naredla na ravnih laseh?
  • 0
Viens, reste ici!

#424 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 01 January 2006 - 08:01 PM

QUOTE(DiLeMa)
Za varovanje las pred vročino fena je fenomenalna krema Tigi Fashionista Smooth & Shine. Jaz je sicer nimam, jo pa Rea zelo hvali pa tudi meni jo je dala v frizerskem salonu na lase in sem mela pol fuuul gladke in lepe, pa take sijoče.  :thumright: Zadevo lahko uporabljaš tudi kot osvežilec frizure ker razvozla lase in jih naredi lepo gladke.  

200 mL stane 2.800 tolarjev.

Ce bos tako nadaljevala z hvaljenjem teh izdelkov (Tigi) bom res bankrotirala. Za zdaj sem si namislila 4izdelke..kaj se pa tistega tice je ze 5!IPB Image
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#425 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 08:04 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
DiLeMa kaki efekt bi ta krema za lase naredla na ravnih laseh?

Bolj gladki, svetleči lasje, nič naelektreni in zaščiteni pred vročino fena in likalnika.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#426 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 January 2006 - 08:04 PM

Ja mene tut tole za kodre srbi twisted.gif Pa ne vem če bi učinkoval biggrin.gif A nalepm svoje lase, da mi boste povedal če se splača biggrin.gif ermm.gif: laugh.gif laugh.gif

PS: se opravičujem...
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#427 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 08:05 PM

Zakaj se opravičuješ Tash? Ja ti kr nalimaj svoje laske! wink.gif
  • 0

#428 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 January 2006 - 08:13 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
IPB Image
Pa recimo, da mam ponavadi, še malenkost bolj "skraužlane" biggrin.gif A bi prjela tale kremca??? twisted.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#429 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 08:15 PM

Uaaaaaaaaaauuuuuu kaki lepi laski!!!!!!!!!! Čist sm očarana, božanski so! :thumright: A to je tvoja naravna barva las?

Ja, ta kremica ti bo zihr še bolj definirala kodre, pa še lepše bodo padli.
  • 0

#430 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 January 2006 - 08:17 PM

Ejjjjjjjjjjjjjjjj daj mi jih. biggrin.gif Lepših še nisem vidla! Edino ena moja prijateljica ima podobne..
  • 0
Viens, reste ici!

#431 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 January 2006 - 08:19 PM

Dej Dilma, mi bojo še ušeč ratal laugh.gif Ne maram jih namreč Jap naravna barva las...takoj k bojo rgovine odprte letim tole iskat...kako se zdej točno imenuje? biggrin.gif wink.gif
  • 0

- Buddha

#432 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 08:21 PM

Tigi Catwalk Curls Rock Curl Amplifier

TASH marsikatera punca ti na smrt zavida tole tvojo prelepo grivo, verjemi mi! Bodi ponosna nanjo! Kaj pa uporabljaš za ene proizvode (šampon, balzam itd)?
  • 0

#433 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 January 2006 - 08:29 PM

Hvala 8) Letim kupt čimprej wink.gif Trenutno uporabljam Kerastase proti mastnim lasem ( biggrin.gif ), drugač pa res skor vedno Oatmeal & Honey biggrin.gif
Punchka takoj...pa tuki ma itak ful razredčene wink.gif
  • 0

- Buddha

#434 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 January 2006 - 08:37 PM

Joj jaz si tak želim skodrane laske pa jih nimam... cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#435 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 10:09 PM

Dilema, kakšen se ti zdi pa tale Fast-Fixx od Tigija?Tisto kremco si grem pa čimprej kupit smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#436 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 10:13 PM

QUOTE(Princeska)
Dilema, kakšen se ti zdi pa tale Fast-Fixx od Tigija?Tisto kremco si grem pa čimprej kupit smile.gif

Nisem še uporabljala tega Fast Fixx razpršila tako da težko kaj povem. Je po sestavinah fino, če se prav spomnim silikonsko, vlažilno in proteinsko ... meni se zdi iz tega vidika fajn, pa še tako zlo drago ni, 200 mL je 2.450 tolarjev.
  • 0

#437 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 January 2006 - 10:18 PM

tash,jz mam tud take lase biggrin.gif pa mi tud niso všeč...skoz si jih ravnam biggrin.gif edin polet nekak trpim k je brez veze si jih likat...ah joj kok sva neumne a ne? biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#438 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 10:19 PM

OK hvala. Ti boš mogla že odpret svetovalni center 090 biggrin.gif

Veš kaj mi edino ni jasno? Veš tista krema smooth&shine?
No, to se da na vlažne lase ane? Kaj pa če uporabljaš še uno Gliss Kur kremo z zlatim prahcom? A lahko to pol vse na lase daš?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#439 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 10:21 PM

Princeska oboje pomoje ni dobr gor pacat. Sicer pa če maš to kremo, potem ne rabiš Gliss Kurjeve ... ker ta krema doda tudi zelo lep lesk. Jaz na tvojem mestu ne bi oboje gor pacala ker je preveč.
  • 0

#440 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 January 2006 - 10:21 PM

QUOTE(rea)
tash,jz mam tud take lase biggrin.gif pa mi tud niso všeč...skoz si jih ravnam biggrin.gif edin polet nekak trpim k je brez veze si jih likat...ah joj kok sva neumne a ne? biggrin.gif

Jaaa...hahaha biggrin.gif
  • 0

- Buddha

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users