Jump to content

Photo

Avtošola in inštruktorji

• Please log in to reply
542 replies to this topic

#421 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 October 2008 - 12:20 PM

Jaz tudi. sleep.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#422 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 20 October 2008 - 12:36 PM

Potem sem jaz čudna huh.gif

Hehe smile.gif Ma nisem mogla pokvarit družinske tradicije - vsi v prvo, vsi pod 25 ur. smile.gif
  • 0

#423 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 October 2008 - 12:44 PM

Kaj se bomo zdaj hvalili, ali kaj? tongue.gif

Tukaj je skupina zadolžena za moralno podoporo Immortelle. smile.gif

Dobro, jaz sem padla deloma zaradi tega, ker sem rahlo gnilo peljala, delno pa zaradi velikega gobca, ki ga odpiram kadar je najmanj treba. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#424 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 20 October 2008 - 12:59 PM

Omg, konec mesca bom imela pa že 2 leti izpit! blink.gif To je šlo pa hitro.

Moj brat sedaj dela izpit, čez 14 dni ima glavno, pri nas je res kr dost za čakat.
Jaz sem za vse teste in glavno čakala najmaj 3 tedne. Očitno sem ravno v največjo gužvo prišla.

• 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#425 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2008 - 12:59 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 20. 10. 2008 - 13:36) View Post

Potem sem jaz čudna huh.gif

Hehe smile.gif Ma nisem mogla pokvarit družinske tradicije - vsi v prvo, vsi pod 25 ur. smile.gif

Enako. sleep.gif laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#426 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 20 October 2008 - 01:02 PM

QUOTE(Kinky @ 20. 10. 2008 - 13:44) View Post

Tukaj je skupina zadolžena za moralno podoporo Immortelle. smile.gif

thumbup.gif

Hvala punce! kiss1.gif

Eh, saj se ne sekiram. Jaz sem prav ponosna nase, da sem tako dobro zvozila ob vsej živčnosti. tongue.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#427 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2008 - 01:04 PM

Ma saj meni se to še zdaleč sploh ne zdi nek pokazatelj, kako voziš - če si naredil v prvo, v drugo ali tretjo (višje št. sicer znajo že biti malo vprašljive). Ker je itak evidentno, da marsikdo pade zaradi česa drugega, kot njega sposobnosti.

Immortelle - s tabo smo! sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#428 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 20 October 2008 - 04:27 PM

Jaz sem pa imela ful srečo glede avtošole in predvsem inštruktorja in si do zdaj, ko tole berem sploh nisem predstavljala, da imate pa ene take probleme. Jaz ko sem se prvič vsedla v avto v avtošoli praktično nisem imela pojma o ničemer, ni mi blo jasno kak si zapomniš, v kateri prestavi imaš avto in take neumnosti. smile.gif Pa me je ta moj res dobro naučil vozit, vse mi je povedal, nič mu ni bilo težko, po drugi strani je bil pa ful na easy, dal mi je tak sproščen občutek vožnje. In sem naredla v prvo, samo je pa res, da sploh nisem bila živčna. Ko sem šla tja sem vedla, da bom domov prišla z izpitom. Se pa strinjam, da zna bit živčnost velik problem, moj bivši je npr. kr enih parkrat padel, pol mu je pa mama pomirjevalo zrijtala (kolk je zdaj pač to pametno) in je naredil brez problema. Moje mnenje je, da je sicer eno, če si živčen zaradi izpitne vožnje same, medtem ko tisti, ki pa pocajo in se bojijo vozit, pa tako ali tako ne sodijo na cesto.
  • 0

#429 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2008 - 04:31 PM

Tudi jaz sem mela srečo z izbiro inštruktorja - sva skupaj na kofete hodila. Pa pred samim izpitom me je hotel peljat na en štamprle, LOL.

• 0

#430 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4158 posts

Posted 20 October 2008 - 05:55 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 20. 10. 2008 - 17:31) View Post

Tudi jaz sem mela srečo z izbiro inštruktorja - sva skupaj na kofete hodila.

Jooo kak sem to jaz sovražila verymad.gif Ko sva vozila blok uro je vedno nardil pač pavzo vmes in šel na kafe in čik. Jaz pa sedela v avtu kot butec in ga čakala. Na kavo z njim pa nisem hodla, ker se mi res ni dalo it v zakajene kafiče in smrdet po čikih. To je edina stvar, ki me je motila pri njem.
  • 0

#431 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 October 2008 - 07:43 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 20. 10. 2008 - 13:36) View Post

Wau, Ančka! Js če bom s 40-imi urami šla na izpitno vožnjo, bom lahko kar srečna. Ker sem resnično tako lesena za volanom, da res ni. No upam, da mi bo šlo sedaj, ko sem zamenjala inštruktorja kaj bolje, če ne pa pač sem brezupen primerek, kaj čmo. hmm.gif

Immortelle, se zgodi, pač več sreče prihodnjič,... Sej bo!
  • 0

#432 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 20 October 2008 - 08:00 PM

Moram reči - in to res mislim - da sem vedno občudovala tiste, ki je izpit ratal z manj kot 30 urami in v prvo. Meni to ne bi nikoli uspelo, zame bi bla to znanstvena fantastika.

Pa tolažba za Luci; sama sem bila hud štor na začetku, da se sploh nerada spominjam svojih prvih voženj (čeprav menim, da je bil vzrok v moji neprepričanosti vase in predolgim razmišljanjem, ne toliko v štoravosti), danes pa, ko sem dovolj prevozila, ni duha ne sluha o nekdanjem štoru; pravijo, da imam dobro tehniko in sem zelo suverena; nikogar se ni strah poleg mene peljati. Izkušnje največ naredijo; dober šofer se ne meri s tem, kako malo ur je imel in kolikokrat je delal izpit. Vem za folk, ki je naredil s 13 urami (ko se je še to dalo). No, po drugi strani pa: Kaj potem, če jih je imel?
  • 0

#433 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 20 October 2008 - 08:05 PM

Vso srečo Imortelle! Držim pesti zate. wink.gif
Jaz sem sicer tudi naredila v prvo, ampak sem se pa prej tok bolj matrala. luci, sem imela več kot 40ur tako, da nisi brezupen primer. So (bili) tudi že hujši. wink.gif Ampak sem se pa vsaj dobro naučila! tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#434 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2008 - 10:30 PM

QUOTE(bellini @ 20. 10. 2008 - 18:55) View Post
Jooo kak sem to jaz sovražila verymad.gif Ko sva vozila blok uro je vedno nardil pač pavzo vmes in šel na kafe in čik. Jaz pa sedela v avtu kot butec in ga čakala. Na kavo z njim pa nisem hodla, ker se mi res ni dalo it v zakajene kafiče in smrdet po čikih. To je edina stvar, ki me je motila pri njem.

No, jaz nisem sovražila, ker je bil fajn ded, sva se fajn pomenkovala, pa tudi v zakajene kafiče nisva šla - v bolj take uglajene sva hodla, ha ha.

• 0

#435 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 October 2008 - 08:01 AM

Jaz sem tudi imela nadvse super inštruktorja, v bistvu bratranca od očeta, pa je bil tako zelo super, potrpežljiv, nikoli ni dvignil glasu, tudi kadar sem katastrofalno vozila mi je vse počasi in 2 krat razložil. smile.gif Se pa strinjam, je kar nočna mora imeti 'zateženega' inštruktorja, ti lahko pokvari vse vožnje in zagabi vse skupaj. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#436 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 21 October 2008 - 08:04 AM

Moj je bil tudi super. Pri kakšnih 10 urah mi je začel avto konstantno crkovat ob speljevanju. Potem pa je enkrat pripomnil: "no, tole se pa lahko počasi neha ane?" To je edinkrat, ko me je "oštel". Drugače pa je bil ful potrpežljiv, velik sva se hecala, čvekala... Samo čakat sem ga morala velikorat - vedno je imel neke opravke med mojo vožnjo. No sej zato mi je potem 2 uri šenkal smile.gif
  • 0

#437 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 21 October 2008 - 05:53 PM

Eno vprašanje za vse, ki zdaj delate izpit... Koliko zdaj kaj stane ura vožnje?

• 0

#438 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 October 2008 - 06:46 PM

Kalypso, čist odvisno kje delaš. Tuki k sem js je ena ura 20€, ura vožnje pa traja 50 min. Se pa cene gibljejo (v Kranju) od 20€ do 24€, kokr je meni znano in v večini ura vožnje traja 45 min!
  • 0

#439 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 21 October 2008 - 06:50 PM

Hvala luci. Joj, so se dvignile cene. Jaz sem imela še 3.500 SIT, ko sem delala izpit, moj dečko pa še 2.700 SIT.
  • 0

#440 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 October 2008 - 09:33 PM

Jaz sem kupovala pakete po 15 ur in je bla ena ura tako 3.300.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users