Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3197 replies to this topic

#421 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 May 2008 - 08:07 PM

Coco, dober mi je ker je smešen pa norca se dela. res nasmeji me vsakič ko ga slišim, pa poj mi gre cel dan po glavi, skos ga prepevam biggrin.gif

El Chiki Chiki se baila así, uno...el breikindance, dos...el crusaito, tres el majke jason (michael jackson laugh.gif ), cuatro...el robocop
...
Perrea, Perrea
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#422 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 May 2008 - 09:39 PM

Ej jst znam že tale Čiki Čiki ples biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#423 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 30 May 2008 - 10:00 AM

sem gledala trenja, ko je bilo govora o evroviziji, ki je itak bedna. gotarca mi je antipatična in važička. besedo ''post festum'' je večkrat uporabila, da bi izpadla pametna. bedna, neprivlačna ženska v glavnem.
po mojem so se po zmagi Rebeki vsi slinili, potem pa so jo na trenjih skoraj vsi posredno pljuvali, nekateri pa sami sebe posredno hvalili rolleyes.gif na koncu je bila rebeka moralna zmagovalka in prav je tako.
ne navijam za nobenga in res je, da je naš komad beden (za evrovizijo dober), ampak ambiciozna Rebeka je po mojem dala svojih 100%, tako da ji noben ne sme nič očitat.
evrovizijskih popevk ne prenašam in ne bi mogla to cel večer poslušat. čeprav rajši to, kot pa gledat od gotarce fris laugh.gif
  • 0

#424 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 30 May 2008 - 12:03 PM

Komentar pod videom Charlotte (na youtube), ko je zmagala na Evroviziji leta 1999:

"These were the times, she used to look human, don't know why she went for the prostitute alien look this year." laugh.gif laugh.gif

Je kar zadel! twisted.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#425 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 May 2008 - 01:18 PM

Itak da je izgledala k vesoljska cipa, če ji je pa Ušha Dhofenik delala obleko. rolleyes.gif Majkemi alergijo ima na to žensko (Ušho that is).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#426 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 31 May 2008 - 02:08 PM

QUOTE(sahara @ 29. 5. 2008 - 21:07) View Post

Perrea, Perrea

Kaj to pomeni?
  • 0

#427 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 31 May 2008 - 02:31 PM

perreo pomeni doggystyle, perrear je pa plesati tko da nakazuješ doggy style: žesnka spresaj, tip zadaj, pa ženska buta rit nazaj, tip pa naprej wink.gif to se pleše pri reggaetonu. sam najbl smešn je, da tuki pr temu komadu, ko reče perrea, perrea, une 2 ženski po vseh 4ih hodita kukr psa. lol1.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

• Guests

Posted 31 May 2008 - 06:25 PM

Se pravi...znabengaj me, znabengaj me...odzadaj z madzarske... biggrin.gif

Spanci so bili face itak... tongue.gif
  • 0

#429 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 May 2008 - 10:35 PM

QUOTE(crna @ 31. 5. 2008 - 14:18) View Post

Itak da je izgledala k vesoljska cipa, če ji je pa Ušha Dhofenik delala obleko. rolleyes.gif Majkemi alergijo ima na to žensko (Ušho that is).

Tisto zgoraj je verjetno letelo na Charlotte ne na Rebeko. huh.gif
  • 0

#430 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 June 2008 - 10:46 AM

Men je bla Rebeka grozljivo oblečena. Pa sej o tem smo razpravljali par strani nazaj. Fuj.
Pa ni bila edina, ogromno jih je blo našemljenih v hideus reči.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#431 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 02 June 2008 - 10:20 AM

Men je tud Čiki Čiki huda laugh.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#432 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46034 posts

Posted 01 February 2009 - 01:15 PM

No, da malo obudim temo. Medtem ko bo danes izbrana pesem, ko jo bomo Slovenci poslali v Moskvo, so nekatere druge države že izbrale svoje predstavnice:

Velika Britanija: Jade Ewen - My time
Finska: Waldo's people - Lose Control
Romunija: Elena Gheorghe - The Balkans Girls
Danska: Brinck - Believe again
Črna gora: Andrea Demirović - Just Get Out Of My Life
Turčija: Hadise Açikgöz - Düm tek tek
Albanija: Kejsi Tola - Më Merr Në Ëndërr

• 0

#433 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 01 February 2009 - 03:08 PM

Finska thumbup.gif (sem si jo že dol potegnila). Danska tudi ni slaba.
  • 0

#434 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 February 2009 - 03:47 PM

dry.gif

Preveč mi je tuc tuc.

Danska boljša, dasiravno spet tuc tuc.

Turška je klon zgornjih dveh + turški tuc tuc.

Kinky not happy. dry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#435 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 23 February 2009 - 02:50 PM

Evo, tudi jaz sem kokr tok prečekirala pesmi za letos.
Vam dam še mal pesmi za preposlušat:

Andora: Sussane Georgi - La Teva Decisio (me spominja na RBD rolleyes.gif )

Malta: Chiara - What If We (je že nastopala par let nazaj)
Armenija: Inga & Anush - Jan Jan (ena me spominja na uno našo "modno oblikovalko" Kaj je že?? Pynich al kaj je že... hmm.gif Je drugačna pesm, samo ne vem še če mi je všeč... hmm.gif )
Islandija: Johanna Gudrun Jonsdottir - Is It True (lepa pesm, balada smile.gif besedilo je wub.gif )
Gruzija: Stefane & 3G - We Don't Wanna Put In (meni je kr neki, brezveze)
Bulgarija: Krassimir Avramov - Illusion (hm, cirkuška opera, zanimiv nastop, preveč glasne backvokalistke)
Makedonija: Next Time - Nesto Sto Ke Ostane (zanimivo, da so se odločil za rock, ima speven refren, drugač pa ne vem...bolj ne, kot ja)
Švica: The Lovebugs - The Highest Highst (fantje zgledajo luštni, me spominjajo na kakšen ameriški ali pa britanski bend bolj. Pesm mi je ful fajn za poslušat, ni mi pa za Evrosong)
Ciper: Christina Metaxa - Firefly (lušten komad, rock balada, punca ful mlada, edino fuša malo no )
Poljska: Lidia Kopania - I Don't Wanna Leave (ma ni mi ne vem kaj všeč, ostale balade so lepše)
Litva: Sasha Son - Pasiklydes Zmogus (malo se mi zdi prevzeten fantič, Dežan varianta, ni mi všeč)

Grčija: Sakis Rouvas - This Is Our Night (je tudi že bil, kar všečen, za gledat je sigurno dober! biggrin.gif )
Irska: Sinead Mulvey & Black Daisy - Et Cetera (neke rock babe s pop pevko, pesem se mi ne zdi nadpovprečna)
Romunija: Blaxy Girls - Dear Mama (komad oziroma video ob katerem začnem jokat cry.gif )

Ok, to bo to zaenkrat. Španija še izbira. Dve pesmi so mi zelo všeč. Ena je od Soraye, še boljš mi je pa Mirela (NADA ES COMPARABLE A TI). RES dobra balada.

EDIT: Popravljam. Sem se zmotila za Romunijo. Ta pesm je bila samo ena od kandidatk. Zmagovalko je nalepila že Kalypso. Se opravičujem. wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#436 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46034 posts

Posted 09 March 2009 - 11:40 PM

Zgleda, da Slovenci ne bodo edini strašili na odru z godali - Estonija: Sandra Nurmsalu - Urban Symphony
  • 0

#437 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 10 March 2009 - 02:26 PM

Hm. Ne zveni mi tako slabo. Všečna. smile.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#438 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46034 posts

Posted 29 April 2009 - 09:58 PM

Še malo pa bo spet Eurovizija. Prvi polfinale bo 12. maja, drugi polfinale bo 14. maja, veliki finale pa bo 16. maja.

V prvem polfinalu bodo nastopile Črna gora, Češka, Belgija, Belorusija, Švedska, Armenija, Andora, Švica, Turčija, Izrael, Bolgarija, Islandija, Makedonija, Romunija, Finska, Portugalska, Malta ter Bosna in Hercegovina.

V drugem pa Hrvaška, Irska, Latvija, Srbija, Norveška, Ciper, Slovaška, Danska, Slovenija, Madžarska, Azerbajdžan, Grčija, Litva, Moldavija, Albanija, Ukrajina, Estonija in Nizozemska.

Vse pesmi lahko poslušate TULE, TUKAJ in TUKAJ.

• 0

#439 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46034 posts

Posted 13 May 2009 - 11:36 AM

Včeraj je bil prvi predizbor. Je gledala katera? Mnenja?
No v finale so se uvrstile:
Turčija - Ta bo še visoko, ker je ženska simpatična, pesem pa gre hitro v uho in ker so Turki razseljeni po vsej Evropi. Meni sicer ni baš nekaj, so druge pesmi boljše.
IPB Image

Švedska - Mene rahlo spominja na Alenko Gotar. Sicer mi take pesmi niso všeč, ampak ok. Definitivno je bolje odpela, kot 90% vseh ostalih nastopajočih. Edino kako urco manj bi lahko preživela v Solariju.
IPB Image

Izrael - ta pesem mi pa je izrazito irritating. Pohvalno sicer, da sta se združili Palestinka in Židinja, ampak sama pesem pa mi izrazito ni bila všeč. Tudi nastop ni bil baš nekaj.
IPB Image

Portugalska - ta pesem mi je bila všeč, ampak mislim, da se ne bo visoko uvrstila v finalu.
IPB Image

Malta - Ta bajsika je že nevemkolkič na eurosongu, se je spomnim. Saj glas ima, ampak pesmi ima pa tudi vedno takšne, da si jih nikoli ne zapomnim.
IPB Image

Finska - finska pesem mi je bila po predhodnem poslušanju na youtubu ena boljših na letošnjem evrosongu. Ko sem jih slišala nastopiti sem si mislila, wtf. A je to sploh ista pesem. Definitivno se vidi razlika med studijskim izdelkom in petjem v živo. Škoda. Ker pesem mi je sicer res všeč.
IPB Image

Bosna in Hercegovina - iskreno rečeno, tudi njihove pesmi se ne spomnim
IPB Image

Romunija - pesem je taka tipična evrosongovska pesem, kot jih je vsako leto nekaj in jih vsako leto izvajajo dolgonoge pevke. Ni kaj posebnega, gre pa hitro v uho. Tako kot Zdravnik Mirne Reynolds. twisted.gif
IPB Image

Armenija - no comment.
IPB Image

Islandija - meni osebno najboljša pesem v tem večeru. Lepa balada, lepo besedilo, lep vokal, soliden nastop, simpatična pevka. thumbup.gif Navijam zanjo v finalu.
IPB Image
  • 0

#440 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 May 2009 - 11:37 AM

Nobena pesem mi ni bla neki ful všeč. Ok sta mi bili Portugalska in Malta.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users