Pudri
Posted 12 January 2006 - 02:53 PM
Torej, najprej po enem licu od zgoraj proti lasem, po drugem licu, čelo, nos in brada. Ne moreš faliti.
Posted 12 January 2006 - 03:13 PM
Pa še kater puder bi priporočala za občutljivo kožo, nagnjeno k mozoljem?(ima ena znanka, pa uporablja tak puder, da zgleda kot tenis igrišče, bljah).
Posted 12 January 2006 - 03:29 PM
Tudi za kolegico bi lahko bil Natural ker je nekomedogen, brez olj in ne maši por (kar je pomembno če je nagnjena k mozoljem) je pa navaden bolj prikriven tko da lahko tudi navadnega vzame ... kakor želi.
Posted 12 January 2006 - 04:10 PM
Posted 12 January 2006 - 04:12 PM

Posted 12 January 2006 - 04:40 PM
Posted 12 January 2006 - 04:44 PM
jst sem res občutjiva kar se tega tiče (takoj zamašene pore), pa se mi to ni zgodil
jst bi prej rekla, da so te punce uporabljaje izdelke, za odstranjevanje/čiščenje, ki so jim pol nardil mozolčke. Ker puder morš res znat stran dat.

Posted 12 January 2006 - 05:03 PM
jst sem res občutjiva kar se tega tiče (takoj zamašene pore), pa se mi to ni zgodil
jst bi prej rekla, da so te punce uporabljaje izdelke, za odstranjevanje/čiščenje, ki so jim pol nardil mozolčke. Ker puder morš res znat stran dat.
se strinjam!!!

Js sm uporabljala adpat puder, zdej pa revlonovega in morm reč, da mi je revlonov bolj všeč!!! Ful mi je v redu, ker je glih prov prekriven in ti brez problemov prekrije nepravilnosti... všeč mi je tud, da se že po 4 h ne svetim in tud pol se ne!!!
adapt pa je manj prekriven in tud ni spet tok obstojen...vsaj po mojih izkušnjah
aja vrana!!! pravš, da ti vleče na rumeno tvoj puder??? hm... js sm tud mal kiksnila z odtenokov, ker pa ni spet tok hudo sm si rekla, da bom potrpela... sam vseen mislm, da bi mogla buff vzet??? a je ta 04 ful dost svetel???
če je... a menjaš!!!

Posted 12 January 2006 - 05:06 PM

aja drgač se mi zdi ta 04 kr svetel.
Posted 12 January 2006 - 05:09 PM
Posted 12 January 2006 - 05:29 PM

aja drgač se mi zdi ta 04 kr svetel.
škooodaaa!
k fora je v tem, da mam js zdej nude!!!!

ma sj je kul

Posted 12 January 2006 - 05:38 PM
Posted 12 January 2006 - 05:38 PM
Posted 12 January 2006 - 05:43 PM
ok!!!
sam bom šla še enkrat pogledat če bi bil ta 04 kul!!! k se nočm zdej prenaglit.... ok???
Posted 12 January 2006 - 05:44 PM
zanimivo... jah očitno se lahko zgodi... večini se ne - zmer je nek riziko, da ti kej ne odgovarja

Posted 12 January 2006 - 05:46 PM
js zdej ne vem več...men se zadne čase delajo mozoljčki po licih..pa se mi prej nikol niso...in se mi zdi da odkar uporabljam natural...ker k sm mela navdnga colorstay nism mela čist nč mazolčkov..zdej sm pa pozim zamenjala z natural, ker mi navadn preveč izsuši kožo in je full verjetn da jih mam zato...ker sploh ne vem kwa bi blo narobe...kremo mam m24, tonik essentials...in se vsakic sprašujem kaj narobe delam da se mi skos mazolčki spuščajo...glih eden zgine in pride drug,.,,tko da zdejh res ne vem več a je moogoče od natural to?...
jao zdej ga pa prov ne bom uporablala neki časa da vidm če je to to.
ampak res je zanimiv ker se skos sprašujem kaaaj delam narobe..in nism pomislna na puder ker so punce ocenle da ne maši por in da je brez olj...
Posted 12 January 2006 - 05:51 PM
js zdej ne vem več...men se zadne čase delajo mozoljčki po licih..pa se mi prej nikol niso...in se mi zdi da odkar uporabljam natural...ker k sm mela navdnga colorstay nism mela čist nč mazolčkov..zdej sm pa pozim zamenjala z natural, ker mi navadn preveč izsuši kožo in je full verjetn da jih mam zato...ker sploh ne vem kwa bi blo narobe...kremo mam m24, tonik essentials...in se vsakic sprašujem kaj narobe delam da se mi skos mazolčki spuščajo...glih eden zgine in pride drug,.,,tko da zdejh res ne vem več a je moogoče od natural to?...
jao zdej ga pa prov ne bom uporablala neki časa da vidm če je to to.
ampak res je zanimiv ker se skos sprašujem kaaaj delam narobe..in nism pomislna na puder ker so punce ocenle da ne maši por in da je brez olj...
kaj pa menstruacija...
men tud včasih mozoljčki kr bušnejo vn... in jih mam tko neki časa, potem pa se mi koža nekak "očisti"... pr men je pa glih to, da odkar uporabljam natural mam čistejšo kožo... al pa je zdej to spet tisto obdobje, ko se mi koža čisti...
zelo težko ugotoviš kaj je vzrok, ker je ponavadi toliko dejavnikov: že hrana je en izmed njih
Posted 12 January 2006 - 05:58 PM

Posted 12 January 2006 - 06:33 PM
Ja, to temo sem tudi sama zasledila na sosednjem forumu in me je pograbila panika, ampak zdej je kul. Jaz sem res izredno nagnjena k mašenju por in mi jih ta puder niti najmanj ne maši ... krasen mi je, sploh nimam pripomb.
Seveda zna gospa urednica delat s kožo in odstranit puder, kar pa še ne pomeni, da če njej puder maši pore, da ga bo tudi drugim.
Chandra kako pogosto pa uporabljaš puder? Mislim a vsak dan in koliko ur na dan?
Posted 12 January 2006 - 06:35 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users