Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#421 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 January 2006 - 02:53 PM

Nikoli ne maži v nasprotni smeri rasti dlačic, ker jih tako dvigneš in potem izgeldaš lisasto.
Torej, najprej po enem licu od zgoraj proti lasem, po drugem licu, čelo, nos in brada. Ne moreš faliti.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#422 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 January 2006 - 03:13 PM

Sonchika najprej mi svetuj prosim, revlon colorstay ali colorstay natural? Katerega vzet, nočem, da je preveč prekriven, da se vidi da mam puder gor.

Pa še kater puder bi priporočala za občutljivo kožo, nagnjeno k mozoljem?(ima ena znanka, pa uporablja tak puder, da zgleda kot tenis igrišče, bljah).
  • 0

#423 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2006 - 03:29 PM

Chandra zate bo primeren ColorStay Natural ... navaden je zelo prikriven in za mastno kožo, ta Natural pa je lažji, srednje prikriven in naredi lep, naraven videz kože.

Tudi za kolegico bi lahko bil Natural ker je nekomedogen, brez olj in ne maši por (kar je pomembno če je nagnjena k mozoljem) je pa navaden bolj prikriven tko da lahko tudi navadnega vzame ... kakor želi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#424 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 January 2006 - 04:10 PM

Dilemca hvala!
  • 0

#425 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 January 2006 - 04:12 PM

Ja, res sem prijazna! IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#426 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 January 2006 - 04:40 PM

chandra veliko punc je ugotovilo da jim colorstay natural masi pore, tako da ti svetujem previdnost oz. najprej nekaj casa uporabljaj tester, da ne bos denarja stran vrgla oz. kupi colorstay lite ali pa age definying
  • 0

#427 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 12 January 2006 - 04:44 PM

QUOTE(rozica)
chandra veliko punc je ugotovilo da jim colorstay natural masi pore, tako da ti svetujem previdnost oz. najprej nekaj casa uporabljaj tester, da ne bos denarja stran vrgla oz. kupi colorstay lite ali pa age definying

jst sem res občutjiva kar se tega tiče (takoj zamašene pore), pa se mi to ni zgodil

jst bi prej rekla, da so te punce uporabljaje izdelke, za odstranjevanje/čiščenje, ki so jim pol nardil mozolčke. Ker puder morš res znat stran dat.

• 0
Posted Image

#428 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 January 2006 - 05:03 PM

[quote=Tanjci][quote=rozica]chandra veliko punc je ugotovilo da jim colorstay natural masi pore, tako da ti svetujem previdnost oz. najprej nekaj casa uporabljaj tester, da ne bos denarja stran vrgla oz. kupi colorstay lite ali pa age definying[/quote]
jst sem res občutjiva kar se tega tiče (takoj zamašene pore), pa se mi to ni zgodil

jst bi prej rekla, da so te punce uporabljaje izdelke, za odstranjevanje/čiščenje, ki so jim pol nardil mozolčke. Ker puder morš res znat stran dat.

se strinjam!!! biggrin.gif

Js sm uporabljala adpat puder, zdej pa revlonovega in morm reč, da mi je revlonov bolj všeč!!! Ful mi je v redu, ker je glih prov prekriven in ti brez problemov prekrije nepravilnosti... všeč mi je tud, da se že po 4 h ne svetim in tud pol se ne!!!
adapt pa je manj prekriven in tud ni spet tok obstojen...vsaj po mojih izkušnjah

aja vrana!!! pravš, da ti vleče na rumeno tvoj puder??? hm... js sm tud mal kiksnila z odtenokov, ker pa ni spet tok hudo sm si rekla, da bom potrpela... sam vseen mislm, da bi mogla buff vzet??? a je ta 04 ful dost svetel???
če je... a menjaš!!! ;) biggrin.gif
  • 0

#429 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 12 January 2006 - 05:06 PM

Jst sm ugotovila da je zame ta prav odtenek Nude. Sm se pa drgač že zmenila z eno, da bo kupila moj puder. Sorry ;)

aja drgač se mi zdi ta 04 kr svetel.
  • 0

#430 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 January 2006 - 05:09 PM

ah punce.....na sosednjem forumu (p.lepote) se je to zgodilo kar nekaj dekletom, med drugim tudi urednici in ce ze ostale ne, sem prepricana da ona zna delat s svojo kozo in predvsem odstranit puder ane? saj ne recem da bo vsaki masil pore, samo tista ki je nagnjena k temu pa naj bo previdna. sicer pa ni nujno da se to pojavi takoj ko zacnes uporabljat puder, nekaterim se sele po dolocenem casu.
  • 0

#431 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 January 2006 - 05:29 PM

QUOTE(vrana)
Jst sm ugotovila da je zame ta prav odtenek Nude. Sm se pa drgač že zmenila z eno, da bo kupila moj puder. Sorry ;)

aja drgač se mi zdi ta 04 kr svetel.

škooodaaa!
k fora je v tem, da mam js zdej nude!!!! sad.gif

ma sj je kul ;)
  • 0

#432 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 12 January 2006 - 05:38 PM

Ojoj....res škoda. Mislm una mi bo jutr sporočila, če bo res odkupla moj pudr. Če ne se pa mi2 lohka zmenva.
  • 0

#433 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 January 2006 - 05:38 PM

a ve mogoče katera če se da testerčke dobit, da vsaj sprobaš katera barva ti najbolj ugaja?
  • 0

#434 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 January 2006 - 05:43 PM

QUOTE(vrana)
Ojoj....res škoda. Mislm una mi bo jutr sporočila, če bo res odkupla moj pudr. Če ne se pa mi2 lohka zmenva.

ok!!!
sam bom šla še enkrat pogledat če bi bil ta 04 kul!!! k se nočm zdej prenaglit.... ok???
  • 0

#435 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 12 January 2006 - 05:44 PM

QUOTE(rozica)
ah punce.....na sosednjem forumu (p.lepote) se je to zgodilo kar nekaj dekletom, med drugim tudi urednici in ce ze ostale ne, sem prepricana da ona zna delat s svojo kozo in predvsem odstranit puder ane? saj ne recem da bo vsaki masil pore, samo tista ki je nagnjena k temu pa naj bo previdna. sicer pa ni nujno da se to pojavi takoj ko zacnes uporabljat puder, nekaterim se sele po dolocenem casu.

zanimivo... jah očitno se lahko zgodi... večini se ne - zmer je nek riziko, da ti kej ne odgovarja
  • 0
Posted Image

#436 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 12 January 2006 - 05:46 PM

jao punce..a veste da zdej k ste rekle da natural enim maši pore...
js zdej ne vem več...men se zadne čase delajo mozoljčki po licih..pa se mi prej nikol niso...in se mi zdi da odkar uporabljam natural...ker k sm mela navdnga colorstay nism mela čist nč mazolčkov..zdej sm pa pozim zamenjala z natural, ker mi navadn preveč izsuši kožo in je full verjetn da jih mam zato...ker sploh ne vem kwa bi blo narobe...kremo mam m24, tonik essentials...in se vsakic sprašujem kaj narobe delam da se mi skos mazolčki spuščajo...glih eden zgine in pride drug,.,,tko da zdejh res ne vem več a je moogoče od natural to?...
jao zdej ga pa prov ne bom uporablala neki časa da vidm če je to to.
ampak res je zanimiv ker se skos sprašujem kaaaj delam narobe..in nism pomislna na puder ker so punce ocenle da ne maši por in da je brez olj...
  • 0

#437 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 January 2006 - 05:51 PM

QUOTE(lejck)
jao punce..a veste da zdej k ste rekle da natural enim maši pore...
js zdej ne vem več...men se zadne čase delajo mozoljčki po licih..pa se mi prej nikol niso...in se mi zdi da odkar uporabljam natural...ker k sm mela navdnga colorstay nism mela čist nč mazolčkov..zdej sm pa pozim zamenjala z natural, ker mi navadn preveč izsuši kožo in je full verjetn da jih mam zato...ker sploh ne vem kwa bi blo narobe...kremo mam m24, tonik essentials...in se vsakic sprašujem kaj narobe delam da se mi skos mazolčki spuščajo...glih eden zgine in pride drug,.,,tko da zdejh res ne vem več a je moogoče od natural to?...
jao zdej ga pa prov ne bom uporablala neki časa da vidm če je to to.
ampak res je zanimiv ker se skos sprašujem kaaaj delam narobe..in nism pomislna na puder ker so punce ocenle da ne maši por in da je brez olj...

kaj pa menstruacija...

men tud včasih mozoljčki kr bušnejo vn... in jih mam tko neki časa, potem pa se mi koža nekak "očisti"... pr men je pa glih to, da odkar uporabljam natural mam čistejšo kožo... al pa je zdej to spet tisto obdobje, ko se mi koža čisti...

zelo težko ugotoviš kaj je vzrok, ker je ponavadi toliko dejavnikov: že hrana je en izmed njih
  • 0

#438 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 12 January 2006 - 05:58 PM

lejck... ja edin to da nehaš, pa da vidiš če bo bolš - ful čudn to blink.gif
  • 0
Posted Image

#439 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 January 2006 - 06:33 PM

QUOTE(rozica)

QUOTE(rozica)

Ja, to temo sem tudi sama zasledila na sosednjem forumu in me je pograbila panika, ampak zdej je kul. Jaz sem res izredno nagnjena k mašenju por in mi jih ta puder niti najmanj ne maši ... krasen mi je, sploh nimam pripomb.

Seveda zna gospa urednica delat s kožo in odstranit puder, kar pa še ne pomeni, da če njej puder maši pore, da ga bo tudi drugim.

Chandra kako pogosto pa uporabljaš puder? Mislim a vsak dan in koliko ur na dan?
  • 0

#440 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 January 2006 - 06:35 PM

Nop, ne čisto vsak dan, včasih se zgodi da celo po par dni skupaj ne, al pa po par dni ja. Če ga pa imam, pa ga imam ponavadi cel dan, od jutra do večera.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users