Jump to content

Photo

Čaji

• Please log in to reply
932 replies to this topic

#421 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2011 - 12:23 PM

Planet, poleti si nardim ledeni čaj iz črnega čaja in zamešam noter tudi pomarančni sok. če je pa čaj topel, potem pa mal čaja najprej in nato sok.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#422 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 November 2011 - 02:46 PM

Jaz naredim požirek čaja, pa požirek pomarančnega soka. Ali pa najprej spijem čaj, potem pa sok. (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#423 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 10 November 2011 - 03:11 PM

Jaz pa nikoli ne kombiniram čaja s sadnim sokom. Če že, naredim sadni čaj in noter dodajam cimet, limonin sok ipd. Sladkam ga z medom. Pravega čaja (črnega, rdečega, zelenega) nikoli ne sladkam. smile.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#424 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 November 2011 - 09:54 PM

Jaz pa pravkar pijem en čaj iz Hoferja - s slivami, gozdnimi jagodami, cimetom + žlica domačega ˘˘ medu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#425 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 November 2011 - 09:56 PM

^^ Podoben kot Granny's Finest, sklepam po opisu. Dober!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#426 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 November 2011 - 09:59 PM

Zelo, ja. Kjer je cimet, tam sem jaz!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 20 November 2011 - 10:18 PM

Lipton- gozdni sadeži. Ni ga čez Liptona.. smile.gif
  • 0

#428 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85875 posts

Posted 20 November 2011 - 10:23 PM

Meni pa Lipton sploh ne potegnejo, ful se mi zdijo medli okusi. Zelen mi je pa sploh ogaben njihov. Teekanne in Mr. Perkins (Hofer) zmagajo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#429 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 November 2011 - 10:07 AM

Jaz sem se pa vedno Hoferjevim čajem izogibala, ker sem domnevala, da so slabi in medlega okusa.
Potem sem pa kupila ta njihov novi čaj - Kamilica & sivka in sem navdušena. Eden boljših čajev, kar sem jih zadnje čase pila. ohmy.gif thumbup.gif

Lipton nekateri so pa res čisto umetni in medli. hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#430 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 November 2011 - 06:08 PM

Lipton so tudi meni medli, kolikor ugotavljam.

• 0

#431 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 21 November 2011 - 06:14 PM

Od Liptona mi je dosedaj dober samo črni čaj z vanilijo in karamelo. Ga redno kupujem.

In ful so mi pri srcu njihove čajne vrečke!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#432 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 December 2011 - 05:30 PM

Danes sem si v baru naročila CHA Veseljak čaj. Uh sick.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#433 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 December 2011 - 05:39 PM

blink.gif Škoda. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#434 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 December 2011 - 05:46 PM

Jaz imam načeloma rada (skoraj) vse čaje, ampak ta mi je res ogaben, dobesedno. Sem dala potem kilo meda notri in je bilo OK.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#435 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 December 2011 - 06:23 PM

QUOTE(redkvica @ 21. 11. 2011 - 18:14) View Post

Od Liptona mi je dosedaj dober samo črni čaj z vanilijo in karamelo. Ga redno kupujem.

In ful so mi pri srcu njihove čajne vrečke!

Ta je pa res tako dober, ob bok se postavi crnemu vanilija iz Les Palais des Thes. Pa disi b o z a n s k o! Danes sem si ga naredila v studio in so me punce, ki so 3m stran sedele sprasevale, kaj imam to. (:

IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#436 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 01 December 2011 - 06:29 PM

QUOTE(Sarah @ 1. 12. 2011 - 17:30) View Post

Danes sem si v baru naročila CHA Veseljak čaj. Uh sick.gif

Mhm; brrr.

Špela in Olivija, torej malo soka, malo caja, moram poskusiti. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#437 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2011 - 06:42 PM

QUOTE(Olivija @ 1. 12. 2011 - 18:23) View Post

Ta je pa res tako dober, ob bok se postavi crnemu vanilija iz Les Palais des Thes. Pa disi b o z a n s k o! Danes sem si ga naredila v studio in so me punce, ki so 3m stran sedele sprasevale, kaj imam to. (:

IPB Image

Sem si ga že velikokrat ogledovala, a nikoli kupila. Bom takoj, ko grem v trgovino. Me je tvoja ocena prepričala.

• 0

#438 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 December 2011 - 06:49 PM

^^ Ta je edini črni čaj ki mi je bil dober. Ampak žal ne prenašam črnih čajev.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#439 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2011 - 06:53 PM

Jaz sem bolj za zelene, bom pa tega vsekakor kupila.

• 0

#440 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 December 2011 - 06:53 PM

Lipton ne maramo. Testira na živalih. ˇ.ˇ

Od brezkofeinskih mešanic mi je zelo deober Mandljev piškot, ki je tudi eden izmed izjeeeemno redkih čajev, če ne celo edini, v katerega pljucnem malo sladkorja, da poudari njegovo aromo. love.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users