Mineral Make-Up
Posted 23 November 2007 - 06:35 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 November 2007 - 07:21 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 November 2007 - 07:30 PM
Ko se mal od MAC-a opomorem, bom nabavla kakšno.
Posted 23 November 2007 - 07:31 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 23 November 2007 - 07:32 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2007 - 08:11 PM
Posted 23 November 2007 - 08:42 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 November 2007 - 09:05 PM
Pa Artdeco ESB spodi, pa je. Men ta reč nenormalno lepo senčke po cel dan zdrži
tole pri meni ne bo šlo, ker mi je nardilo nemarno grd in boleče-srbeč lišaj. Bom že neki zgruntala.

Posted 23 November 2007 - 09:28 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 November 2007 - 09:57 PM
Fajn mi je tudi to da se npr moja violet barva lepo preliva-sestavljena je iz črnega pigmenta,plavega in rozanega-od blizu so ful fajn vidi.tudi sam lahko skombiniraš različne barve da dobiš nov odtenek.Zato sm jaz vzela še belega.Npr bel prahec se tudi suh lepo oprime veke,brez vode,zlat se npr manj,čeprav je tudi tak svež decenten lep videz.Mehke bleščičke delujejo na vekah..nič težko ne delujejo na vekah-videz mislim,čeprav so lepo pigmetirane.
No enkrat se spomnim po slikcah-da so punce iz foruma imele podobne zadeve-ko so na vlko naročale-nihrida,jenna,dilema..nevem kdo še..podobna zadeva..mogoče bodo še one kaj dodale..
Posted 23 November 2007 - 10:02 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 November 2007 - 12:34 PM

Kar se tiče drobljenja pa tega...pa saj se vsi pigmenti drobijo pa usipajo. Pazit je treba na količino. Nisem še poskusila mineralne senčke...sam jo bom. Sigurno. 5 evrov se mi pa ne zdi toklo pretirano drago za tako količino.
Posted 24 November 2007 - 12:49 PM
Všeč mi je, ker jih lahko mešaš med sabo, dodaš laku za nohte in vazelinu za ustnice.
Naročila si bom še kakšen zelen odtenek, ker so ful lepi.
Mineralni puder in kabuki čopič imam pa od Essence in mi je super, zdej ko sem se navadla kako nanašat, da je enakomerno. Sam zdej pozimi, ga ne uporabljam toliko, mam rajši navaden tekoč puder.
Posted 24 November 2007 - 01:25 PM
Zandjič enkrat sem ga gledala, pa se mi je zdelo da ima preveč perlic.

Posted 24 November 2007 - 01:26 PM
Posted 24 November 2007 - 01:30 PM
Posted 24 November 2007 - 01:39 PM
Posted 24 November 2007 - 02:45 PM

Hvala, ciara za nasvet. Bom že nekaj pogruntala.

Posted 24 November 2007 - 10:32 PM
Če zase gledam (kar seveda ni nujno, da drži za ostale in nasploh), je predvsem pri teh mineralnih senčkah na voljo široka paleta barv (sploh kak TaylorMade) in velikokrat zanimivi odsevi. Drugače pa, kar se njihovega "stanja" tiče, mam rajši trde senčke, kot pa v prahu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users