Jump to content

Photo

Mineral Make-Up

• Please log in to reply
530 replies to this topic

#421 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 November 2007 - 06:35 PM

Meni je tudi par Sweetscents senčk všeč, ampak sem skeptična o nakupu, ker se mi zdijo preveč loose - sploh si ne predstavljam, da to kaj na veki ostane in se ne sesipa vse dol .... Rečte hitro, da se fajn nanašajo in da ostanejo na veki, da si dve naročim. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#422 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 November 2007 - 07:21 PM

Ja, jaz bi si tudi. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 23 November 2007 - 07:30 PM

Jaz bi tud mela kakšno. Sploh po temle, kar je Cali napisala.
Ko se mal od MAC-a opomorem, bom nabavla kakšno.
  • 0

#424 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts

Posted 23 November 2007 - 07:31 PM

eh, jaz sem si ravnokar tri naročila - bom se že naučila, da mi bodo ostajale na veki. smile.gif sem vzela chrome, tigers eye in camelot beige shimmer.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#425 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 November 2007 - 07:32 PM

Špela ziher ostanejo na veki, glede tega nič bat. Jaz imam tudi nekaj teh mineralnih in mogoče je res potrebno malo bolj natančno nanašat oziroma ne prevelike količine naenkrat, ampak da bi se ti kar sipale dol, to pa ne biggrin.gif Ziher ostane na veki tako kot ostale senčke, tko da.. go ahead tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#426 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 November 2007 - 07:34 PM

Kja je tako posebnega na tah senčkah, da se tako množično kupujejo in so dražje od navadnih?

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 23 November 2007 - 08:11 PM

A niso okol 5 evrov?
  • 0

#428 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 November 2007 - 08:42 PM

Pa Artdeco ESB spodi, pa je. Men ta reč nenormalno lepo senčke po cel dan zdrži, pa niso bogve kako dobre senčke; zara, manhattan, loreal..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#429 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts

Posted 23 November 2007 - 09:05 PM

QUOTE(Cvetka* @ 23. 11. 2007 - 20:42) View Post

Pa Artdeco ESB spodi, pa je. Men ta reč nenormalno lepo senčke po cel dan zdrži

tole pri meni ne bo šlo, ker mi je nardilo nemarno grd in boleče-srbeč lišaj. Bom že neki zgruntala. smile.gif

• 0

#430 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 November 2007 - 09:28 PM

Ooouuč. Oukej. smile.gif meni pa brez ESB več živeti ni laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#431 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 23 November 2007 - 09:57 PM

Na veki ostanejo,je pa treba paziti z količino nanosa,ker če je preveč ko voda izhlapi se seveda "odlomi" od veke..oz drobi.Drugače se ne drobi sploh.Seveda ni glih dobro da se kaj šlataš okoli make upa,ker je res to zlo nežno.Treba se je znati namazat..prava tehnika,količina..mehek čopič.Malo komplicirano ampak hitro pogruntaš.Videz je pa tak moker-metalen-in tak tudi ostane.Npr pri drugih senčkah ko voda izhlapi je vse mat..po začetnem navdušenju da je perlasto..tukaj pa dejasnko cel čas tak zgleda..Barve so prevsem res zelo lepe.
Fajn mi je tudi to da se npr moja violet barva lepo preliva-sestavljena je iz črnega pigmenta,plavega in rozanega-od blizu so ful fajn vidi.tudi sam lahko skombiniraš različne barve da dobiš nov odtenek.Zato sm jaz vzela še belega.Npr bel prahec se tudi suh lepo oprime veke,brez vode,zlat se npr manj,čeprav je tudi tak svež decenten lep videz.Mehke bleščičke delujejo na vekah..nič težko ne delujejo na vekah-videz mislim,čeprav so lepo pigmetirane.
No enkrat se spomnim po slikcah-da so punce iz foruma imele podobne zadeve-ko so na vlko naročale-nihrida,jenna,dilema..nevem kdo še..podobna zadeva..mogoče bodo še one kaj dodale..
  • 0

#432 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 November 2007 - 10:02 PM

Ja saj jaz ko sem zgoraj pisala sem imela v mislih tiste ki se jih je tukaj naročalo pred časom. Prau teh o katerih teče pogovor, Sweet-nevem-kaj, pa nisem poskusla. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 24 November 2007 - 12:34 PM

Špela, a ti je samo ArtDeco ES base naredu lišaj? Če je tko, si nabavi kakega drugega. Jaz npr. večkrat za bazo uporabim kar kremasto senčilo, ali pa svinčnik za veke. Poskusi, če bo kej boljše. smile.gif

Kar se tiče drobljenja pa tega...pa saj se vsi pigmenti drobijo pa usipajo. Pazit je treba na količino. Nisem še poskusila mineralne senčke...sam jo bom. Sigurno. 5 evrov se mi pa ne zdi toklo pretirano drago za tako količino.
  • 0

#434 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 24 November 2007 - 12:49 PM

Od Sweetscents imam tri odtenke (Tigers Eye, Island Orchid in Cappuccino) ter nekaj blushev od Everyday Minerals. Prej ko še nisem imela čopičev so mi bile te senčke čist mim, nikakor nisem mogla lepo nanest, vse se mi je okol vsipavalo, zdaj ko imam pa čopiče je to prava poezijo in čist simple se nanaša.
Všeč mi je, ker jih lahko mešaš med sabo, dodaš laku za nohte in vazelinu za ustnice.
Naročila si bom še kakšen zelen odtenek, ker so ful lepi.
Mineralni puder in kabuki čopič imam pa od Essence in mi je super, zdej ko sem se navadla kako nanašat, da je enakomerno. Sam zdej pozimi, ga ne uporabljam toliko, mam rajši navaden tekoč puder.

• 0

#435 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 24 November 2007 - 01:25 PM

Schneeta, a tale mineralni puder od essence nima preveč bleščic?
Zandjič enkrat sem ga gledala, pa se mi je zdelo da ima preveč perlic. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 24 November 2007 - 01:26 PM

Kolk približno pa stane ta puder od Essence...mineralni?
  • 0

#437 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 24 November 2007 - 01:30 PM

Mal čez 2 evra.
  • 0

#438 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 24 November 2007 - 01:39 PM

Jaz mam odtenek soft beige in je čist brez bleščic, tudi ostali odtenki so brez. Vsaj kakor se spomnim.
  • 0

#439 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts

Posted 24 November 2007 - 02:45 PM

QUOTE(ciara @ 24. 11. 2007 - 12:34) View Post
Špela, a ti je samo ArtDeco ES base naredu lišaj? Če je tko, si nabavi kakega drugega. Jaz npr. večkrat za bazo uporabim kar kremasto senčilo, ali pa svinčnik za veke. Poskusi, če bo kej boljše. smile.gif

Hvala, ciara za nasvet. Bom že nekaj pogruntala. wink.gif

• 0

#440 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2007 - 10:32 PM

QUOTE(Adriane @ 23. 11. 2007 - 19:34) View Post
Kja je tako posebnega na tah senčkah, da se tako množično kupujejo in so dražje od navadnih?

Če zase gledam (kar seveda ni nujno, da drži za ostale in nasploh), je predvsem pri teh mineralnih senčkah na voljo široka paleta barv (sploh kak TaylorMade) in velikokrat zanimivi odsevi. Drugače pa, kar se njihovega "stanja" tiče, mam rajši trde senčke, kot pa v prahu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users