Jump to content

Photo

šampon za lase

• Please log in to reply
1095 replies to this topic

#421 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 December 2011 - 11:50 PM

Meni dolgo. Ene tri mesece sigurno.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#422 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 December 2011 - 09:04 PM

Aha en mesec, hvala. Hevea ne šteje v statistiko, ker si bi lahko prala lase enkrat na mesec pa bi zgledali še vedno čisto! tongue.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#423 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2011 - 09:32 PM

QUOTE(Ana @ 5. 12. 2011 - 23:37) View Post

Par mescev?
En mesec meni. biggrin.gif Lase si perem vsak drugi dan, pa ful dolge imam.

Jaz različno, ali vsak drugi ali na 3 dni, odvisno kako padejo dnevi. Morda sem se zmotila, ampak da mi več kot 1 mesec sem pa ziher. smile.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#424 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 December 2011 - 09:56 PM

Meni zdrži 250 ml malo več kot mesec. Perem si na 2-3 dni.

Sem si pa kupila danes tisti pohvaljeni šampon Babylove iz dm-a. Poročam.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#425 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46008 posts

Posted 07 December 2011 - 10:13 PM

Meni tud zdrži več kot mesec dni. Perem si pa podobno na pb. 3 dni, včasih kak dan več, včasih kak dan manj.
  • 0

#426 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 08 December 2011 - 02:49 AM

Meni zdrži pol leta, perem si lase na 1 ali 2 dni, je pa res, da kombiniram z vijoličnim Joico šamponom. Ampak če vzamemo eno povprečje je to še vedno vsaj 3 mesece. Lase imam precej dolge, ampak ne preveč goste (prej zelo redke oops.gif ).
  • 0

After all this time?

Always.

#427 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23276 posts

Posted 08 December 2011 - 02:41 PM

Meni tudi sigurno kakšna 2 meseca. Ne vem pa točno. Lase si sicer moram umit na vsaka 2 dni, če pa sem samo doma pa si jih ne tako pogosto. oops.gif Imam pa bolj kratke - do ramen oz. malo čez in niso gosti.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#428 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 09 December 2011 - 05:10 PM

Meni oni Kinder šampon, sploh ni pasal. Lasje so bili po uporabi krepasti, brezvsakršne oblike, sijaja.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#429 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 December 2011 - 07:14 PM

Kateri šampon je sestavinsko boljši, Joico Moisture Recovery ali Joico Body Luxe?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#430 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 12 December 2011 - 07:20 PM

Joico Body Luxe Šampon: vlažilen, nežen, s keratinom, proteini. Za vse tipe las in zelo kvaliteten.

Moisture recovery: Šampon je dovolj nežen in kvaliteten, vsebuje en kup zadev, ki so enkratne za nego las, kot so vlažilci, naravni ekstrakti, keratin, alge, jojobino olje, celo morsko vodo (tle iskreno priznam, da ne vem, čemu pravzaprav služi, naj bi pa šlo sodeč po pripisu za nek hidratantni kompleks) ... uglavnem dobra stvar za suhe lase.

Ne vem, pomoje je vlažilni vseeno boljši. Ampak govorim na pamet, nisem luxa sprobala.
  • 0

After all this time?

Always.

#431 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 12 December 2011 - 07:43 PM

Jaz sem probala oba in se zdaj ne znam odločit; pri MR se mi lasje zmastijo komaj 4. dan ohmy.gif (če ne telovadim oops.gif ), pri BL pa dan prej, mi pa BL ful bolj zgladi lase (sicer ne vem zakaj, ker imam v spominu, da je za volumen?) in so res kot slap, waa, mi pa ni všeč občutek med samim šamponiranjem. Ali je to mogoče zato, ker včeraj pred pranjem nisem dajala kokosa gor in so zato lasje lažji. hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#432 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 December 2011 - 09:30 PM

Negovalen je bolj Moisture Recovery.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#433 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 15 December 2011 - 08:18 AM

Kje se da dobit Joico 1000ml šampone na netu, na Fragrance direct so jih umaknili. cry.gif
  • 0
Pablo Picasso

#434 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 December 2011 - 12:43 PM

Kaj so jih?! cry.gif mogoče jih samo slučajno ni, zakaj bi umaknili? Kaj ti si že kdaj naročila 1L pakungo na Fragrancedirect? Meni ni šlo.

Coco*, kaj jaz prav razumem, ti hočeš povedat da ti je oni otroški šampon uničil 7cm las? blink.gif
  • 0
Memento mori.

#435 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 December 2011 - 01:02 PM

Coco, jaz sem pogledala še na ene dve druge strani in v tem trenutku tudi nimajo velikih pakung. Imajo pa na feelunique nekaj drugih setov (šampon+balzam+še nekaj) in je tudi ugodno.

Pomojem to samo zaenkrat nimajo, mogoče po novem letu spet pridejo. ;)
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#436 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 15 December 2011 - 02:52 PM

QUOTE(Zlatolaska @ 15. 12. 2011 - 12:43) View Post

Coco*, kaj jaz prav razumem, ti hočeš povedat da ti je oni otroški šampon uničil 7cm las? blink.gif

JA. Naslednji petek imam frizerja. down.gif

QUOTE(eve @ 15. 12. 2011 - 13:02) View Post

Coco, jaz sem pogledala še na ene dve druge strani in v tem trenutku tudi nimajo velikih pakung. Imajo pa na feelunique nekaj drugih setov (šampon+balzam+še nekaj) in je tudi ugodno.

Pomojem to samo zaenkrat nimajo, mogoče po novem letu spet pridejo. ;)

Jooooj, upam! Ker jaz imam samo še polovico unega, ki sem ga kupila od tebe laugh.gif , pa ga uporabljava skupaj z mamo in bo to šlo ful hitro, nujno rabim litrskega! ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#437 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 December 2011 - 04:51 PM

QUOTE(Emily @ 7. 12. 2011 - 23:56) View Post

Sem si pa kupila danes tisti pohvaljeni šampon Babylove iz dm-a. Poročam.

Peni se zelo slabo, ga moraš res dati konkretno količino. Lasje so pa brez uporabe maske/balzama čisto suhi in skrepani, se vidi, da je premalo za bolj zahtevne/uničene/barvane itd. lase. Edini plus je, da se ne zmastijo tako hitro, so pa res kot slama, volumna je malo več to je mogoče edini plus. down.gif laugh.gif
Se vračam na Joico.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#438 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 December 2011 - 08:48 PM

A ni bil ta hvaljeni Bubchen, in ne Babylove?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#439 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 December 2011 - 08:52 PM

Ja je bil, je pa Immortelle priporočila tudi tega Babylove. Od Bubchen pa sploh nisem kupila, ker ga je Coco odsvetovala.
  • 0

#440 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 15 December 2011 - 11:48 PM

Coco, drugače jih maš na ebayu, ampak je litrski 32 funtov (tam je bil pa okrog 26, če se ne motim ane?).
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users