Filozofska fakulteta v Ljubljani - vprašanja o študijskih programih
Posted 19 September 2008 - 02:58 PM
Posted 19 September 2008 - 05:32 PM
Letos sem prinesla potrdilo, da sem tekla na Maratonu, so mi podpisali kar oba semestra, ker so smatrali, da sem se za to tudi pripravljaal (čeprav s enisem). VSe se da zmenit.
Hvala ti za tole informacijo, sploh nisem nikol pomislila na to.
Te lahko vprašam, a kaj gledajo, al si ravno predpredzadnji?

Posted 19 September 2008 - 05:33 PM
Morska, meni je ena kolegica, ki ima veze na tej KP zadevi rekla, da naj pokličem tja. In sem. Jaz pa še ene 5 kolegov

Sem pa slišala, da ponekod nočejo vpisovat samo zaradi statusa, drugod pa so tudi zelo visoke šolnine.
Ena kolegica se je prejšnje leto denimo vpisala na neko srednjo lesarsko za 60€, letos so ji pa prek telefona rekli, da je vpisnina 300€. Unlol.
crna, hvala za info!!! za letos sem že prepozno to prebrala. mi je še zmer mal hudo

ps: pohvale vsem maratonkam!
Posted 02 October 2008 - 09:36 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 October 2008 - 10:14 PM

Kar misli si, ja.

edit: vidim, da sem ta post izjemno hitro opazila.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 October 2008 - 07:31 AM
Hvala ti za tole informacijo, sploh nisem nikol pomislila na to.
Te lahko vprašam, a kaj gledajo, al si ravno predpredzadnji?

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 October 2008 - 12:37 PM

Hvala za info. Sm se vseen odločila, da bom šla kar na 21 km za taprvič, da me slučajno kap ne zadane. Drugo leto pa tapravga

Posted 03 October 2008 - 01:15 PM
Jaz sem dosegla 16 pik, s tem grem lahko direkt na vogal

Kar misli si, ja.

edit: vidim, da sem ta post izjemno hitro opazila.

Kaj kaj, na FDVju itak samo pos stopnicah lahko padeš. Najtežji predmet tam je pa tako in tako omara.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 October 2008 - 04:32 PM
Trpim, ker sem se odločila, da ti ne bom dala veselja in bom tiho.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 September 2009 - 03:26 PM
Kot prvo se rabim izpisat iz starega programa - obrazec za izpis sem že našla, nimam pa pojma kam ga je treba poslat?
Kot drugo - vpis v tretjem roku. Kam naj pošljem prijavo in kje dobim obrazce za prijavo?
Sprašujem tu, ker naše tajništvu nima pojma o ničemer razen kako se vtakne kovance v kavomat, za brezveze mi pa tudi lih ni da bi hodila po referatih kjer me bodo samo gledali kot žaba lešnik.
vuelvo a vos,
Posted 09 September 2009 - 03:37 PM
Za izpis pa nekej piše tud na strani od filofaksa, ker sem jst tud gledala neki za fanta... Moraš it na referat se izpisat. Eto, link, kaj vse rabiš za izpis: izpis
Upam, da ti bo kej pomagalo.

Posted 09 September 2009 - 03:45 PM

Hmmm pri tej prijavi na tretji rok pa ne piše katero potrdilo moram imet... Pri prijavah na prvi ali drugi rok moraš imet prav obrazce "prva prijava..." ali "druga prijava..." za tretji rok pa piše samo "pisna prošnja" ki jo pošlješ na fakulteto.
vuelvo a vos,
Posted 09 September 2009 - 03:53 PM

Drgač pa moj fant se bo zdej tud prepisu, iz enopredmetnega na dvopredmetni študij. Zato tud vem, kje so te stvari, ker sem že zanjga iskala. So mu pa rekli na njegovem faksu v referatu, da naj se izpiše tik preden se bo šel na novo vpisat, kak dan prej, tud zarad statusa. Ne vem pa, če rabiš met kej extra stvari s sabo... Indeks moraš itak met, mogoče tud študentsko...

Posted 09 September 2009 - 05:41 PM

Hvala, ma ja, jaz sem pisala na "Vpis Uni. Lj" kjer naj bi odgovarjali na vprašanja glede vpisa in so mi odpisali, da naj se o tem pozanimam na fakulteti. O.o
Oni pa tam jajca čohajo pa joške prestavljajo, namesto dela očitno.
Ja bomo pa napisali prošnjo... Samo v tretji rok za vpis je od 1 do 5. oktobra, se pravi moram šele takrat poslat prošnjo in to?
Pa kam na fakulteto potem to pošljem???

vuelvo a vos,
Posted 09 September 2009 - 05:51 PM

vuelvo a vos,
Posted 09 September 2009 - 06:12 PM

Ja, sem tudi sama pomislila da je treba poslat na referat, morda bom šla še vprašat tja, če vse zgoraj napisano velja tudi za vpis izredno.
vuelvo a vos,
Posted 08 October 2009 - 08:09 PM
vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users