Jump to content

Photo

Filozofska fakulteta v Ljubljani - vprašanja o študijskih programih

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#421 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 19 September 2008 - 02:58 PM

Jaz bom svoje vpisno mesto v Kopru oddala bratu, ker sem sama ne morem vpisat, sem že stara 27 let.
  • 0

#422 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 19 September 2008 - 05:27 PM

QUOTE(crna @ 17. 9. 2008 - 14:51) View Post

Moram pa še opozorit, da ne vem, kdaj dajo te sezname ven, da se lahko pač prijaviš.

od 22.9. do 10.10 ;)
  • 0

#423 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 19 September 2008 - 05:32 PM

QUOTE(Adriane @ 17. 9. 2008 - 15:18) View Post

Letos sem prinesla potrdilo, da sem tekla na Maratonu, so mi podpisali kar oba semestra, ker so smatrali, da sem se za to tudi pripravljaal (čeprav s enisem). VSe se da zmenit.

Hvala ti za tole informacijo, sploh nisem nikol pomislila na to.
Te lahko vprašam, a kaj gledajo, al si ravno predpredzadnji? biggrin.gif Jaz imam sicer kar dosti kondicije, ampak na maratonu nisem pa še nikoli tekla ... misliš, da bi podpisali tudi za polmaraton, vsaj za en semester? No ja, bom kar en mail napisala pa vprašala vseeno ...
  • 0

#424 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 19 September 2008 - 05:33 PM

QUOTE(crna @ 18. 9. 2008 - 19:41) View Post

Morska, meni je ena kolegica, ki ima veze na tej KP zadevi rekla, da naj pokličem tja. In sem. Jaz pa še ene 5 kolegov biggrin.gif, vsi samo zaradi statusa, pa sem se spomnila še na Ančko, pa Celio. Niso komplicirali.
Sem pa slišala, da ponekod nočejo vpisovat samo zaradi statusa, drugod pa so tudi zelo visoke šolnine.
Ena kolegica se je prejšnje leto denimo vpisala na neko srednjo lesarsko za 60€, letos so ji pa prek telefona rekli, da je vpisnina 300€. Unlol.

crna, hvala za info!!! za letos sem že prepozno to prebrala. mi je še zmer mal hudo IPB Image . če bom pa za drugo leto slučajno še rabila pa se spomnim na to in 100% ne grem več v Radovljico oz se bom res ful ful dobro prej pozanimala.

ps: pohvale vsem maratonkam!
  • 0

#425 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 October 2008 - 09:36 PM

Se izvolim še tle pohvalit, sem dvopredmetna študentka na FF v LJ in uganite, kaj mi je letos ratalo? Saj ni res, pa je!! Naredila sem si tak urnik, da nimam niti ene same luknje in proste petke. Izjemen je, resnično izjemen. Pa ful malo stvari imamo letos, zakon biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#426 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 October 2008 - 10:14 PM

QUOTE(crna @ 11. 9. 2008 - 0:18) View Post
Jaz sem dosegla 16 pik, s tem grem lahko direkt na vogal biggrin.gif . Ali pa je morda to dovolj za FDV? laugh.gif

Kar misli si, ja. dry.gif IPB Image

edit: vidim, da sem ta post izjemno hitro opazila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#427 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 October 2008 - 07:31 AM

QUOTE(Darla @ 19. 9. 2008 - 18:32) View Post

Hvala ti za tole informacijo, sploh nisem nikol pomislila na to.
Te lahko vprašam, a kaj gledajo, al si ravno predpredzadnji? biggrin.gif Jaz imam sicer kar dosti kondicije, ampak na maratonu nisem pa še nikoli tekla ... misliš, da bi podpisali tudi za polmaraton, vsaj za en semester? No ja, bom kar en mail napisala pa vprašala vseeno ...
To bi bilo fenomenalno, če bi bila sposobna pretečt maraton. Sem šla zgolj na 10 in je zadostovalo. "Maraton" sem pisala z veliko, ker sem želela govoriti o prireditvi (Maraton treh src), ne teku samem. se opravičujem za zavajanje.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#428 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 03 October 2008 - 12:37 PM

Jooooooj, jaz pa že za maraton treniram fitness.gif laugh.gif
Hvala za info. Sm se vseen odločila, da bom šla kar na 21 km za taprvič, da me slučajno kap ne zadane. Drugo leto pa tapravga biggrin.gif
  • 0

#429 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 October 2008 - 01:15 PM

QUOTE(crna @ 11. 9. 2008 - 0:18) View Post

Jaz sem dosegla 16 pik, s tem grem lahko direkt na vogal biggrin.gif . Ali pa je morda to dovolj za FDV? laugh.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 10. 2008 - 23:14) View Post

Kar misli si, ja. dry.gif IPB Image

edit: vidim, da sem ta post izjemno hitro opazila.

teehee.gif

Kaj kaj, na FDVju itak samo pos stopnicah lahko padeš. Najtežji predmet tam je pa tako in tako omara. tongue.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#430 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 October 2008 - 04:32 PM

Trpim, ker sem se odločila, da ti ne bom dala veselja in bom tiho. sleep.gif laugh.gif evil.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#431 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 September 2009 - 03:26 PM

Kaj rabim za prepis?

Kot prvo se rabim izpisat iz starega programa - obrazec za izpis sem že našla, nimam pa pojma kam ga je treba poslat?

Kot drugo - vpis v tretjem roku. Kam naj pošljem prijavo in kje dobim obrazce za prijavo?

Sprašujem tu, ker naše tajništvu nima pojma o ničemer razen kako se vtakne kovance v kavomat, za brezveze mi pa tudi lih ni da bi hodila po referatih kjer me bodo samo gledali kot žaba lešnik.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#432 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 September 2009 - 03:37 PM

BK, lej tukej ti piše za 3. prijavni rok, kaj naredit: Vpis Še kej več pa zveš na tem linku: klik

Za izpis pa nekej piše tud na strani od filofaksa, ker sem jst tud gledala neki za fanta... Moraš it na referat se izpisat. Eto, link, kaj vse rabiš za izpis: izpis

Upam, da ti bo kej pomagalo. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#433 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 September 2009 - 03:45 PM

Ej hvala, klanjam se ti, tole za izpis sem zadnji teden iskala kot nora (neverjetno - njihov iskalnik mi tega ni sploh vrgel ven rolleyes.gif). Ok očitno sem tudi malo čorava butl.gif .

Hmmm pri tej prijavi na tretji rok pa ne piše katero potrdilo moram imet... Pri prijavah na prvi ali drugi rok moraš imet prav obrazce "prva prijava..." ali "druga prijava..." za tretji rok pa piše samo "pisna prošnja" ki jo pošlješ na fakulteto.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#434 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 September 2009 - 03:53 PM

Zgleda, da moraš sam napisat. huh.gif Ni nobenga obrazca, ki se ga kupi v knjigarnah, ampak moraš sam... Tko jaz zastopim.

Drgač pa moj fant se bo zdej tud prepisu, iz enopredmetnega na dvopredmetni študij. Zato tud vem, kje so te stvari, ker sem že zanjga iskala. So mu pa rekli na njegovem faksu v referatu, da naj se izpiše tik preden se bo šel na novo vpisat, kak dan prej, tud zarad statusa. Ne vem pa, če rabiš met kej extra stvari s sabo... Indeks moraš itak met, mogoče tud študentsko... hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#435 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 September 2009 - 05:41 PM

S sabo moraš imet ta obrazec za izpis, index in študentsko izkaznico. Kaj pol oni zadržijo index? Joj ker jaz nimam več slik d+za dat v novega biggrin.gif .

Hvala, ma ja, jaz sem pisala na "Vpis Uni. Lj" kjer naj bi odgovarjali na vprašanja glede vpisa in so mi odpisali, da naj se o tem pozanimam na fakulteti. O.o
Oni pa tam jajca čohajo pa joške prestavljajo, namesto dela očitno.

Ja bomo pa napisali prošnjo... Samo v tretji rok za vpis je od 1 do 5. oktobra, se pravi moram šele takrat poslat prošnjo in to?

Pa kam na fakulteto potem to pošljem??? ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#436 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 September 2009 - 05:48 PM

Verjetno na oddelek za urejanje študenstkih zadev.
Kaj si se odločla? Kam greš?
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#437 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 September 2009 - 05:51 PM

Jaz sem se odločla da se prepišem (itak ne morem več ujet pogojev da bi šla naprej zdaj), samo še starše je treba prepričat. biggrin.gif Če ne pa kredit pa se gremo igrat še revnejšega študenta.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#438 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 September 2009 - 06:10 PM

Kam pa? Prevajlstvo?
Pošto naslovi na referat za študentske zadeve.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#439 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 September 2009 - 06:12 PM

MJP ja. Lepo imajo poštiman urnik za izredne štud. biggrin.gif ponekod je ful v Qrcu.

Ja, sem tudi sama pomislila da je treba poslat na referat, morda bom šla še vprašat tja, če vse zgoraj napisano velja tudi za vpis izredno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#440 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 October 2009 - 08:09 PM

Kdaj bodo rezultati 3. vpisnega roka? Malce sem že nestrpna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users