Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#421 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 May 2010 - 04:49 PM

QUOTE(Jinadaze @ 2. 5. 2010 - 15:08) View Post

Meni se pa ob Magnumu prav obrača, prav čuden okus je, ne znam se drugače izrazit. Čisto umeten, pa pretežek.

Men pa ne, težki so men Maksimi. Pa Magnum ma najboljšo vanilijo, ma prav une črne pikice not. wub.gif
  • 0

#422 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 05:21 PM

HD Strawberry Cheesecake - mogla sem že zdaj probati. Nisem zadovoljna! x(
Saj ni slab, še zdaleč ne, ampak pričakovala sem bolj pristen okus jagod - tale fila medmes
je totalno umetna, ni slaba no, ampak lahko bi bila preceeej boljša. Osnova ima okus po kaj jaz vem čem,
skutini torti sigurno ne XD (morda še dobro), notri temnejši kosi biskvita popestrijo zadevo.
Sem pa zdaj šla prav gledat original recept za Cheesecake - in ima spodaj res temen biskvit, filo iz
svežega sira, na vrhu pa je tak jagodni preliv. So kar zajeli celoto v sladoled. : ) Jaz sem pričakovala
koščke jagod, ne file.
Tega pojem, ponovno ne kupim.

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#423 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 02 May 2010 - 05:25 PM

:/

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#424 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 05:27 PM

Probaj. Morda bo tebi, kot Sinnaia-i, ful dober.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#425 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 02 May 2010 - 05:33 PM

Bom, ja. Sem pa tudi jaz pričakovala cele jagode (v jagodnem so res božanske!).
Tebi pa mogoče vanilija z orehi sploh ne bo všeč. -D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#426 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 05:34 PM

Slabši, kot makadamijec, sigurno ne bo.

• 0

#427 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 May 2010 - 05:41 PM

QUOTE(Šuša @ 1. 5. 2010 - 12:00) View Post

kupu je ježka butl.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif

Ježek, Lučka pa Tom rulajo.

Lih včeraj sem bla pri kolegici in je mela 4 Tome v zamrzovalniku. Srce mi je skoraj Golico zaigralo. woot.gif

Samo kaka kombinacija pa je bla to - najprej turška kava s 3cm usedline not, pol sem malo mleka not kapnila (vmes seveda veselo polivala po mizi rolleyes.gif), kavi je sledilo Laško, čezenj pa Tom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#428 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 May 2010 - 05:43 PM

Meni se to zdi odlična kombinacija. Kava, pivo in sladoled. Milina.

• 0

#429 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 May 2010 - 09:55 PM

A, Strawberry Cheesecake te torej ni navdušil. Meni je bil res njamsi. Sem ga v petek spet nabavila, ho. Pa tistega vanilijo s karamelo in brownie-ji. Še čaka na testing.

Olivija, v Leclercu imajo še Carte D'orjev Kokos, vendar mene ni glih navdušil.
Leone (I think) ima neko kokosovo izvedbo, imenovano "Kokosov poljub", v kolikor me spomin ne vara, gre za kokosov sladoled z belo čokolado in mandlji. Nisem še poskusila, bi pa biggrin.gif.
Imajo pa v Leclercu prav tako tudi nekakšne kokosove sorbete, dobiš v škatli 2 al 4 skp, ne vem točno. Tudi še nisem poskusila.
  • 0

#430 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 03 May 2010 - 12:07 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 5. 2010 - 18:43) View Post

Meni se to zdi odlična kombinacija. Kava, pivo in sladoled. Milina.

yes.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#431 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 May 2010 - 12:28 AM

Meni so vsi zelo mastni sladoledi sila ogabni, recimo marsikateri okus Carte D'Or mi je čisto pretežek, pa Magnumi in bivši Maxi so mi ogabni, kot bi žrla puter, čist skup zbiti. V bistvu imam najraje sladolede na kepice, v MB dobiš na dveh mestih res dobre, pri Lastovki in v centru mesta pri Lushu (nasproti trafike). Iz banjic mi je redko kateri dober, ta moment se sploh nobenega ne spomni, moram pa nujno prodat Bena in Jerry-ja, pa ta Haagen Dazs, ampak potem vedno pozabim, pa ravno prejšnji teden sem bila po sto letih v Leclercu. rolleyes.gif Sadnih pa ne maram, edino limona mi kdaj poleti zapaše, ampak mi je včasih že ena kepica (če je velika oz. že bolj kepa) totalno dojadi in bi ga na polovici stran fliknila. Od lučk meni še vedno zmaga Ježek, preprost in okusen. Prejšnje poletje sem jih pojedla pomoje blizu 50, LOL.

Aja, ko je že govora o kokosovem sladoledu, včasih so obstajale noro dobre kokosove lučke, obsedena sem bila z njimi (v bistvu cela familija). Ne vem kako se jim je reklo, ker so jih imeli samo v eni mali no-name trgovinici, nikjer drugje. Bile so enake oblike kot Ježki, ampak nekoliko večje, osnova je bila božanski kokosov okus s koščki kokosa, okus kot Bounty čokoladica, zunaj pa kar na debelo prelita mlečna čokolada in kokosov posip, pure heaven. worthy1.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#432 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2010 - 12:32 AM

Ej, BJ in HD ti bosta potemtakem sigurno ogabna, ne kupuj! : )

Se pa tudi jaz spomnim, da sem pri Lastovki kupovala sladoled pred leti, je že takrat bila popularna,
sladoled pa dober.

Ježek je tudi meni dober (edino to mi gre na jetra, da se proti koncu čuti okus palčke ... saj mislim, da
sem to že enkrat omenjala), preproščina, ki nikoli ne gre iz mode.

• 0

#433 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 May 2010 - 12:42 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 5. 2010 - 1:32) View Post

Ej, BJ in HD ti bosta potemtakem sigurno ogabna, ne kupuj! : )

Če imata poln okus in dosti chunkov notr, mi pomoje ne bosta ogabna. Jaz sovražim različne okuse Carte D'Or in Maxima, ker so zgolj mastni and have a huuuge lack of taste. Pač kot bi jedel mešanico stepene smetane in putra. Recimo Maxim Premium s potico, jezus marička, to bi naj bila potica?? Jaz sem okusila samo putr in rozine. rolleyes.gif Mi je pa recimo dober Mars sladoled, je tudi bolj težek, ampak res čokoladast, pa neke krispije ima notr.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#434 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2010 - 12:54 AM

Tisto potico sem jaz zadnjič že skoraj kupila in jo tudi bi, če ne bi bilo rozin notri. laugh.gif

Kaj pa vem, če ti bosta ... sploh BJ bi jaz opredelila kot kar težek. Niti HD ne zaostaja.
Če maš rada res čokoladasto čokoladne sladolede, bi bil BJ Chocolate Fudge Brownie dobra izbira,
je pa ta meni njihov najbolj težek in sitostni okus, ga lahko malo pojem naenkrat.
Samo mene to ne moti, zdaj gledam na sladolede popolnoma drugače, kot sem prej. Zdaj mi to
predstavlja slastno gurmansko izživljanje oz. doživetje! laugh.gif

IPB Image

Zdaj sem našla tega. Ta mora biti za crknit dober. Ok, grem.

IPB Image

• 0

#435 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 03 May 2010 - 09:03 AM

Fluffy, a macadamia nut brittle ti je bil beden?? cry.gif Ja šit, men je pa to neki najboljšega. Pa vanilla pecan je tud zakon.
Jaz sicer nisem fanica čokoladnih sladoledov, ampak tale brownie od BJ je noro dober. Cherry garcie pa ne more pozabit moja prijateljica, ki se je preselila v Avstralijo in teh sladoledov tam ne dobi. Hvala za info, ga bom šla iskat, moram nujno sprobat!
  • 0

#436 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 May 2010 - 09:10 AM

Jaz sem hotela v petek nabaviti tega Macadamia in/ali Pecan, pa v Sparu CP niso imeli nobenega od teh dveh, žal.
Tista Cherry Garcia mi pa sploh ne deluje privlačno.
  • 0

#437 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 03 May 2010 - 09:15 AM

Men pa ful. Pomoje je sladoled ful dober, češnje pa sočne in sladko-kisle... prav predstavljam si okus mmmmmm.
  • 0

#438 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 May 2010 - 09:38 AM

Jaz ne morem ubesedit, kako mi je neumno to, da imamo v Sloveniji samo...hm, 5 okusov?
  • 0

#439 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 03 May 2010 - 10:06 AM

Res ja, čeprav se zdej počas nekam premika, sem kr presenečena.
  • 0

#440 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2010 - 11:11 AM

Najbrž zato, ker jih itak ne bi prodali. So pač dragi. Folk nima denarja.

Frida, Macadamia mi ni beden (morda mi je na začetku bil). Dober mi je, zelo.
Samo sem zgleda ne vem kaj pričakovala, ker je bil oh in sploh pohvaljen. laugh.gif
Je pa res, da bolj ga jem, bolj mi je dober. Ga je treba vzljubiti, haha.
Sumim pa, da mi bo z orehi boljši.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users