Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 28 June 2007 - 01:08 PM
Hm, to pa morda celo sprobam! Tnx!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 June 2007 - 03:47 PM
PRIPOROČAM!

Posted 03 July 2007 - 09:55 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 July 2007 - 10:19 AM

EDIT:
Sem že našel. DA BUDA. Hmm, zveni mi tako preveč bombastično in preveč poudarek na dizjanu. Moram pa iti probat hrano, pa bom podal oceno. Errol, če bo šel prej, nujno oceni!
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 03 July 2007 - 12:35 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 July 2007 - 07:53 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 July 2007 - 08:00 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 July 2007 - 10:15 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 03 July 2007 - 11:37 PM
Posted 04 July 2007 - 01:07 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 11 July 2007 - 11:21 AM
- osebje prijazno, ko začneš s postrežbo je predjed in pijača zelo hitr na tvoji mizi, na glavno jed čakaš malo dlje, kakih 15 minut, mogoče celo 20. Midva sva bila malo zanemarjena ob prihodu, ker naju niso takoj postregli in sva čakala dobrih 5 minut. Res je, da je bila nora gužva a vseeno, vsaj list bi lahko prinesli.
Jz;
Pijača-ledeni čaj ki ga sami nrdijo sm si jz zbrala zmešanega z ingverjem in brusničnim ledenim čajem- noro dober.
Juha- kislo pekoča z ostrigarji in škampi in ingverjem ter z nekimi belimi delci noter, ki so, ko si ugriznil vanje bli istega okusa kot juha zato še zdj ne vem kaj je - sploh ne morm odločit, blo je pa kot priloga v juhi, kot da bi dal not kus kus, samo da oblike pa je bilo kot narezani koščki česna, res ne vem. Drugače pa ta juha, ne vem, no, pomojm da ni za tiste k jim je že v kitajski kislo pekoča 'pekoča'. Meni recimo se sploh v kitajski ne čuti pekočega, tukaj pa mogoče malo ampak je takega ostrega, udarnega okusa in zelo zelo se čuti ingver.
Glavna jed; morski sadeži z jajčevci in preostalo zelenjavo. Vse dobiš v taki skledi kot za veliko porcije juhe. No, not v skledi je blo pa ene par školk,ene 4 škampi, lignji,par koščkov malancana,narezana rdeča paprika in to vse je plaval v kožni barvi juhe. Men ta tekočina ni bla všeč, sumim, da če bi jo človk spil, da bi mu lahko blo slabo, ker prvo kot prvo, jo je blo velik, potem zelo močnega okusa in tko, no. Jaz sem pobrala ven sadeže in zelenjavo, zraven pa jedla riž, ki so ga posebej v šalčki servirali zraven.
Sladica- kokosov žele z brusnicami nekaj takega, ker sladice nisem prebrala ampak mi jo je opisal natakar. Bla je servirana v kozarcu s pecljem, ni je blo glih velik

On;
Piajača- naročil si je zmešan ledeni časj iz limon in pomaranč, mislm, da po sestavinah ni bil čaj nič posebnega samo je bil blazno dober.
Predjed; zelenjavni zavitki z omako (ne vem katero, sam mi je zgledala pekoče, mogoče zarad močne rdeče barve in koščkov paprike al čilija, ne vem, res)
Glavna jed- nek piščanec narezan na koščke z zeleno papriko in indijskimi oreščki (inidjski pečeni

Posted 11 July 2007 - 11:24 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 July 2007 - 11:28 AM
Tudi midva s fantom jo bova sprobala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 July 2007 - 12:04 PM
Posted 11 July 2007 - 12:10 PM

Posted 11 July 2007 - 12:14 PM
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 24 July 2007 - 07:46 AM
Interier: lep (sveže moderen), prostor je visok, luftig po domače. Lep bar.
Osebje: korektno.
Hrana/vtisi iz jedilnega lista: kaj skromna izbira, če primerjam s tajskimi restavracijami po ZDA, kjer sem pač bil.
Cene v razmerju s porcijami: komajda še korektne. Cene piva močno pretirane. Ampak v ta lokal itak ne greš na pir.
Jedi: za predjed sem imel piščančja nabodalca z nekakšno omako. K tamu je šla še solatka iz drobno narezanega paradajzka in kumaric s šalotko v nekakšnem sladkanem kisu. Za glavno jed sem imel govedino v pikantni omakci iz zelenih in rdečih paprik v omaki iz sojinega olja in s sezamom. Priloga je bil basmati riž.
Pijača: veliko Heineken pivo (1/2 litra). Kozarec je bil ohlajen v zmrzovalniku!
Vtis na čez: če ste lačni, izberite drug lokal. Lahko pa tu naročite več jedi in pijač, ampak račun bo šel v nebo in na koncu se bo pojavilo vprašanje, ali je cena upravičila prehranjevanje. Lokal priporočam, ker je lepo urejen, hrana je okusna, konec koncev enkrat na vsake toliko si pač lahko privoščimo jet v tak lokal. Za to, da bi hodili tja pogosto na kosilce in/ali večerjico je lokal odločno predrag. Moj včerajšnji zapitek je bil pribl. 25€, kak fičnik manj.
Plačilo: gotovina, Diners card. (Če sprejemajo še druge kartice ne vem, edino Diners je bil razviden, ker imajo njegove oznake za rezervacije miz.)
Zanimvost: lepo urejen bar z očitno bogato ponudbo pijač, tudi koktajlov. Tega segmenta ponudbe nisem preizkusil, torej ocena izostaja. Pametno bi bilo primerjati ponudbo tega bara z ono v Penjasu. Penjas po mojem res rabi alternativo.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 July 2007 - 08:05 AM
Posted 24 July 2007 - 08:38 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 July 2007 - 08:50 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users