Kopalnice, kopalniška oprema
Posted 12 January 2023 - 05:29 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 January 2023 - 06:27 PM
Posted 27 January 2023 - 07:50 AM
Tlele se mi zdi primerno vprašati: ko sem včeraj montiral v kopalnico Ikein kotni regal, sem moral fuknit ven košaro za cote. Razmišljam, kam naj jo postavim. Zanima me, kje imate ta čudoviti kos opreme. Razpišite se.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 January 2023 - 08:05 AM
V kopalnici pod umivalnikom. Enega za svetle, drugega za temne cote.
Posted 27 January 2023 - 08:13 AM
Jaz imam v kleti zraven stroja eno košaro, zgoraj v kopalnici pa ne, samo prazen kot, kamor mečemo perilo za pranje in ga pač nesem dol mimogrede, ko grem po kaj drugega, kakor se spomnim. Sem pa videla en lušten regal zadnjič nekje, ki ima zgoraj tudi dve polici, spodaj pa izvlečno košaro, to bi mogoče nabavila. Samo potem bi iz tega težje pobirala perilo, kot pa zdaj, ko samo pograbim s tal v naročje.
Posted 27 January 2023 - 08:44 AM
V kopalnici pod umivalnikom. Enega za svetle, drugega za temne cote.
Ja, matr, samo mislim, da ne zleze ke. Kaj pa, če ga porinem nebodigatreba nekam v spolnico? In za povrh,regal bi prebarval v malček svetlejšo zarjavelo barvo, da bi imel zarjavel videz. Moj frend ima na morju gautre iz ene kovine, ki zgleda, pa na otip je, kakor zarajvelo železo. Moderno, lepo.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 27 January 2023 - 10:15 AM
Jaz imam v kleti zraven stroja eno košaro, zgoraj v kopalnici pa ne, samo prazen kot, kamor mečemo perilo za pranje in ga pač nesem dol mimogrede, ko grem po kaj drugega, kakor se spomnim. Sem pa videla en lušten regal zadnjič nekje, ki ima zgoraj tudi dve polici, spodaj pa izvlečno košaro, to bi mogoče nabavila. Samo potem bi iz tega težje pobirala perilo, kot pa zdaj, ko samo pograbim s tal v naročje.
Kar kocine so mi šle zdaj pokonci. Ne prenašam metanja umazanih cunj na tla.
Midva imava košare za umazane cunje zraven pralnega in sušilnega stroja v pralnici aka shrambi. Ločujeva pa samo na tisto kar se pere na 40 in tisto kar se pere na 60 (brisače, krpe), svetlega skoraj nimamo. Oz. kar je mojega, čakam celo večnost, da pride na vrsto za pranje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2023 - 10:23 AM
Jaz imam v kopalnici omaro iz Ikee, ki ima skriti dve košari. Tam ločujemo temne in svetle stvari. Imam pa še eno vrečo z ročaji v splanici, ker se L. tam preoblači, ko pride iz službe in je dolgo časa oblačila puščal na tleh, zdaj pa jih meče v to vrečo. Male zmage
Posted 27 January 2023 - 10:28 AM
Ma jaz to vse mimogrede zrihtam, s perilom res nimam veliko dela. Še najbolj mi gre na živce zlaganje, ko je suho. Imam samo eno košaro pri stroju in ko je polna ali pa še prej pripravim eno rundo za pranje.
Posted 27 January 2023 - 11:19 AM
Kar kocine so mi šle zdaj pokonci.
Ne prenašam metanja umazanih cunj na tla.
Enako, kar vizualiziram in živčna postanem
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 January 2023 - 11:26 AM
Haha, ne vem kako si zdaj to predstavljata sicer, ampak to je mali kupček perila na 0,5 m2 v kotu kopalnice. Vsak dan to odnesem v klet.
Posted 27 January 2023 - 11:38 AM
Posted 27 January 2023 - 12:05 PM
Posted 27 January 2023 - 12:12 PM
To bi tudi jaz imela.
M, saj to, kupček na tleh. Jaz bi pač dala koš. Ampak vam funkcionira, kar je važno.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 January 2023 - 12:16 PM
Laundry shoot se sliši super, bi tudi jaz imela.
Posted 27 January 2023 - 12:17 PM
To je res praktično, ja. Jaz sem vesela, da imamo prostor za umaknit prešvicane smrdljive cunje iz kopalnice nekam, kjer se ne zadržujemo, in jih res takoj odnašava dol.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2023 - 01:29 PM
Hm, če sem hotel v kopalnici uni regal, sem moral dati koš za perilo ven. Regal pa res paše notri, na zgornjo poličko sem dal mimoze. Regal bi še pobarval v barvo zarjavelega železa, svetlejšo nianso. Skušal bom priobčiti slikovno gradivo, da si boste predstavljale.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 January 2023 - 07:22 AM
Tako zgleda. Belega nimajo, je pa Ikeina bela cenenega videza. Regal bi prebarval rjavo, ki je v borduri. Pozanimal se bom, ali dobim barvo videza zarjavelega železa.
IMG_0607.jpeg 123.32KB
0 downloads
IMG_0608.jpeg 123.41KB
0 downloads
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 January 2023 - 11:31 AM
Posted 28 January 2023 - 11:52 AM
....
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users