Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#421 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 27 February 2008 - 01:59 PM

QUOTE(uršolinkica @ 27. 2. 2008 - 8:46) View Post

Se prostovoljno javim, ker bi tut js rabla kj se znebit biggrin.gif

kdaj se greva vpisat smile.gif ?

btw bigboy al kaj si ... osebni trenerji dost pridejo ermm.gif ?
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#422 BigBoy

BigBoy

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 27 February 2008 - 02:52 PM

QUOTE(155 @ 27. 2. 2008 - 13:59) View Post

btw bigboy al kaj si ... osebni trenerji dost pridejo ermm.gif ?

zdaj točnih cen ti ne morem povedati. Zdi pa se mi da sem nekje vido da je 10 treningov nekaj čez 150€ (na uro okrog 15€) nisem pa ziher. Če se ti zdi preveč pa si nabavi kakega kolega al kogarkoli že da ti to pokaže pa bo tudi vredu... samo da te nekdo žene biggrin.gif Maš pa na internetu tudi nekaj strani (tudi slovenske) ki ti opisujejo vaje pa kera je za kaj dobra itd...
  • 0

#423 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 February 2008 - 05:58 PM

QUOTE(155 @ 27. 2. 2008 - 13:59) View Post

kdaj se greva vpisat smile.gif ?

čim prej tem bolš biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#424 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 03 March 2008 - 10:23 PM

Slabe volje sem, ker mi je vaga pokazala 2 kg več cry.gif . Pazla sem kaj jem, koliko in kdaj, gibala se res nisn veliko, le kak sprehod, pa te vaje, ko delam ponavad.
Vztrajala bom vseen, pa se več gibala cry.gif .
  • 0

#425 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 04 March 2008 - 09:39 AM

A maš pokvarjeno tehtnico, tako kot mi ponavadi tongue.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#426 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 04 March 2008 - 09:46 AM

Jap, po novo grem cry.gif oops.gif . Ma dej, dons kaže normalno, ampak učir bi se kr ustreila oops.gif .
Pač ni mi blo jasn zaka je tk vlka razlika, ker nisn tolk pila in se najdela. Edina sreča je, da se mi porazdelijo kg. Ampak mam definitivno prevč.
Sestrična pa živi samo od surove hrane, od sadja in zelenjave. Shujšala je z 90 kg na 71. Kot prvo je men to ful nezdravo, druga pa bi jaz umrla, da bi mogla glodat to prazno hrano.
  • 0

#427 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 04 March 2008 - 11:20 AM

Js bi umrla brez čokolade biggrin.gif sm začela spet nazaj trenirat in sm zgubila na račun tega v enem tednu 2 kilce biggrin.gif woohoo biggrin.gif
se pa pazim, da ne jem veliko kruha (itq ga ne maram) in da ne kombiniram mesa in krompirja.
zdj sm vsa navdušena, čez kakšen tedn bom pa spet jamrala glede kil biggrin.gif

155 kdaj greva v fitnes? biggrin.gif
  • 0

#428 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 06 March 2008 - 11:19 AM

Mene je pa skor kap včeraj, ko vidim, da sem se zredila na 53 evil.gif Imam pa 163 cm. (uh, kaj bi dala za 168) Saj vem, da sem z vidika medicine vredu, samo vseeno - mam občutek da ker sem majhna da se mi vse po širini porazdeli; najbolj me pa razjezi, ko mi folk govori: "Joooooj, kak si suha!!!!" - mislim, če pa nisem!!!!
No saj upam,da mam večino mišic. Saj vem, da se mi ne pozna in da kile tud ne povejo vsega, samo se boljše počutim s kakšno manj kot več kaj morem. biggrin.gif

Naslednji teden pa bo naporen, ker si bom kuhala ono osnovno juho za topljenje maščob z zeljem - ene 2-3 kg se hočem znebiti v čimkrajšem času, ne da se mi 2 mesca čakat na to. Telovadim pa itak skoz. Baje da te hitre diete niso dobre ampak vseeno - lani je se je to "šla" moja cimra in je v 2 tednih 6 kg zgubla pa se ji je ful poznalo.

• 0

#429 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 March 2008 - 01:10 PM

Jst grem tut hujšat. Dons sm probavala tok lepo usnjeno jakno pa se mi M številka ni zaprla (zarad jošk! ohmy.gif Pa sploh nimam toook velkih- 75B huh.gif , čeprov bi mi blo idealno 70-75 A rolleyes.gif ). Škoda k se ne da sam v en del telesa shujšat mad.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#430 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 09 March 2008 - 01:41 PM

QUOTE(BlackPerla @ 4. 3. 2008 - 9:46) View Post

Jap, po novo grem cry.gif oops.gif . Ma dej, dons kaže normalno, ampak učir bi se kr ustreila oops.gif .
Pač ni mi blo jasn zaka je tk vlka razlika, ker nisn tolk pila in se najdela. Edina sreča je, da se mi porazdelijo kg. Ampak mam definitivno prevč.
Sestrična pa živi samo od surove hrane, od sadja in zelenjave. Shujšala je z 90 kg na 71. Kot prvo je men to ful nezdravo, druga pa bi jaz umrla, da bi mogla glodat to prazno hrano.

+oreški, verjetn. zakaj da bi blo to nezdravo? sej s kuhanjem pa pečenjem pa to se vitamini sam uničujejo. js sm tud zadnje čase pretežno na presni hrani, pa mi je fajn ... ful mam več energije. pa opazila sem, da se nekaj časa po prehodu na presno telo ful puca sluzi (se opazi kot izcedek iz nosu, beli tok, obložen jezik, you name it) ... pol je pa super naprej. pač ne mešaš sadja pa zelenjave pa oreškov skupej, ker pri prebavi sodelujejo različni encimi, in pride do fermentacije (vrenja) drugač (-> problemi s prebavo in podobno). sam zdejle je ful problem s sadjem pa zelenjavo, vsaj tle pri nas ... v merkatorju je vse k plastično, do ljubljanske tržnice pa ne uspem prit down.gif .

kar se pa tiče mita o "ne-jest-po-določeni-uri" pa tko ... iz knjige Harvey&Marilyn Diamond: Živeti zdravo:

Naravni telesni cikli:

12:00 – 20:00 PRISVAJANJE (uživanje hrane in prebava) – najmanj 3 ure pred spanjem
20:00 – 04:00 ASIMILACIJA (vsrkanje in uporaba)
04:00 – 12:00 IZLOČANJE (odpadnih snovi in ostankov hrane)

sej pomoje bi blo najboljš novo temo odpret za tole. se mi zdi, da sem si enkrat nekej ven izpisvala pa bom nalepila ... drugač je vse bolj obsežno in utemeljeno razloženo, js sm samo ugotovitve povzela.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#431 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 09 March 2008 - 01:51 PM

Brokoli, a manjše bi rada mela??? A si prav napisala oz. a sem jaz prav prebrala??? Jaz mam pa 80B pa se mi zdi glih prav ... Pa če bi mela manjše, bi trebuh zgledal optično večji pomojem .... Štekaš? Drugače pa bi tud jaz rada shujšala samo v določene dele: trebuh, pas in bedra, vse ostalo pa naj ostane takon kot je, na pravih mestih, da se vidi, da sem BABA in ne fantek.
  • 0

#432 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 March 2008 - 02:44 PM

Ja manjše. Men so ful velke ohmy.gif pa mislm da bom zdej mogla počas že 80B kupvat down.gif . Manjše so mi ful lepše kot velke. V bedra bi tut jst mogla mau shujšat , ker sm med zimo mau pridobila. Ampak prvo hočm joške manjše! laugh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#433 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 March 2008 - 03:09 PM

Jaz sem se nazadnje zgrozila včeraj, ko sem v Sisleyu pomerjala hlače in so mi bile 40 komaj prav + prekratke, 42 pa lih ono na komot (prav, plus še kak cm lufta). Pa glede na to, da sem pred dobrim mesecem in pol tam kupila krilo cifre 36 in bi lahko vzela še manjše (tole mi malo pleše) mi ni blo niiič jasno ermm.gif .

Pol sem ugotovila, da je to neka tuja cifra, evropska bi to bla 38 (pheeeeew ej). Bi pa vseeno rada v rit, stegna in trebuh malo shujšala. Nekje do poletja recimo ene 4kg. Poleti bo šlo pa itak dol samo od sebe.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#434 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 March 2008 - 03:50 PM

Nika, mislila sem, da se ni zdravo samo enostransko prehranjevat. Za določen čas pa je super. Moja sestrična se počuti super za enkrat. Upam, da bo dolgo tako ostalo. Nisem pa zagovornica tega, ampak to je tk stvar tistih, ki to počnejo, ne moja.

Shujšala sem 3 kg cool.gif .
  • 0

#435 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 10 March 2008 - 11:20 PM

EEEh, te številke so kr nekaj. Zaradi njih si ni treba beliti glave. Jaz pa drugače mam veliko večino hlač 34, redko tudi 36. Odvisno od modela pa od firme.
  • 0

#436 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 March 2008 - 11:35 PM

OK, jst imam 40, določene modele tudi 42 in se zdej počutim kot slon. Čeprav mi je ful glupo, ker ne vem .. včasih je bila normalna konfekcijska 44, zdej pa 34 hjelou ;S Ampak za razliko od nekaterih kupim hlače ki so mi prav oz. malce prevelike in se ne tlačim v premajhne cotke, samo zato da je listek na hlačah 34..
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#437 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 March 2008 - 11:37 PM

Ja, ma ti si tudi pol metra višja od nje. In ancha je ful suha očitno?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#438 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 March 2008 - 08:24 AM

QUOTE(Coco* @ 10. 3. 2008 - 23:35) View Post

OK, jst imam 40, določene modele tudi 42 in se zdej počutim kot slon. Čeprav mi je ful glupo, ker ne vem .. včasih je bila normalna konfekcijska 44, zdej pa 34 hjelou ;S Ampak za razliko od nekaterih kupim hlače ki so mi prav oz. malce prevelike in se ne tlačim v premajhne cotke, samo zato da je listek na hlačah 34..
Daj, jaz ne verjamem, da maš 40 ali 42 hlače. Saj sem te vidla po slikah!! Nimate vi na Obali drugačne cifre? Italijanske? 40 potem ni 40, pač pa tam ene 36 ali kak že to gre? Ne poznam teh mer...

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#439 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 March 2008 - 08:28 AM

Jst pa verjamem, pomojem bi ji ble 36 pol metra prekratke.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#440 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 March 2008 - 08:36 AM

V to se res nisem poglabljala. Saj so tudi Long verzije.
No, samo niso italijanske cifre drugačne? Že modrci npr.

Tudi sama sem vzela 3 kile dol. Meni deluje le manj žri, a žri vse, dieta.
Do hujšanja je prišlo nehote. Nimam nič proti closedeyes.gif

Nekje sem zasledila, da jePrinceska shujšala, a zdaj ne vem, ali v tej temi ali keri drugi. Čestistke! hooray.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users