Jump to content

Photo

Tek

• Please log in to reply
800 replies to this topic

#421 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 June 2012 - 12:42 PM

:lol:

Ja, ampak je res neumno! Bom upoštevala, upam da danes ali jutri. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#422 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 18 June 2012 - 12:47 PM

Mene so v intersportu jemali resno, tudi ko sem prišla v jeansu in balerinkah. Un v TS me pa ni resno obravnaval, pa se mi zdi, da ne zaradi oblačil.
Nincha, si kupila superge? Jaz gledam tisti Nike sportsband, pa superge.si trenutno ne deluje.
  • 0

#423 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 June 2012 - 12:52 PM

Oh, hvalabogu, sem mislila, da je z mojim kompom kaj narobe, brskalnik mi ful šteka, superge.si ne delajo ja. :o

Ne, nisem še, saj pravim da upam, da grem danes ali jutri, mam pa zdaj ogledane dvoje:

Posted Image

Sem šla samo malo v živo še uč vržt, bom prosila, naj me stestirajo. Sive so ful bolj trde, roza pa bolj penaste in mehke. Jaz večinoma tečem po asfaltu, verjetno potem rabim ene z dobrim blaženjem? Saj ne vem, moram se respozanimat, sama nimam pojma. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#424 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 June 2012 - 12:57 PM

Jaz gledam tisti Nike sportsband, pa superge.si trenutno ne deluje.

Koliko pa stane sportsband? +tisti čip?
  • 0

#425 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 June 2012 - 01:04 PM

Mislim, da je čip okrog 30€? :hmm:
  • 0

After all this time?

Always.

#426 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 June 2012 - 01:06 PM

Ja, jaz mam čip in mi je ful fajn, ker sem mislila sicer kupit Garminovo uro, ki bi mi merila razdaljo z GPS, a so mi fuuuul predrage, tako da glede na to, da imam ipod nano z ustreznim armbandom, sem si nabavila čip, da mi meri razdaljo, uro mam pa od Sunnto, eno za 150€, da spremljam utrip, napredek itd. Meni je fajn :) gre pa v vsake Nike superge, kar je malo minus, če slučajno nimaš Nike superg oz. da kupiš drugo znamko.
Ančka, mislim, da je sportband okoli 50€, čip pa 30€.

Drugače imam pa sama superge Nike Lunarglide, sem bila na tekaški stezi na oceni teka in izvedela, da sem pronator. Meni so všeč, res pa je, da rabiš, če veliko tečeš, vsako sezono nove in moram v lov za novimi. Sem pa takrat prebrala test superg v reviji Tek Polet in pač izbrala.
Je pa problem v tem, da sem imela prej nevtralne superge, s katerimi sem si 2 leti nazaj poškodovala koleno in me ob prekomerni obremenitvi pri teku še vedno boli. Poleg vsega me je včeraj začel boleti gleženj. Te tekaške poškodbe te hitro doletijo :( pa ravno zdej, ko sem počasi začela trenirati za 21ko :(

Jaz si bom pa v kratkem nabavila Cepke! (če bom začela več teči)...

Nincha, kateri model so te? Za kak tip teka?

Drugače pa mene fuuuul mika orientacijski tek. A ma kera izkušnje?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#427 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 June 2012 - 01:09 PM

Ura je tam okrog 45-60€/$, odvisno, kje kupuješ. Čip pa ne bi smel bit tako drag, na e-bayu so po 10-12 funtov. Ko kupiš uro, dobiš itak oboje.

Moj čip, zataknjen za vezalke, mi dela pravilno, tako da tudi če nimaš nike, se da uporabljat. Ima pa Adidas podoben sistem, se mi zdi.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#428 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 18 June 2012 - 01:10 PM

Nincha, jaz imam te sive. Mi je kul, da so malo trše, ker prejšnje, so se mi ful hitro kar nekako posedle. Je pa res odvisno ob več dejavnikov ja.
  • 0

#429 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 June 2012 - 01:16 PM

Jaz imam uro z GPS. Sem dala pred 2 letoma zanjo 200€. Ne zamenjam za nič na svetu :D
  • 0

#430 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 18 June 2012 - 01:18 PM

Olivija, kok komplicirano je pa to reč usposobit in potem delat z njo? Če prav razumem moraš naložit nek program in potem preko tega spremljaš km itd.
  • 0

#431 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 June 2012 - 06:46 PM

Aja - pa ko gres na lov za copati, bod oblecena v sportne cunje, ne vem, a sem to že pisala, mene niso jemali resno dokler jim nisem v pajkicah in adidaskah primigala tja. Edit: sem že pisala. Klinc gleda, tega res ne bom prebolela. :lol:

Danes sem bila v Intersportu oblečena fino, pa balerinke sem imela. :D Naletela sem na eno punco, ki mi je takoj ugotovila, da sem pronator, full mi je svetovala, super zadovoljna
z njenimi uslugami (MC Šiška). Na koncu sem vzela ene telovadne za 80 evrov, ker sem tekač začetnik, pa tekaške pajkice + Nike majico, ki mi stoji full lepo.

Tako da Olivija - tvoja teorija ni bila resnična v mojem primeru. :D :P

Koliko si dala za to napravo, Olivija, in kje si jo vzela?

Sem že ugotovila, ni treba. :D Nincha - sem iste merila (NE ROZA), super mehke, ampak so mi bile za pol številke premajhne, sedaj imam ene druge (bom poiskala sliko).

Te imam.

Niso pa spadale v popust, ker so bile v neki akciji, dala sem 80.

Edited by Kinky, 18 June 2012 - 06:52 PM.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#432 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 18 June 2012 - 06:59 PM

Ah, Kinky, ja no, good for you! Ker mi je bilo res smešno na koncu.
Jaz sem res zadovoljna s svojimi copati, odkar jih imam, me ne bolijo kolena, včasih so me pa kar precej, sploh po obdobju, ko sem intenzivno tekla, več kot 4krat tedensko.

ME pa nekoliko včasih boli golenica, ne po sredini, ampak ob straneh. Res smešen in nadležen občutek. Boli, ampak se da še zmeraj tečt. Večinoma tečem po makadamu, tako, da ne vidim problema. Pa po par kilometrih bolečina izgine.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#433 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2012 - 07:00 PM

Sem ves čas mislila nate, veš, hihi. Sem rekla - probam še jaz. Sem bila med službo, domov se mi ni dalo it preobleči v telovadne. ;)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#434 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 18 June 2012 - 07:24 PM

:lol:
  • 0

#435 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2012 - 08:17 PM

Zdaj sem z bratom malo klepetala, že 3 leta intenzivno teče vsak dan, opreme ima milijon.

Pa mi je omenil to (za oblikovanje postave). Dela katera? Oziroma mogoče poznate pod kakšnim drugim imenom?
To bi mene bolj zanimalo, ampak najprej moram pridobiti na kondiciji.
  • 0

#436 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 18 June 2012 - 08:30 PM

To so intervalci :D
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#437 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2012 - 08:41 PM

Jaz pojma nimam. :D

Drugače je pa moj cilj da počasi gradim na kondiciji, potem pa mogoče kakšen mini tek (5km?).
Bom videla, zdaj imam opremo, zdaj me nič ne ustavi. :w00t2:
Če tisti čip me mika pa ura, ki jo je nalepila Olivija mi je fuuul všeč.
  • 0

#438 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 18 June 2012 - 08:42 PM

Hm, jaz ti ne bi priporočala že takoj intervalcev, ker boš bruhala :D Lepo počasi začni tečt, pa ne pretiravaj s hitrostjo.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#439 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2012 - 08:44 PM

Itak, saj tako mislim. :)
  • 0

#440 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 June 2012 - 09:01 PM

jaz delam intervalce....ampak tek-hoja :lol:

Kinky, jaz imam 13-tedenski program teka in hoje, ki te pripravi na 1-urni neprestani tek. Če češ, ti ga pošljem po mailu. Jaz se ga držim in mi gre super.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users