Ja, ampak je res neumno! Bom upoštevala, upam da danes ali jutri.
Tek
Posted 18 June 2012 - 12:42 PM
Ja, ampak je res neumno! Bom upoštevala, upam da danes ali jutri.
After all this time?
Always.
Posted 18 June 2012 - 12:47 PM
Nincha, si kupila superge? Jaz gledam tisti Nike sportsband, pa superge.si trenutno ne deluje.
Posted 18 June 2012 - 12:52 PM
Ne, nisem še, saj pravim da upam, da grem danes ali jutri, mam pa zdaj ogledane dvoje:

Sem šla samo malo v živo še uč vržt, bom prosila, naj me stestirajo. Sive so ful bolj trde, roza pa bolj penaste in mehke. Jaz večinoma tečem po asfaltu, verjetno potem rabim ene z dobrim blaženjem? Saj ne vem, moram se respozanimat, sama nimam pojma.
After all this time?
Always.
Posted 18 June 2012 - 12:57 PM
Koliko pa stane sportsband? +tisti čip?Jaz gledam tisti Nike sportsband, pa superge.si trenutno ne deluje.
Posted 18 June 2012 - 01:04 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 June 2012 - 01:06 PM
Ančka, mislim, da je sportband okoli 50€, čip pa 30€.
Drugače imam pa sama superge Nike Lunarglide, sem bila na tekaški stezi na oceni teka in izvedela, da sem pronator. Meni so všeč, res pa je, da rabiš, če veliko tečeš, vsako sezono nove in moram v lov za novimi. Sem pa takrat prebrala test superg v reviji Tek Polet in pač izbrala.
Je pa problem v tem, da sem imela prej nevtralne superge, s katerimi sem si 2 leti nazaj poškodovala koleno in me ob prekomerni obremenitvi pri teku še vedno boli. Poleg vsega me je včeraj začel boleti gleženj. Te tekaške poškodbe te hitro doletijo
Jaz si bom pa v kratkem nabavila Cepke! (če bom začela več teči)...
Nincha, kateri model so te? Za kak tip teka?
Drugače pa mene fuuuul mika orientacijski tek. A ma kera izkušnje?
Posted 18 June 2012 - 01:09 PM
Moj čip, zataknjen za vezalke, mi dela pravilno, tako da tudi če nimaš nike, se da uporabljat. Ima pa Adidas podoben sistem, se mi zdi.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 June 2012 - 01:10 PM
Posted 18 June 2012 - 01:16 PM
Posted 18 June 2012 - 01:18 PM
Posted 18 June 2012 - 06:46 PM
Aja - pa ko gres na lov za copati, bod oblecena v sportne cunje, ne vem, a sem to že pisala, mene niso jemali resno dokler jim nisem v pajkicah in adidaskah primigala tja. Edit: sem že pisala. Klinc gleda, tega res ne bom prebolela.
Danes sem bila v Intersportu oblečena fino, pa balerinke sem imela.
z njenimi uslugami (MC Šiška). Na koncu sem vzela ene telovadne za 80 evrov, ker sem tekač začetnik, pa tekaške pajkice + Nike majico, ki mi stoji full lepo.
Tako da Olivija - tvoja teorija ni bila resnična v mojem primeru.
Koliko si dala za to napravo, Olivija, in kje si jo vzela?
Sem že ugotovila, ni treba.
Te imam.
Niso pa spadale v popust, ker so bile v neki akciji, dala sem 80.
Edited by Kinky, 18 June 2012 - 06:52 PM.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 June 2012 - 06:59 PM
Jaz sem res zadovoljna s svojimi copati, odkar jih imam, me ne bolijo kolena, včasih so me pa kar precej, sploh po obdobju, ko sem intenzivno tekla, več kot 4krat tedensko.
ME pa nekoliko včasih boli golenica, ne po sredini, ampak ob straneh. Res smešen in nadležen občutek. Boli, ampak se da še zmeraj tečt. Večinoma tečem po makadamu, tako, da ne vidim problema. Pa po par kilometrih bolečina izgine.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 June 2012 - 07:00 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 18 June 2012 - 07:24 PM
Posted 18 June 2012 - 08:17 PM
Pa mi je omenil to (za oblikovanje postave). Dela katera? Oziroma mogoče poznate pod kakšnim drugim imenom?
To bi mene bolj zanimalo, ampak najprej moram pridobiti na kondiciji.
Posted 18 June 2012 - 08:30 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 18 June 2012 - 08:41 PM
Drugače je pa moj cilj da počasi gradim na kondiciji, potem pa mogoče kakšen mini tek (5km?).
Bom videla, zdaj imam opremo, zdaj me nič ne ustavi.
Če tisti čip me mika pa ura, ki jo je nalepila Olivija mi je fuuul všeč.
Posted 18 June 2012 - 08:42 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 18 June 2012 - 08:44 PM
Posted 18 June 2012 - 09:01 PM
Kinky, jaz imam 13-tedenski program teka in hoje, ki te pripravi na 1-urni neprestani tek. Če češ, ti ga pošljem po mailu. Jaz se ga držim in mi gre super.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users