Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#421 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 March 2010 - 11:54 PM

Jaz se pa ne upam barvat sama in v bistvu ful zapravljam za frizerja...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#422 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 02 March 2010 - 11:55 PM

Mene je pa prvič pri frizerju tok zajebal da sem reklča da se NIKOL VEČ ne barvam pri frizerju. Vsaj na blond ne. down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#423 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 03 March 2010 - 07:46 AM

Immortel, kaj pa menjava frizerja ne pride v poštev...mislim da ponavad barvanje narastka pride tam 15-20€. Nisem pa čist zihr no.
  • 0
Why so serious?

#424 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 March 2010 - 11:40 AM

QUOTE(Nincha @ 2. 3. 2010 - 23:55) View Post

Mene je pa prvič pri frizerju tok zajebal da sem reklča da se NIKOL VEČ ne barvam pri frizerju. Vsaj na blond ne. down.gif

A res, a res? Mene pa včasih moti, da mki od frizerja preveč na rumeno vleče.
A pramena si tudi lahko sam delaš?
Aja, danes sem videla, da mam že ful bolj bele laske smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#425 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 03 March 2010 - 12:12 PM

immortele men se zdi predrago to in boljš da si probaš najdt koga od domačih da te pobarva, ker ni tok težko.
Zdej odtenk barve najdt je pa drugo, ponavad je tko, da k končno najdeš barvo k ti ustreza, jo nehajo delat. Men je ena prjatlca frizerka zdej svetovala da s ne kupujem več teh barv iz škatel, ampak kr tubo barve pa hidrogen in je tko k pr frizerju. Pa še čist pocen pride. Jst bi probala na tvojem mestu, sam če poznaš koga k je to že delal, k če te bo barvala kakšna k še nikol ni, pol te ziher ne bo dobr.
  • 0

#426 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27322 posts

Posted 03 March 2010 - 12:28 PM

Jaz dam za pramene 30€, delam si jih mogoče 2x letno. Če bi se doma baarvala bi se mogla na ene 2 mesca z dvema barvama, tako, da se mi niti ne splača.
  • 0

#427 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 March 2010 - 12:49 PM

Jaz dam za pramene 40, ravno razmišljam al jih spet osvežit al ne..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#428 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 March 2010 - 03:45 PM

QUOTE(november.rain @ 2. 3. 2010 - 18:41) View Post

A barvaš se po vseh laseh ali imaš goste pramene?

Nimam pramenov, barvam cel narastek...

QUOTE(fire-fly @ 3. 3. 2010 - 7:46) View Post

Immortel, kaj pa menjava frizerja ne pride v poštev...mislim da ponavad barvanje narastka pride tam 15-20€. Nisem pa čist zihr no.

Ja, tut to je opcija. Se bom mal pozanimala glede cen. Ampak več ko €15 pa res ne bi dala... ermm.gif

QUOTE(lejck @ 3. 3. 2010 - 12:12) View Post

immortele men se zdi predrago to in boljš da si probaš najdt koga od domačih da te pobarva, ker ni tok težko.
Zdej odtenk barve najdt je pa drugo, ponavad je tko, da k končno najdeš barvo k ti ustreza, jo nehajo delat. Men je ena prjatlca frizerka zdej svetovala da s ne kupujem več teh barv iz škatel, ampak kr tubo barve pa hidrogen in je tko k pr frizerju. Pa še čist pocen pride. Jst bi probala na tvojem mestu, sam če poznaš koga k je to že delal, k če te bo barvala kakšna k še nikol ni, pol te ziher ne bo dobr.

Če ne bo drugače, bom pač povedala mojemu frizerju, da pač nimam več toliko denarja na razpolago, da bi pri njemu puščala €30 na mesec, pa da naj mi svetuje odtenek barve. Pa mogoče jo celo tam lahko kupim. Mi je pa tudi mama rekla, da zna barvat, tako da ne bi smel biti problem. smile.gif

QUOTE(Sarah @ 3. 3. 2010 - 12:49) View Post

Jaz dam za pramene 40, ravno razmišljam al jih spet osvežit al ne..

Pa od kje take cene, madona?!? blink.gif angry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#429 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 04 March 2010 - 08:07 AM

Poskusi poklicat v Simple, se mi zdi da imajo za Lj relativno normalne cene pa vseeno ne delajo notr neke none biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

• Guests

Posted 09 March 2010 - 02:39 PM

Jaz imam pa eno malo netipično vprašanje. Kot skoraj vse že veste mam lase dolge kot ponedeljek po praznikih... me pa mika, da bi se za spremembo malo pobarvala. Nekih ekstremov se ne bi šla, mogoče na temnejšo rjavo ali pa mogoče rjavo, ki potegne malenkost na rdečkasto. Kakorkoli... ne bi rada trajne barve ampak bi kak preliv, ki se bo za ziher spral nazaj na naravno in mi ne bo las uničil. A to obstaja? biggrin.gif
  • 0

#431 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 March 2010 - 03:31 PM

Daleč najboljši preliv, ki las ne uniči in ne izsuši ter ob enem nudi res lepe barvne odtenke, je Garnier Movida, dobi pa se samo v Mullerju.

IPB Image

http://www.garnier.c...MOVIDA_BENEFITS

Čokoladno rjav odtenek je prečudovit, taka bogata rjava, ne pretemna (ni nobene panike, da bi bila črna) z zelo nežnim rdečkastim odsevom.
Nanos preliva je zelo enostaven, nanašaš na sveže oprane (brez balzama) vlažne lase in po 15 minutah spereš ter zaključiš z balzamom.
Barva ne zbledi na neko ogabno sivkasto sranje, poleg tega barvna krema lepo diši po marelicah, vonj ni agresiven kot pri barvah z amoniakom.
L'Oreal Casting Creme Gloss preliv se 1000x skrije, pa še dražji je. Aja, za dolge lase boš potrebovala dva preliva, ampak ta Movida ni drag, stane nekaj čez 4€.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 09 March 2010 - 03:55 PM

U, tole pa zveni fenomenalno. Najlepša hvala! Za neke trajne commitmente glede barve nisem, tole bo pa ravno prav!
  • 0

#433 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 March 2010 - 09:26 AM

A imajo tale odtenek Movide v Muellerju?
#Schoko Braun
IPB Image
  • 0

#434 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 March 2010 - 10:09 AM

Jaz sem ga do sedaj že večkrat videla v mariborskem Mullerju, sem se tudi barvala s prav tem odtenkom, nimajo pa ga čist vedno (včasih zmanjka).

BTW, odtenek je v resnici na škatlici nekoliko svetlejši, tle na tvoji fotki je barva malo pretemna, pa tudi na laseh ne pride tak temna, vsaj na mojih ne.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#435 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 March 2010 - 10:13 AM

Aha, okej.
Pa pride barva, kot na škatlici? Rada bi namreč toplo precej temno rjavo barvo z malce rdečkastim odsevom.
  • 0

#436 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 March 2010 - 10:18 AM

Preberi še enkrat moj zgornji post, sem ga dopolnila.
  • 0

#437 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 March 2010 - 10:36 AM

Pa misliš, da, če bi pustila ene 10 min dlje kot piše, bi se barva malce potemnila?hmm.gif
  • 0

#438 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 March 2010 - 10:54 AM

Iskreno povedano nimam pojma in ti raje ne bom nič rekla.
Probaj, sej ni drag preliv, tiste 4€ pa že reskiraš, mogoče ti bo pa ful všeč.
  • 0

#439 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 April 2010 - 03:58 PM

Jaz tole sprašujem v imenu mami, ki ima izjemno izjemno goste lase (kej tazga pa še ne, res) in čiiiis suhe (lahko si jih ne opere tud po en mesec pa ne bo mela nič mastne) in izsušene. Uglavnem, noče se več barvat in je prišla na idejo, da bi spet uporabila kano. Sem jo poslala v LUSH in je vzela dve tablici, maroni in ta rjavo. Zdej pa, ene par vas že ime izkušnje s tem a ne? Kok je to kej obstojno, pa če ful izuši, skratka če se vam da mal povedat. biggrin.gif
  • 0

#440 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 27 April 2010 - 05:32 PM

Jaz sem imela Logonino je pa baje ta Lusheva bolj hranljiva kot Logonina, princip je pa pri vseh enak. Moreš pobarvat vsaj ene 3x-4x da je barva potem obstojna, kane se res izredno hitri izpirajo ampak, če ne pere las tako pogosto mislim, da tudi to nebi smelo biti problem, če jih opere npr. 1x na teden s kano pa jih barva vsake 2-3 tedne potem ko jih pa 3x že pobarva pa se barva usede v lase in je bolj obstojna kot npr. trgovinske.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users