Moški & Kozmetika - Po Zgledu Damjana Murka
Posted 29 June 2008 - 03:26 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 June 2008 - 04:37 PM
Kakšna nestrpnost do drugačnih...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 June 2008 - 04:44 PM

vuelvo a vos,
Posted 29 June 2008 - 04:47 PM
Nego!

In nevmesnih pozitivnih kritik ni, kot pride do Murija.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 June 2008 - 04:57 PM

vuelvo a vos,
Posted 10 September 2008 - 07:52 AM
Posted 10 September 2008 - 07:54 AM

Posted 10 September 2008 - 03:46 PM

Ful mi je dobro, ko njegovo babo kličejo Murka. Hahaha, murkaaaa!!

Če bi bla lezba, bi bla topla murka. Mmmmm, tuple murke, njami.

http://easyriderka.w.../tople-kumarce/
Posted 10 September 2008 - 03:53 PM
Ta tip je enostavno ... legenda.

Ful mi je dobro, ko njegovo babo kličejo Murka. Hahaha, murkaaaa!!

Če bi bla lezba, bi bla topla murka. Mmmmm, tuple murke, njami.

http://easyriderka.w.../tople-kumarce/
Dilema you re killing me

Kakšne izjave

Posted 10 September 2008 - 05:20 PM

vuelvo a vos,
Posted 10 September 2008 - 05:55 PM

Prva slika... Sem na robu omedlevico.
Posted 10 September 2008 - 06:00 PM

Kakšen kreten
Posted 10 September 2008 - 06:35 PM

vuelvo a vos,
Posted 10 September 2008 - 07:05 PM

Pablo Picasso
Posted 12 September 2008 - 09:58 AM

po drugi strani je pa tut sama skor tok ogabna k on, tko da i guess d sta se ta prava dva primerka skp našla.
Posted 23 October 2008 - 01:27 PM
Maja, žena Damjana Murka, je pred pevcem pobegnila v kopalnico, on pa jo je čakal v dnevni sobi. Pričakoval je, da bo prišla v zapeljivem spodnjem perilu, pa je bilo precej drugače.
Ko pa se je Maja prikazala, je Murko osupnil, skoraj zacvilil od bolečin! Njegova žena je bila svetlolaska že od srednje šole, a je svojega Damjana šokantno presenetila. “Maja ni več niti malo podobna Helenci (Blagne, op. p.),” je povedal Damjan ter dodal: “Niti malo ni več blond, ker se je pobarvala na rjavordeče. Ampak ji vseeno pristaja …” je povedal Murko za govorise.si.

Maja je z novim imidžem Damjanu še vedno zelo všeč. (Foto: govorise. si)
Damjan je vse do zdaj mislil, da so mu všeč samo blondinke ... “Dokler ni Majči naredila usodnega koraka. Pred mano se je skrila v kopalnico in mi rekla, naj počakam v dnevni sobi. Mislil sem, da me bo presenetila z novim erotičnim spodnjim perilom, in ravno prav vroč sem postal, ko je tokrat zapeta do vratu stopila pred mano … Gledal sem z odprtimi usti in nisem vedel, ali naj se smejem ali jočem. Imela je rjavo rdeče lase,” je šokantno situacijo opisal Murko.
Pa kaj nimajo kaj druga za pisat. Da te srat pele no!!
Posted 23 October 2008 - 06:51 PM

vuelvo a vos,
Posted 23 October 2008 - 07:18 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users