Posted 21 October 2008 - 11:17 AM
Mene recimo ful razkuri, da jim je treba pisat in spraševat, ko pa je njihova dolžnost, da na spletni strani napišejo vse podatke, ki se tičejo kupcev. Mi je drugače spletna stran res všeč, zame ena najzanimivejših trenutno (kar se tiče kozmetike), ampak bomo videli, kako se bo vse skupaj z naročilom razpletlo. Naročila sem v nedeljo, danes na spletni strani piše, da moje naročilo še vedno čaka na odobritev - očitno jim ni uspelo v dveh dveh niti pogledat naročila.
Ravno zaradi takih stvari se najraje držim treh spletnih trgovin. Pri tistih treh vem, da bom zagotovo dobila paketek domov v roku dveh dni, pa jasno je napisano, kako točno je s poštnino oz. od katerega zneska dalje je zastonj.
Razne fore, ko pa je treba potem čakat na paket en teden ali več, pa pri meni ne grejo skozi. To mi že kaže na neresnost spletne trgovine, tako da tam potem ne kupim več. Nazadnje sem nekje naročala in dobila šele po 14 dneh (čeprav so imeli na zalogi), tako da na koncu pošiljke sploh nisem dvignila, ker sem bla preveč razkurjena.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.