Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#421 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 October 2008 - 05:00 AM

Jaz pa tole že kakšen teden pogledujem biggrin.gif Naj me kap če si nebom kupila tegale:

Purely Skincare:
Regenerator z organsko sivko in palmarozo (250ml)

100% Pure:
100% Pure Osvežilni tonik iz zelenega čaja z meto (254ml)
100% Pure Češnjevo - medeni piling za obraz (296ml)
100% Pure Maskara za podaljševanje trepalnic, odtenek črn čaj
100% Pure Lip glos za ustnice z jagodo (7g)

biggrin.gif

• 0

#422 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 20 October 2008 - 10:05 AM

Kap te bo kvečjemu, če si boš. tongue.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#423 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 October 2008 - 11:18 AM

Jaz sem se pri 100% Pure odločala med glossom in pa stainom. Izbrala sem slednjega, ker je bolj versitile. Isto je lahko za ustnice, s tem da je baje super tudi za lička, sem brala ocene na tujih spletnih straneh. Vzela sem pa odtenek Pink Grapefruit, ki bi naj bil prava rožnata, ne preveč Barbie in tudi ne pretemna. Komaj čakam, da dobim. To bo moj prvi blusher. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#424 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 20 October 2008 - 11:32 AM

Jaz bi ga tudi imela (sem blusher freak oops.gif ), ampak so me olja zmotila.
  • 0

― V. Van Gogh

#425 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 October 2008 - 11:42 AM

Ja, so mene tudi, potem pa sem brala oceno, da ne maši por in da je vseeno lepo obstojen. Bomo videli, itak bom napisala oceno ko ga pošteno sprobam.
Upam samo, da sem izbrala fajn odtenek. To je pri naročanju preko spleta vedno tricky.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#426 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 20 October 2008 - 12:35 PM

Hm, mogoče ga pa tudi jaz čez čas vzamem, če ga boš ti dobro ocenila. oops.gif
Intenzivnost pa itak lahko reguliraš, jaz se ne bi sekirala.
  • 0

― V. Van Gogh

#427 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 20 October 2008 - 01:00 PM

Ah, meni je tudi veliko stvari všeč, sploh pri Purely Skincare, pa geli za tuširanje od 100% pure. wub.gif Imajo pa tudi Alima mineralna ličila, samo to pa že ne spada pod to temo.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

• Guests

Posted 20 October 2008 - 07:35 PM

A je tole kokosovo maslo od Akamutija fajn? Kakšen je učinek na koži in laseh?

http://www.srcek.si/...lase-i441.shtml
  • 0

#429 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 20 October 2008 - 07:43 PM

Meni je tole kokosovo olje zelo vredu. Vonj je super, na sobni temperaturi postane malce gostejše in je nanašanje lažje. Na lase sem ga dala samo 1x vendar so bili lasje vidno nahranjeni in svetleči, kar se pa tiče nege kože se pri meni super obnese. Kožo lepo nahrani in poneguje smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

• Guests

Posted 20 October 2008 - 07:44 PM

O, super! Hvala, tyasa!
Če ima še katera kakšno izkušnjo, kar na plano z njo! biggrin.gif
  • 0

#431 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2008 - 07:52 PM

Kje pa lahko v Sloveniji naročim te nove naravne izdelke (100% Pure)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#432 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 20 October 2008 - 07:58 PM

KLIK wink.gif

np Nila
  • 0
We must let go to live on.

#433 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2008 - 08:08 PM

Hvala!

Samo pa nimajo vseh izdelkov sad.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#434 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 October 2008 - 07:34 AM

crna, sej majo tut trgovino v LJ (na Komenskega 44) - js bom šla najprej tja pogledat. so mi pa v mejlu odpisali, da je poštnina zastonj, če se naroči nad 100 €, kak cent gor ali dol.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#435 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2008 - 10:39 AM

No, super. Midve z mami sva nabrali za 95€. rolleyes.gif Če bi vedela, da je poštnina nad 100€ zastonj, bi še nekaj vzela. No, seveda to nikjer na spletni strani ne piše, vsaj jaz nisem videla.
  • 0

#436 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 21 October 2008 - 10:54 AM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 10. 2008 - 11:39) View Post

No, super. Midve z mami sva nabrali za 95€. rolleyes.gif Če bi vedela, da je poštnina nad 100€ zastonj, bi še nekaj vzela. No, seveda to nikjer na spletni strani ne piše, vsaj jaz nisem videla.

saj ne piše, zato sem jim pa jaz mejl poslala. samo je bilo iz mejla razvidno, da glih ne komplicirajo kej dost in se ne obešajo na vsak € - mogoče bosta vidve tut dobili zastonj poštnino.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#437 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2008 - 11:17 AM

Mene recimo ful razkuri, da jim je treba pisat in spraševat, ko pa je njihova dolžnost, da na spletni strani napišejo vse podatke, ki se tičejo kupcev. Mi je drugače spletna stran res všeč, zame ena najzanimivejših trenutno (kar se tiče kozmetike), ampak bomo videli, kako se bo vse skupaj z naročilom razpletlo. Naročila sem v nedeljo, danes na spletni strani piše, da moje naročilo še vedno čaka na odobritev - očitno jim ni uspelo v dveh dveh niti pogledat naročila.

Ravno zaradi takih stvari se najraje držim treh spletnih trgovin. Pri tistih treh vem, da bom zagotovo dobila paketek domov v roku dveh dni, pa jasno je napisano, kako točno je s poštnino oz. od katerega zneska dalje je zastonj.

Razne fore, ko pa je treba potem čakat na paket en teden ali več, pa pri meni ne grejo skozi. To mi že kaže na neresnost spletne trgovine, tako da tam potem ne kupim več. Nazadnje sem nekje naročala in dobila šele po 14 dneh (čeprav so imeli na zalogi), tako da na koncu pošiljke sploh nisem dvignila, ker sem bla preveč razkurjena.
  • 0

#438 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 October 2008 - 03:39 PM

QUOTE(Špela @ 21. 10. 2008 - 6:34) View Post

crna, sej majo tut trgovino v LJ (na Komenskega 44) - js bom šla najprej tja pogledat. so mi pa v mejlu odpisali, da je poštnina zastonj, če se naroči nad 100 €, kak cent gor ali dol.

Sprenevednje.
Na spletni strani imajo napisano, da je poštnina zastonj nad 50€ naročila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#439 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2008 - 03:46 PM

A res? Nisem videla, da to kjerkoli piše. hmm.gif Verjetno nisem dost pozorno pregledala spletne strani ...

Da ne bo zmede, govorimo o spletni trgovini OrCa.

Sem pa danes dobila potrditveni mejl, da je pošiljka na poti k meni ter da krijejo poštnino. Poleg tega pa tudi opravičilo, ker je trajalo kak dan dlje, ampak so ravno v fazi menjave dostavljalca izdelkov.
Še bom naročala tle, se mi zdijo korektni in hitri.
  • 0

#440 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 21 October 2008 - 03:55 PM

citiram iz mejla, ker js res nisem vidla, da bi kjerkoli pisalo, da je kupec kdaj oproščen stroškov poštnine:

na vaši spletni strani sem prebrala splošne pogoje v primeru naročanja izdelkov, ki jih ponujate, in me v zvezi s tem zanima, ali ponujate možnost oprostitve plačila poštnine, če naročilo presega določen znesek (npr. 50, 100 ?).

hvala za vaš mail, resnično se je opomba o oprostitvi plačila
izmuznila pri objavi splošnih pogojev na naši spletni strani. Oprostitev plačila poštnine nudimo pri nakupu od 100 EUR naprej (vendar običajno krijemo poštnino tudi, če kakšen EUR zmanjka do zneska 100EUR). ;)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users