Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#421 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18457 posts

Posted 09 July 2007 - 11:35 AM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 7. 2007 - 22:59) View Post

Ne vem kok mi je ratal en sms, ki je bil namenjen mojmu fantu, poslat njegovi mami. In ko ga zdle kličem, naj ga zbriše, mi reče da bo že enkrat jutri ... whatever.

Zna bit džusi. Hehe. V spovednici nam povej, kako si se izvlekla. tongue.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#422 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 July 2007 - 12:27 PM

Ah, nič ni blo, njegova mama je prebrala, se malo namuznila zraven in se pohecala z mojim fantičkom ... meni ni pa nič omenla, je verjetno misla, da bi mi bilo nerodno. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#423 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2007 - 12:36 PM

Jaz mam še kar slabe izkušnje s tem smsiranjem, zato zdaj fuuul pazim. Npr. enkrat sem namesto moji kolegici poslala sms trenutnemu fantu, v katerem govorim, kak mi ni več za biti z njim, haha. Je bil čist presunjen in me potem na koncu lepo pustil (mi ni verjel, ko sem ga prepričevala, da ni blo glih tak ostro mišljeno in blablabla, pa še njegova sestra, ki me, seveda, ni marala preveč, ga je šuntala proti meni (ker pač mi ni blo do vsakodnevnega kofetkanja z njo in mi je ful zamerila, krneki)).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#424 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18457 posts

Posted 09 July 2007 - 12:52 PM

Men se je to enkrat zgodil. oops.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#425 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 July 2007 - 01:04 PM

Jenna, trenutni fant, pa pustil te je. Si misla takratni fant?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#426 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2007 - 01:10 PM

QUOTE(rea @ 9. 7. 2007 - 14:04) View Post
Jenna, trenutni fant, pa pustil te je. Si misla takratni fant?

Sem govorila v pretekliku... torej takratni trenutni fant. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#427 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 09 July 2007 - 02:20 PM

QUOTE(Jenna @ 9. 7. 2007 - 14:10) View Post

torej takratni trenutni fant. =)

laugh.gif LOL

Še moja norost dneva: prejšnji teden sem že pisala o tem, kako mi referentka iz faksa utruja, da še vedno ni dobila plačila mojega zagovora, kljub temu, da je bil plačan že 22. 6. Dons dobim njen mail, v katerem je napisala, da je ona iskala pod mojim imenom in priimkom in ne pod fotrovim. Pa čeprav je isti priimek mater! Glede na to, da sem edina na faksu s tem priimkom, je verjetno res težko seštet, kolk je 1+1 in rečt ahhaaaa, kljukca, plačano. In me zanima, kolk nakazil pod tem priimkom je dobila za plačilo zagovora diplomske. Zarad svoje napake in lenobe je šla rajš men bogemu študentu težit, da nisem uredila obveznosti.
Eni se res ne zavedajo, kolk majo srečo, da majo službo.
  • 0

#428 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 July 2007 - 02:35 PM

Hohoho, trenutni se mi je zdelo sooo sedanjost laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#429 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 July 2007 - 05:54 PM

Pekla sm muffine in pozabla dat jajca noter oops.gif Ratali so zanič in končali v smeteh, ubožci biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#430 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 10 July 2007 - 06:26 PM

ker me jutr popoldne ne bo doma, da bi kosilo zrihtala (sva z očetom sama, sestra je v nemčiji, brat in mami pa na morju), sm hotla nekej za jest prštimat za jutr, ane. no, sm probala za vsak slučaj, preden bi kdo drug (bolj kritičen) to pod zobe dobil, pa ni dobr biggrin.gif tud priblizn ni tak, k bi mogl bit, no. mi ni jasno, kako mami use rata zmerej, majkemi. plus to, da njeno zgleda gorgeous.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#431 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85905 posts

Posted 11 July 2007 - 10:59 AM

Od petih zjutraj me je zbudila banda pijanih mladcev, ki so so tepli in eden drugemu j****i mamo, na naši ulici. Potem je prišla policija in jih odpeljala. Čez pol ure se od nekje privleče še eden, in začne na vse pretege navijat za Olimpijo, kakih 15 min sigurno. Pride policija še enkrat, in ga odpeljejo. Za popizdit, kot da sem s Fužin. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#432 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 July 2007 - 09:11 PM

v City Parku sem kar naenkrat letela nekam stran (sem šla pogledat, če je v L'Occitane izložbi kej novga oops.gif) in ko priletim nazaj, rečem fantu: 'ziher si mislil, da sem špelo vidla.' in je res to mislil. potem pa rečem, da se bomo ziher srečali in ob najinem odhodu iz CP sva res naletela na mojo sodelavko špelo in njenega poba. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#433 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 July 2007 - 11:12 PM

Zadnjič, ko sva s prijateljem odhajala iz Bershke, jaz seveda z vrečko (majčka+srajčka), nama začne piskat. Pride prodajalka, pogleda vrečko, mene seveda sram, kot da sem kaj ukradla. Jaz ji molimračun, kao čista sem.
Grem še enkrat skozi vrata in še vedno piska. Nakar me prodajalka spomni, da pa imam mogoče magnetek od garderobe v torbi. In res, pozabila sem ga oddati, ko sem šla iz kabine. Ko ena kura. Ampak pri garderobi se pa tud ni noben spomnil, da bi mi tisto stvarco vzel. Tako me je bilo sram.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#434 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 11 July 2007 - 11:52 PM

QUOTE(Regratova Lučka @ 12. 7. 2007 - 0:12) View Post

magnetek od garderobe

kaj to? oops.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#435 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 12 July 2007 - 10:09 AM

Redkvica, ko greš v garderobo, ti ponavadi v velikih štacunah dajo listek s številko, koliko kosov oblačil si odbnesel v garderobo. V Bershki ti dajo pa kos plastike, jaz ga kar magnetek imenujem.
V glavnem, kot da sem z jame prišla v tako velko trgovino.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#436 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 12 July 2007 - 12:35 PM

s te norosti bo se še moj fant verjetno dolgo delal norca z mene, ampak mene kar v želodcu stisne ko se spomnim:

uvodoma naj povem, da moj fant ne pozna ljubljane, še nikoli pa se ni po njej vozil z avtom. Jaz jo ra zaliko poznam malo bolje, ampak še nikoli se nisem po njej tako konkretno vozila z avtom. In tako grema včeraj po moje stvari v stanovanje v lj (ker sem se izselila) v šiško, in ker seveda nisma vedla na kerem odcepu je potrebno zaviti dol z avtoceste, sma seveda šla dol kar na enem, in se malo zgubila...in ko potem tako krožima po ljubljani, jaz sevda panična, fant me miri, da boma že našla, da lahko se pa odpeljema tja na pijačo ko sma enkrat bila (mislil je k Mačku) seveda je bila finta (ker do tja pač ne moreš z avtom), in jaz pač na blef pravim kam naj zavija v upanju, da bom nekako prišla vsaj do želežniške (mimo kliničnega), seveda, nekaj zamutim in ga narobe preusmerim, in pristanema v samem centru centru pred prešernovim spomenikom, in hočem nekako "zbežat" pa nevema kam (sevda je tam kar naenkrat znak dovoljeno le s posebni dovolilom), meni se hoče spipat, fant miren...vsaj dokler se pred nama ne pojavijo policaji na konjih laugh.gif fant hitro obrne avto na dobesedno enem kvadratnem metru, jaz pa v jok, in povrhu vsega v tej paniki dobim še napad "ne zmožnosti dihanja" (ker mam itak probleme s tem), tak da me je fant misli kar v bolnico zapelat, ker sem paje bla že modra v obraz...in pol mu je nekako uspelo se spravit nazaj na "dovoljeno" cono, pa mene za silo pomirit, da mu nisem umrla v avtu. laugh.gif

saj vem, da najbrž ni tako smešno...sam sma se potem itak smejala na to temo še in še laugh.gif najboljše pa je blo, da fant izjavi, ko sma bila v samem centru, ko mene ful panika: pa špeli, saj nisem resno mislil tisto da bi šla na pijači k mačku laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#437 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 July 2007 - 08:39 AM

zjutraj sem se zbudila, ker sem bla že res full lačna in sem se takoj odpravila v kopalnico umit zobke in obraz, nanesla sem si balzam, ker sem si imela namen umiti lase in potem prižgem računalink, da bi si pravilno naštimala uro na novem mobiču in me je skoraj kap sunila. jaz sem mislila, da je pač ura nekje običajno zjutraj, tam okoli osmih, je bla pa šele 6:50, jaz pa že z balzamom na laseh in vsa ready za začetek novega dne. koza! laugh.gif sem šla potem še malo ležat, dokler lakota ni bla res prehuda.

edit ob 9:50 - jaz nisem več normalna ... pri malih oglasih, kjer La*Perla prodaja Joico in Kerastase, sem malo prej prebrala Prodam Zlobico! to ni več za verjet, res ne! laugh.gif wacko.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#438 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 14 July 2007 - 11:17 AM

QUOTE(Špela @ 14. 7. 2007 - 9:39) View Post

zjutraj sem se zbudila, ker sem bla že res full lačna in sem se takoj odpravila v kopalnico umit zobke in obraz, nanesla sem si balzam, ker sem si imela namen umiti lase in potem prižgem računalink, da bi si pravilno naštimala uro na novem mobiču in me je skoraj kap sunila. jaz sem mislila, da je pač ura nekje običajno zjutraj, tam okoli osmih, je bla pa šele 6:50, jaz pa že z balzamom na laseh in vsa ready za začetek novega dne. koza! laugh.gif sem šla potem še malo ležat, dokler lakota ni bla res prehuda.

edit ob 9:50 - jaz nisem več normalna ... pri malih oglasih, kjer La*Perla prodaja Joico in Kerastase, sem malo prej prebrala Prodam Zlobico! to ni več za verjet, res ne! laugh.gif wacko.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif Kaj ti je pa Hsul v večerjo vmešal včeraj? laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#439 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 14 July 2007 - 11:18 PM

Ok, tole pa že resno ni več zdravo - zadnjih 35 minut sm na 3/4 v joku iskala ključe od zgornga štuka, ker mi je fotr reku, nej rajš zaklepam kadar me ni doma, da deda ne bo hodu gor vina pit al pa kej, pa da ne bo mogu notr kdo k bi ga to zamikal, pa ni povabljen. In sm valda res zaklenila že prej k sm šla na grob in zdj k sm se hotla it umit nism najdla klučev. NIKJER. ne na mizi, ne v predalu kamor nej bi jih spravla, ne v žepu od hlač, ne v torbici, ne v avtu v predalu - nikjer. in sm že brskala po predalih in najdla 7 enih drugih ključev in upala, da je kšn al univerzaln al pa taprav, in seveda ni bil. In sm že sedela tle na tleh v sobi in razmišlala o najbl primernem načinu samomora, ker take stvari se men pač ne dogajajo, ker sm drgač ful precizna (ja, devica sm po horoskopu in znam težit s kšno urejenostjo reči), pa sm se vseen spravla še enkrat vse pogledat, ker zadnje čase sije en močan žarek v moje življenje smile.gif In ... no, nej omenm da so mi medtem ključi od avta padl za največjo in najtežjo omaro v moji sobi, ki je polna cun, na njej je pa še tv pa tiskalnik, pa cd-ji, pa zdravila pa zvezki, pa povhn ene šare no. In sm jo mogla premaknt (kar je zlo težko, sploh sm mogla pa prej še pisalno mizo premaknt), da sm nejprej te ključe vn dobila. Pol sm šla pa še enkrat brskat in najdla ključ zamaskiran v žep enih kratkih hlač, k jih očitno prvič nism dobr preverla oz. sm zagrabla žep glih tm kjer ni blo ključa. Adrenalina mi je skratka ful našopal v žile. In ne vem če bi lahko rekla, da sm zalublena, ampak normalno pa tole nikakor ni rolleyes.gif
In zdj ko sm zarad tega še enkrat pržgala računalnik in izlila dušo, bom še Bibiju poslala par grozilnih sms-ov, ker se mi je to zgodil izključno zarad njega. twisted.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#440 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 15 July 2007 - 08:22 AM

Včeraj po fitnessu se vsedem v avtu in ključ ni šlo premaknit,pa tak naredim paniko, sedim v avtu 10 minut in čakam da bo boljše, pa preklinjam če se je avtek mogoče pokvaril, nakar v obupu pokličem prijateljco, ta se pripela , se vsede avto, ga vžge.... seveda volan se mi je zaklenil biggrin.gif jap blond sem
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users