Sanjska ženska
Posted 23 May 2005 - 08:40 PM

Posted 23 May 2005 - 08:45 PM

Posted 23 May 2005 - 08:52 PM
Kaj d fak je pa ona dosegla v lajfu?! Pri nevemkolikih letih je v 2. letniku faksa (no ja, ne bi rekla, da ima to kakršnokoli vezo z inteligenco in splošno razgledanost, ampak dajmo se spustit na tak nivo, na kakršnega se je ona)... s vsemi nadebudnimi udejstvovanji na lepotnih tekmovanjih je pogorela (kar me malo čudi, glede na to, da kraljujejo na teh tekmovanjih ravno najbolj grde babe)... pa nekaj je probala plesat kot baletka, pa je tudi to pustila (pa v oddaji smo videli, da niti ni sposobna bla dat noge onemu največjemu jebaču v oddaji za vrat)... in potem ona drugim očita stvari... sama je pa ena sfalirana kurbica enemu fosilu. Bruh.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 May 2005 - 09:00 PM
Posted 23 May 2005 - 09:19 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 May 2005 - 09:32 PM

Ma, saj je itak jasno, da se ji je šlo samo za denar, pa po mojem je iskala pozornost (tako kot z lepotnimi tekmovanji, kjer ni nikoli prišla v ospredje in se ji je šov zdel idealna priložnost, da je spet na tv - brez ženske konkurence!), ampak ji spet ni uspelo, da bi dosegla priljubljenost in občudovanje množic, ki si ga očitno tako goreče želi ... Po svoje se mi prav smili.
Posted 23 May 2005 - 09:51 PM
Ah, krneki vse skupaj.
Posted 23 May 2005 - 10:00 PM

Bah, uno uro si lahko sam kupim, če si jo ravno vbijem v glavo ... pa mi pri tem ni treba one ženščine prenašat

Posted 24 May 2005 - 06:32 AM
Posted 24 May 2005 - 08:00 AM

Posted 24 May 2005 - 08:55 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 May 2005 - 08:59 AM

Bah, uno uro si lahko sam kupim, če si jo ravno vbijem v glavo ... pa mi pri tem ni treba one ženščine prenašat

prov maš. take babe pa res nobenmu ne bi prvoščla.
Posted 24 May 2005 - 01:09 PM

Posted 24 May 2005 - 01:23 PM

enako. smeh sanjske ženske pa upam, da bo iber hit!!!!!

Posted 25 May 2005 - 11:40 AM
jz tud nism,bova gledale ponovitev

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 May 2005 - 12:09 PM
Na splošno je bilo govora o tem, zakaj se ljudje na to prijavljajo. Da bi pa samo zaradi tega gledale oddajo, je pa brez veze, ker niso pokazali ničesar, kar še nismo vedeli.
Pol je pa še ona iz Sanjskega moškega in To sem jaz govorila o tem, zakaj se je prijavila na vse to.
Posted 25 May 2005 - 02:20 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users