Jump to content

Photo

Krema za roke

• Please log in to reply
622 replies to this topic

#421 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 02 December 2011 - 11:51 AM

A te Essence kreme še prodajajo? Jaz sem bila danes v Mullerju na Čopovi in še v dveh DM-ih, pa jih nikjer niso imeli.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#422 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 December 2011 - 05:18 PM

V Milerju so imeli dve Essence, samo nobene od teh LE. Eno rumeno in eno rdečo, ta rdeča je bila sestavinsko enaka kot te LE.
  • 0

#423 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 December 2011 - 06:06 PM

V Mullerju jih ni več, že zelo dolgo. V našem DM pa še imajo kakšno.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#424 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 02 December 2011 - 06:13 PM

prejšnji teden je trgovka v DM v Cityparku na moje vprašanje iz skladišča prinesla celo stojalo krem... če ne bi vprašala, je najbrž ne bi imela.
  • 0

#425 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 December 2011 - 02:21 PM

v Leclercu sem jih vidla prejšnji vikend.
za probo sem si kupila 30 ml nove Melvitine Apicosma kreme za roke, zaenkrat mi je full všeč.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#426 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 07 December 2011 - 11:58 AM

Dajte mi predlagat eno kvalitetno kremo za roke, za moškega. Dala bi zraven za božič, se pravi da ne bi kupila ravno Balee, zanima me kak srednji razred, Loccitane in Melvita se mi zdita predraga (16,17€), jaz bi dala do 10€. Dobrodošlo je, če diši, ni pa pogoj.
  • 0
Memento mori.

#427 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 December 2011 - 12:03 PM

Orcina sivkina, mogoče? KLIK
  • 0

#428 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 December 2011 - 12:35 PM

L'occitanove niso tako drage, mislim, da so okoli 8€. Verjetno pa je odvisno od velikosti. hmm.gif

Aha, manjše pakunge so okoli 8€. Drugače pa mogoče kakšen Burt's bees? Lahko naročiš prek feelunique, pomojem so fajn.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#429 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2011 - 12:56 PM

V Supernovi v LJ vem da je neka stojnica oz. otoček (pa tudi v Planetu v KP po novem) z neko novo "naravno" kozmetiko, ful podobno L'occitanu. Jaz sem se včeraj malo pogovarjala s punco tam, mi je vse razkazala, vse omamno diši, ful sliči na L'occitane, je pa ceneje.
Imena znamke se pa ne spomnim, bom danes spet pogledala. Ful bi imela mandelj-med peno za obraz & piling. oops.gif Pa mango jogurt za telo.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#430 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 December 2011 - 12:59 PM

Mmm, Sarah, sliši se fajn. Daj napiši, če se spomniš imena. biggrin.gif
  • 0

#431 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 01:53 PM

Morda tudi od Vichyja Nutriextra krema za roke.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#432 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 December 2011 - 02:15 PM

Ja, sem hotela predlagati tudi Vichy, samo niti ne vem, kakšne so kaj cene njihovih krem za roke.
  • 0

#433 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 03:27 PM

Za 50ml je skoraj 5€.

KLIK

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#434 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 December 2011 - 04:36 PM

To, o čemer Sarah govori mene tudi ful zanima. Javi ko zveš ime!

Sinnaia, njemu to ne bi upala vzet, ker ne vem kako mu je všeč vonj sivke, ampak jaz ga obožujem in si bom tole verjetno zase vzela. oops.gif Si jo že imela, kakšna je po gostoti?

Eve, tiste Loccitanove za 8€ so tako majhne količine, da bi on z njegovimi velikimi in ekstremno izsušenimi dlanmi imel ravno za pet nanosov, pa ne pretiravam. rolleyes.gif Večje so pa tam nekje kot Melvitine, karitejeva celo 20€ (pa mi je sicer ful všeč ampak je res glupa cena, drugač bi jo ves čas in vsem povprek kupovala).

Verjetno bom vzela to, od Vichya. Predvidevam, da je tudi čist prijeten, nevtralen vonj tako da je super.

Fluffy, se dokaj hitro vpije? Upam, da ni tako mastna kot recimo ognjič od Schellerja.
  • 0
Memento mori.

#435 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 December 2011 - 04:42 PM

Jaz sivko sovražim, sem ti ta vonj predlagala, ker s emi zdi najbolj moški od vseh ostalih. Sama imam vanilijo in kokos, in mi je to najljubša krema za roke EVER. Se pa kokos od ostalih malenkost razlikuje po mazljivosti in konsistenci. Ti pa res toplo priporočam, pa še veganske in cruelty free so. Pa vonj je omamen.
  • 0

#436 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 December 2011 - 05:26 PM

Sarah, mogoče Himalaya?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#437 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 December 2011 - 05:48 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 12. 2011 - 15:27) View Post

Za 50ml je skoraj 5€.

KLIK

To je pa precej ugodno, sem mislila, da je dražja. Mogoče jo pa sprobam, ko porabim zdajšnjo.. biggrin.gif

Jaz sem kupila novo Essence, ampak me ni ravno ful navdušila. Je ok, diši lepo, ampak ni tako hranljiva kot njene predhodnice, za pozimi je definitivno premalo.
  • 0

#438 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 06:35 PM

Relativno ugodno. Jaz ne vem kaj povedati o tej kremi, ker je še nimam, jutri si jo bom privoščila.
Zlatolaska, jutri lahko kaj več povem, si pa mislim, da se ne vpije instantno.
  • 0

#439 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 07 December 2011 - 07:55 PM

Ta cena malo zavaja, ker je samo 50ml, jaz bi rekla da je povprečna količina normalne kreme za roke 100-150ml, in če 2x, 3x pomnožiš ceno niti ni več kaj ekstra ugodno.

Sinnaia, moram priznat da si me kar rahlo navdušila s temi kremami, ampak mi ni čist jasno koliko je zdaj to 57g, mi lahko primerjaš s kako drugo kremo (scheller, balea, loccitane) ? Ker nimam predstave kako veliko je to. Se da to še kje dejansko kupit, ali je možno le naročilo?

Fluffy, poročaj jutri!
  • 0
Memento mori.

#440 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 December 2011 - 10:07 PM

Ne znam ti povedat, se mi zdi ena taka normalna količina kreme za roke, kot npr. Afroditine, hm. Imajo tudi trgovino v LJ, na ulici Komenskega.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users