likalnik za lase
Posted 30 January 2007 - 09:45 PM
Posted 30 January 2007 - 10:08 PM

Posted 06 February 2007 - 02:30 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 06 February 2007 - 02:39 PM

Resno, fino zravna in zglanca. Vsaj tta moja gama. Ne poznam dost drugih, sem jih kr neki sprobala sicer sam vseeno. Svoje čupe več ne pustim s čim drugim ravnat

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 February 2007 - 11:10 PM
No pa sem končno dobila svoj likalnik. Je pa ta ionski od Game. Dala pa sem 66eur. Zdele ga bom pa šla sprobat.

No pa sem ga dons sprobala in sem totalno navdušena. Segreje se v sekundi, zravna s samo eno potezo, je zelo praktičen, fajn zdrsi po laseh pa še tak fin šajn nardi.

Jordan Belfort
Posted 08 February 2007 - 08:10 AM

Posted 08 February 2007 - 12:46 PM

Posted 08 February 2007 - 01:23 PM
Jordan Belfort
Posted 08 February 2007 - 01:24 PM
Moram pa tudi sama pohvalit Remingtona, super je, nimam pripomb čezenj!
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 February 2007 - 01:35 PM
Vzameš pramen, primeš z likalnikom konice las in jih začneš navijat okoli likalnika, da prideš do vrha, še malo vrtiš pramen in spustiš.
A to ti misliš z navadnim likalnikom aka;

Pa to ti ja čist konice skuri?!?
Chello pobrskaj nazaj po temi, mislim da sm tle prlepla, jst si delam s takim likalnikom kodrčke, sam na čist drugačn način

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 February 2007 - 01:39 PM
Sem vidla tudi, kako si jih ti kravžlaš, ampak tko pridejo bolj ena spiralca ven - je pa tud fino. Tle pa dobiš prov koderčke.
Jordan Belfort
Posted 08 February 2007 - 01:41 PM

Skratka, velkom tu da gama sisterhood!!

Posted 08 February 2007 - 02:22 PM

Hehe hvala za dobrodošlico.

Jordan Belfort
Posted 08 February 2007 - 02:31 PM

Posted 08 February 2007 - 02:33 PM

Jordan Belfort
Posted 08 February 2007 - 03:12 PM

Posted 08 February 2007 - 03:14 PM

Jordan Belfort
Posted 08 February 2007 - 05:16 PM

Posted 08 February 2007 - 09:01 PM
Jaz pa resnično nisem vedela, kam bi to fliknila, pa sem potem kar sem, ker se koneckoncev malo navezuje.
Gre pa za mojo sestro:
Kot otrok je imela zelo lepe naravno blond lase (skoraj bele) pa mislim, da celo ravne. S puberteto pa se ji je tja do 18. leta barva postopoma spremenila na temno rjavo, pa lase so se ji noro kravžljali. Od takrat naprej (5 let) se je redno barvala na blond (imela je že nešteto pramenov, cele lase si je barvala, svašta...) , pa skodrani lasje so ji šli ful na živce (ji še vedno gredo) zato se je tudi zelo pogosto likala. Seveda ni imela primerne nege in lase je imela dolgo obdobje povsem uničene, scepljene, na deleč se je vidla škoda. In se je ni dalo prepričat, da naj malo neha s tem likanjem pa barvanjem s peroksidom. Sedaj se je preselila nazaj v stanovanje tastarih (pod našo streho torej) in jo prepričujem, da bi se vendarle za spremembo pobarvala na lepo temno rjavo barvo (kaj podobno naravni) in da si malo pusti svoje kodrčke. No, zdej ji moram še kvalitetne stvari priskrbet, to je itak urejeno.
Sicer ima pa po kvaliteti sestra zelo nenavadne lase... Človek bi pričakoval, da bodo s toliko-letnim uničevanjem ful KRHKI in suhi, ampak ne - resda so zelo scepljeni, sicer pa ZELO močni, trdi, kot nekakšna konjska žima, pa gosti ko sam hudič. DiLeMa, verjetno bi ti vedela za dobre stvari, ki bi lase FUL ZMEHČALE, namreč ravno to ona potrebuje.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users