Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#421 gejba

gejba

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 21 August 2015 - 02:50 PM

Meni so jo tudi samo "obstrigli" in to je bilo to. :D Ko pa je na 1x nehala delat, pa brezplačno zamenjali.

• 0

#422 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 August 2015 - 03:10 PM

Meni tudi, ne sicer na Simobilu, a vseeno.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#423 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 August 2015 - 03:17 PM

Ko pa je na 1x nehala delat, pa brezplačno zamenjali.

Jaz imam zdaj slabi dve leti, pa še ni nehala delat, so pa rekli, da se to lahko zgodi ja. Me je malo strah, da neha ravno, ko najbolj potrebujem telefon. :D

• 0
Viens, reste ici!

#424 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 21 August 2015 - 03:29 PM

Hvala za odgovore! :)

Pa ni nano sim manjša oz. enako velika kot je čip na običajni sim? :hmm: 

• 0

#425 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 August 2015 - 03:57 PM

Glih toliko je kot ta čip, mogoče mičkeno večja.

• 0
Viens, reste ici!

#426 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 21 August 2015 - 04:02 PM

Ah ok. Hvala. :)

• 0

#427 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 25 August 2015 - 11:16 PM

Ima katera Brutalni Bob? Ali pa kak drug Bob paket + prenos podatkov? Signal imajo Simobilov, ne? Glede prenosa podatkov na njihovi strani ne najdem kakšnih podrobnih informacij. V googlu mi vrže ven podatke, za katere ne vem, če še držijo. Da je hitrost prenosa 7.2 Mbps, da nimajo LTE-ja, pa da  tudi ne dobiš sms-ov o zgrešenih klicih?

Pri Simobilu nisem več vezana in razmišljam, če bi se splačalo it na Brutalni bob, ki je 12 € (1000 min klicev v vsa omrežja, 1000 sms-ov, 1000 MB prenosa podatkov). Druga opcija pa je Simobilov Orto Tripster za 20 € (neomejeni klici, sms-i, mms-i, 4 GB prenosa podatkov, ful hiter internet), čeprav jaz sedaj že 1000 min in smsov ne porabim.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#428 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 25 August 2015 - 11:30 PM

Kaj pa Premium EU pri Tušu?

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#429 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 25 August 2015 - 11:30 PM

Meni se zdi, da ti bo brutalni bob pooooovsem zadostoval ;). Net je cisto ok hiter, glede tega, da imas "samo" 1gb podatkov, je pa tako, da dosti casa tako ali tako wifi koristis, tako da ne potrebujes tako veliko gb ;), Glede smsov In klicev si si pa sama odgovorila ;).

Jaz imam big bob in bom sla na brutalnega, ko si omislim mobi, ki bo vreden zakupa podatkov. Me pa signal v crnucah pri fantu heca, kar tezko verjamem, ker niso ravno rovte to :o.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#430 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 26 August 2015 - 01:24 AM

Podgana, Tuša ne bi. Fant ga je prej imel (zdaj je na Simobilu) in je imel probleme s signalom, velikokrat je bil kao nedosegljiv, ga je metalo ven ipd. 

Zdaj imam še stari Orto v nulo (1000 min v Simobil, 1000 smsov, 1000 mmsov, 201 min v druga omrežja in 100 MB prenosa podatkov), naročnina cca 15 € z vštetim davkom. Ne prekoračim ničesar, na internet hodim minimalno, ker je telefon prepočasen. Z novim telefonom pa bi rada imela več prenosa podatkov. Zato se mi zdi Orto Tripster, ki je skupaj z davkom nekje 23 €, za mojo porabo malo drag. 

Pri Bobu bi verjetno pogrešala sms o zgrešenem klicu, ker se mi to zdi fajn stvar. Ne nudi LTE 4g, ampak baje za običajnega uporabnika ni neke velike razlike glede hitrosti med 3g in 4g. Mi je pa pomembno tudi, za kakšno ceno bi potem dobila kak telefon v prosti prodaji. Od tistih, ki jih trenutno gledam, bi me eden pri vezavi na Simobilu prišel ful ceneje, drugi pa skoraj isto, kot če ga kupim drugje. 

• 0

#431 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 26 August 2015 - 06:34 AM

Kaj pa T-2? Imajo Mobitelovo omrežje, pa do konca meseca imajo ponudbo za brezčasne pakete (velja za porabo podatkov tako v T2 kot tudi Mobitel omrežju):

Brezčasni M - neomejeni klici + SMS in 1GB prenosa

Jaz imam Mobilni S, kjer imam 200 SMS + 200min klicev (mi zadošča) ter 1GB v T2 omrežju ter 100MB v Mobitel omrežju. Eno leto bom plačevala po 4,79€, potem pa 7,99€.

• 0

#432 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 26 August 2015 - 08:17 AM

Spar tudi pripravlja narocniski paket, 7 € mesecno bo. Detajlov ne poznam, ampak lahko po zelji koristis enote.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#433 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 26 August 2015 - 08:53 AM

Sem pa slišala, da je SiMobil kupil Amis in da bodo kmalu (verjetno z oktobrom/novembrom) začeli ponujati tudi TV storitve

• 0

#434 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 26 August 2015 - 10:14 AM

Spar tudi pripravlja narocniski paket, 7 € mesecno bo. Detajlov ne poznam, ampak lahko po zelji koristis enote.

http://www.spar-mobil.si/paketi-ceniki

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#435 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 26 August 2015 - 10:28 AM

Pa to se fuul splaca, ce vkljucis 3gb in 1500 enot pride skupaj 13€, jaz pa za nekaj zelo podobnega placujem vec kot 20 pri Simobilu. :o
  • 0

After all this time?

Always.

#436 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 26 August 2015 - 10:42 AM

problem je edino nakup novega telefona, ker ne moreš kupit na obroke (vsaj pri meni je to problem), ampak je pa sigurno za razmislit

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#437 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 26 August 2015 - 10:52 AM

Podgana, Tuša ne bi. Fant ga je prej imel (zdaj je na Simobilu) in je imel probleme s signalom, velikokrat je bil kao nedosegljiv, ga je metalo ven ipd.  

Zanimivo, v naši družini ga imamo vsi pa nima nihče teh težav (druga zgodba so zaposleni tam, katastrofa). Zdaj itak nadgrajujejo omrežje (Telemach).

400x400_1.jpg

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#438 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 August 2015 - 11:48 AM

Pri nas tudi imamo vsi TUŠa. Odkar je to novo nadgrajeno omrežje, ni nič slabši od ostalih operaterjev, v ničemer. Vsaj jaz tega ne opažam. Prej je pa bil, ja.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#439 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 26 August 2015 - 01:47 PM

Kaj pa T-2? Imajo Mobitelovo omrežje, pa do konca meseca imajo ponudbo za brezčasne pakete (velja za porabo podatkov tako v T2 kot tudi Mobitel omrežju):

Brezčasni M - neomejeni klici + SMS in 1GB prenosa

Jaz imam Mobilni S, kjer imam 200 SMS + 200min klicev (mi zadošča) ter 1GB v T2 omrežju ter 100MB v Mobitel omrežju. Eno leto bom plačevala po 4,79€, potem pa 7,99€.

Ta in Tuš Premium EU sta tudi dobra, ja. Glede omrežja pri Tušu, fant ni pri Tušu pomoje že sigurno 1 leto. To so zdaj pred kratkim nadgradili omrežje? Kakšne hitrosti prenosa podatkov pa imata, imata LTE? Pa koliko se LTE 4G dejansko sploh opazi v primerjavi s 3G? Če ju primerjam, mi je Tuš Premium EU boljši, za tista 2 € razlike. Podgana in Sarah, vidve imata tega? Ta paket ni stalnica, piše, da se lahko sklene do 31. 8. 2015, to mi je edino malo bad. :) Telefon pa bi me pri Simobilu prišel ceneje, ali pa če bi ga kje prosto ceneje dobila. 

Pri Tušu piše tudi, da se gostovanje v drugih nacionalnih omrežjih dodatno zaračuna po ceniku. Kako je s tem? Vem, da se je govorilo, da ko Tušev signal ni delal, te je vrglo v Mobitelovega in ti je potem nabilo ceno. 

• 0

#440 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 August 2015 - 01:52 PM

Ne, jaz nimam tega paketa.

Meni internet opazno bolje dela, odkar so nagradili, definitivno.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users