Domac cokolino je baje zelo dober iz roziceve moke. Moram najt recept.
Posted 17 March 2019 - 07:52 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 March 2019 - 08:13 AM
Najprej mi ni bil posebej dober, zdaj sem pa pojedla celega v enem tednu in evo, danes grem kupit novga, ker mi je postal vsec okus.Innn? =)
Posted 17 March 2019 - 08:18 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 March 2019 - 10:30 AM
Posted 17 March 2019 - 10:43 AM
Posted 17 March 2019 - 01:42 PM
Posted 23 March 2019 - 10:38 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 April 2019 - 07:07 AM
A katera kupuje mešanice müslijev Fruštek?
Posted 17 April 2019 - 07:32 AM
Posted 17 April 2019 - 09:41 AM
A katera kupuje mešanice müslijev Fruštek?
Jaz sem jih poskusila, ker sem jih dobila v dar in so mi bili zelo dobri, sam nisem ljubitelj kosmičev, tako da jih ne kupujem.
Posted 17 April 2019 - 11:00 AM
Posted 17 April 2019 - 11:01 AM
Meni so odlični kakavovi, pirini z jabolki in malinini.
Posted 17 April 2019 - 12:51 PM
O super, hvala. Jih prodajajo tudi pri nas v eni trgovini, tako da bom vzela ene za probat najbrž.
Posted 29 July 2019 - 01:58 PM
Najraje imam domač pirin kruh s semeni z avokadom in jajci na oko,
kako to izgleda oz. kako narediš?
Jaz ne maram jogurtov (ne navadnih, ne sadnih) in sem kupila mulcem od Dukata:
Ker ga nista hotela, sem jaz pojedla Cimetovega in jagodnega … full so dobri. Ko sem pa pogledala koliko sladkorja imajo, me je pa na rit vrglo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 July 2019 - 02:14 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 July 2019 - 04:46 PM
Posted 31 July 2019 - 05:48 AM
Meni je Skyr iz Lidla precej všeč.
Posted 31 July 2019 - 06:55 AM
Hvala Barbarina! Poskusim ob priliki.
Danes sem prvič naredila umešana jajca s tuno in vidim, da bi se znali večkrat znajti na mojem krožniku. In poudarek je, da zraven nisem jedla kruha, kar je bilo verjetno prvič v 40 letih
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 31 July 2019 - 07:27 AM
Zraven pa sveža kumarica, mmm. Tudi paprika paše fajn v jajca.
Posted 31 July 2019 - 07:45 AM
Zadnje čase mi ful paše, da si zmešam žlico mandljevega mus-a v jogurt pa potem dodajam še druge stvari (sadje ali kosmiče). Mi je všeč, da naredi bolj mandljev okus pa še nasiti te fajn.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users