Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#421 Lualah

Lualah

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 14 April 2007 - 12:32 PM

hvala, sem našel

malo drugačna embalaža ampak sestavinsko enaki (prvi post)
http://www2.lepa-si....oreal pure zone

glede na tole

QUOTE(*naca*)
Aqua, Coco-Betaine, Propylene Glycol, Sorbitol, Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Triethanolamine, Menthol, Benzophenone-4, Laminaria Saccharina, Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Parfum

Ta reč je nežna, vlažilna, nemastna in s celo salicilno kislino, ki pa je je premalo. Dobra.

po mojem vredno uporabe, upam da se ne motim
  • 0

#422 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 14 April 2007 - 02:57 PM

Jap, ti kar uporabljaj, če ti bo ustrezal, seveda! =)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#423 smeska1

smeska1

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 20 April 2007 - 10:36 AM

Pozna katera garnier pure 3 in 1.
Iskanje mi ni našlo rezultatov zato me zanima kako je kaj učinkovit?
  • 0

#424 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 20 April 2007 - 10:39 AM

smeska http://www2.lepa-si....?showtopic=9181

pa dobrodosla na forumu!!!
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#425 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 22 April 2007 - 06:39 PM

punce dajte mi priporočat eno mleko ali gel za telo oz za hrbet na katerem imam kr nekaj mozolčkov in ne upam nič gor dajat, da jih ne bi imela še več. Skratka kakšno mleko ali kremo za telo in vrat , ki ni K in je ok za kožo nagnjeeno k mozolčkom,namreč na vratu in nad prsmi ter na hrbtu imam zadne cajte fulll občutljivo kožo. In na kraj pameti mi ne pride, kaj si naj nabavim da se mi koža lepo spuca in da je ne dražim.
  • 0

#426 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 April 2007 - 08:27 PM

Kaj pa če se z ničemer ne mažeš?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#427 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 22 April 2007 - 08:35 PM

to zadne cajte prakticiram, ampak ne vem zaka mislim da se z nečim moram, ni mi nek filing da po tušu ne dam nič na kožo, čudno mi je no....
Neki lahkega, ne agresivnega vsaj bi ermm.gif neki čist simpl, da mi mal razdraženo kožo v red spravi.
  • 0

#428 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 April 2007 - 09:51 PM

Bepanthol losjon?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#429 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 22 April 2007 - 09:54 PM

aha bom pogledla v sestavine, hvala.

še zbriram predloge naprej-vabljeni biggrin.gif

eidt: v sest. ne najdem tega losjona.
  • 0

#430 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 April 2007 - 09:19 AM

Jaz sem nekaj našla, če je to to kar iščeš:

http://www2.lepa-si....mp;hl=bepanthol

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#431 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 23 April 2007 - 09:34 AM

ja to je tisto kar iščem. Hvala Sarah!

Bom videla kako se bom odloččila. Če kaj boljšega najdem, oz če še ma katera kak predlog za razdraženo kožo na hrbtu, kr naj pove.
  • 0

#432 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 24 April 2007 - 01:38 PM

ta bephantol baje ni ok za mojo kožo, bla sem pri dermatologu in vse te kreme ki imajo polno AOK baje so kvalitetne, sej valda se spoznate, ampak niso ok za kožo nagnejno k aknam , ker so premastne.
Res je da je večina Eucerin krem slabo ocenjenih tukaj, oziroma povprečno, ampak za aknasto kožo, npr. losjon za telo , krema z faktorjem za obraz, primer Exfoliac firme enako, pa so očitno dobre. Pismo če mi tip ki je dermatolog svetuje Exfiliac za telo-losjon , valda da ga morm poslušat. Sej vse ql, ampak tukaj so prevhaljene kreme ki so ok, sam za tiste ki imajo normalno kožo in nikol problemov s kožo.. In krema ki je za ene ok, ni nujno tud zame.
Ne vem, zmešalo se mi bo, sej ne vem sploh koga naj poslušam.
  • 0

#433 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 April 2007 - 03:36 PM

ja, men te naravne stvari tut ne pašejo preveč. sm celo dobila eno alergijo, v splošnem pa ni blo kakega izboljšanja kože. se pa zavedam, da univerzalnega recepta ni. js trenutno poskušam z metodo manj je več in če ravno ne začutim kakega zategovanja na obrazu, si kreme sploh ne nanesem, umivam se pa z vodo, ker pudra itak ne uporabljam trenutno ( sm že malo zagorela). tko sm se odločla v enakem obupu kot je trenutno tvoj, svitka. trenutno mam dva velka predmenstrualna mozolja, drugač pa je bolš in bom ostala pri tej metodi smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#434 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 24 April 2007 - 03:45 PM

Ja jaz tud čim manj capam na kožo, in stanje je stabilno. ČIm manj.

Čeprav zdaj bom začela tabletke jest, in upam da se mi stanje čist izboljša, jih nikol še nisem jedla.Zdaj pa jih bom. Ker mam že poln kufer teh krem, in vsega jih mam mali miljon že. Sej moja koža že sama tok vsega sranja proizvede, da ne rabi tok teh vsranih krem=)
  • 0

#435 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 April 2007 - 04:00 PM

Sem šla pogledat sestavine za Bepanthol. V mislih sem imela navadnega, ne intenzivnega. No, ampak če praviš, da so ti ga odsvetovali... Kaj pa vlažilec zraka? Zadostno pitje vode?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#436 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 24 April 2007 - 05:48 PM

mah sej ne vem, men se ne zdi slab tale Bephantol. Kakšen je ta prvi?navadni?A je ok za mastno kožo?
  • 0

#437 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 April 2007 - 05:54 PM

Sestavine: aqua, paraffinium liquidum, peg-6 stearate, panthenol, dimethicone, parfum, chlorhexidine didydrochloride, pantholactone, disodium edta

...če iz tega kaj razbereš.

Je pa to losjon za telo, navaden ja. In zelo lahke konsistence. Prijetnega svežega vonja in prav nič težko za razmazat. Poleti sem uporabljala na morju, ko je bila koža razdražena. Se zelo hitro vpije. Meni je sicer zelo všeč, imaš pa prav glede vsakega posameznika. Sicer sem pa skoraj prepričana, da bi ti tole na mozoljčkasto kožo odgovarjalo.
  • 0

#438 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 24 April 2007 - 05:58 PM

Mislim da bom tegale nabavila, se mi zdi ok, ker včeraj mi je dermatolog svašta svetoval, danes pa že ugotavljam, da bolše da njegove nasvete hitro pozabim smile.gif .
Sej zdaj upam da bo bolše ko bom začela tablete jest, sej ni tak hudo, ampak ok tud če so trije podkožni, kar se super skrije z raznimi pripomočki, je pol sranje, ker si jih brskam, čoham, stiskam, in pol ostane brazgotina, to pa je pol že mal večji problem.
hvala za pomoč!

edit: drugač pa vode kr pijem dost, se trudim no, sem pa na zraku večino cajta ja, na svežem zraku=)
  • 0

#439 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 April 2007 - 06:06 PM

Ni za kej. Upam, da se kmalu znebiš teh težav wink.gif
  • 0

#440 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 26 April 2007 - 06:49 PM

Sarah ali pa Nihrida brala sem v ocenah oceno Garnier pure kumarično kremo in me zanima če je velik salicilne kisline not, da ne bi bila preveč agresivna tale krema, študiram da bi jo nabavila, kaj po dnevi je treba obvezno zaščito imet?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users