LUSH
Posted 29 October 2006 - 03:42 PM

Posted 29 October 2006 - 03:47 PM

Če boste bli pr Prešernovem trgu boš komot našla Lush, samo jst ne znam razložit!

(Klik, mislim da je Lush nekje v območju zelene pike

Jst sem danes prišla do neverjetnega odkritja! Mami je bla v Lushu!

A se tale Ruby Red Slippers že dobi pri nas?

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 29 October 2006 - 06:08 PM

[Napoleon]
Posted 30 October 2006 - 06:27 PM
Posted 31 October 2006 - 07:09 AM
Posted 31 October 2006 - 02:49 PM
Mene pa zanima, če se vse masažne ploščice lahko rabi namesto losjona? In še, katera od njih najbolj podobno diši Honey I washed the kids milu?
komot se rabijo namesto losjona, samomalo previdnosti pri doziranju svtujem, ker se na topli koži full topijo in maš takoj lahko premastno kožo. pa nekaj časa rabi, da se vpije. the soft coeur se mi zdi, da diši kot honey i washed the kids.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 November 2006 - 08:10 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 04 November 2006 - 08:25 AM
jenna: v ponedeljek je bil lush party, ki sem ga zamudila in je bla šefica lusha tako prijazna, da nama je tudi v sredo omogočila ugodnosti, ki so bile na sporedu za ta party. za kolikor izdelkov si kupil, toliko testerčkov (koščke mila, malo regeneratorjev, krem za telo/stopala, ipd ... so imeli pripravljene v eni košari) pa še neka vreča preseneča je bila, iz katere si potegnil en izdelek. midva sva dobila 100 g mila miranda (diši nekak kot avobath, torej kivi in avokado) in ice blue (novo milo, mentolasto). se splača bit stalna stranka, v glavnem. (je šefica rekla, da naju je spoznala po tem, ker sva najbolj glasna tam in je priletela iz one male sobice.

Posted 04 November 2006 - 09:05 AM

Posted 06 November 2006 - 03:06 PM

Posted 07 November 2006 - 05:05 PM

A morem kremo met v hladilniku?
[Napoleon]
Posted 07 November 2006 - 05:30 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2006 - 07:22 PM
Posted 07 November 2006 - 08:14 PM
Jaz imam večinoma od Lusha kreme sicer zunaj (ampak ne kje pri oknu, da sonce tuče na njih ali pa ob radiatorju). Izjemoma kakšne v hladilniku - če gre rok proti koncu ali pa kakšne res zelo naravne - npr. masko za lase H Suan Wen Hua sem imela v hladilniku.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 November 2006 - 09:41 PM
v Lushu se že da dobit vse mogoče božične poslastice, vključno z novima, prekrasnima vazelinoma 'small talk' in 'lip squeek', ki gresta baje za med, sploh ta zadnji. imajo še neko novo trdo milo, ki me je popolnoma obsedlo, 'sexy peel'. http://www.lush.co.uk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=34&products_id=441
Špela, a sta ta dva vazelina v stiku, ali tako kot ostali-za mazat s prstom?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 November 2006 - 09:52 PM
Mazanje s prstom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 November 2006 - 10:20 PM

Posted 11 November 2006 - 09:35 AM

Posted 14 November 2006 - 03:30 PM
Posted 14 November 2006 - 04:33 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users