Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#421 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 29 October 2006 - 03:42 PM

od Prešernovega trga naravnost čez most, proti staremu delu Lj, boš koj vidla, ko prideš čez most wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#422 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 29 October 2006 - 03:47 PM

Če boste šli šli res v Lj - center in če boste imeli čas, boš komot šla pošnofat v Lush! happy.gif
Če boste bli pr Prešernovem trgu boš komot našla Lush, samo jst ne znam razložit! oops.gif
(Klik, mislim da je Lush nekje v območju zelene pike huh.gif )

Jst sem danes prišla do neverjetnega odkritja! Mami je bla v Lushu! w00t2.gif Kupila je en kup masažnih ploščic in mil, komi čaka(m), da gre spet tja! laugh.gif

A se tale Ruby Red Slippers že dobi pri nas?
IPB Image
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#423 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 29 October 2006 - 06:08 PM

Hvala za napotke wink.gif upam da končno pridem do tega slavnaga Lusha biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#424 akinela

akinela

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 30 October 2006 - 06:27 PM

Mene pa zanima, če se vse masažne ploščice lahko rabi namesto losjona? In še, katera od njih najbolj podobno diši Honey I washed the kids milu?
  • 0

#425 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 October 2006 - 07:09 AM

Lahko se jih uporablja. Samo so po mojem skromnem mnenju nekoliko predrage.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#426 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 October 2006 - 02:49 PM

QUOTE(akinela @ 30. 10. 2006 - 18:27) View Post

Mene pa zanima, če se vse masažne ploščice lahko rabi namesto losjona? In še, katera od njih najbolj podobno diši Honey I washed the kids milu?

komot se rabijo namesto losjona, samomalo previdnosti pri doziranju svtujem, ker se na topli koži full topijo in maš takoj lahko premastno kožo. pa nekaj časa rabi, da se vpije. the soft coeur se mi zdi, da diši kot honey i washed the kids.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#427 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 03 November 2006 - 08:10 AM

v Lushu se že da dobit vse mogoče božične poslastice, vključno z novima, prekrasnima vazelinoma 'small talk' in 'lip squeek', ki gresta baje za med, sploh ta zadnji. imajo še neko novo trdo milo, ki me je popolnoma obsedlo, 'sexy peel'. http://www.lush.co.uk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=34&products_id=441
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#428 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 04 November 2006 - 08:25 AM

soraya: smitten je precej mastna, prijetno, toplo dišeča krema za roke, ki pa rabi svoj čas, da se vpije, ampak me to, glede na krasne sestavine in precej suho kožo, ne moti. uporabljala jo bom še za ostale predele telesa, kjer imam suho kožo. happy hippy je precej citrusast (moj fant je cel mahnjen na vonj citrusov, še sploh limone), diši sveže, citrusno, meni všečno. o izsušitvi še ne morem poročati, ker še ni bil preskušan, bom pa povedala.

jenna: v ponedeljek je bil lush party, ki sem ga zamudila in je bla šefica lusha tako prijazna, da nama je tudi v sredo omogočila ugodnosti, ki so bile na sporedu za ta party. za kolikor izdelkov si kupil, toliko testerčkov (koščke mila, malo regeneratorjev, krem za telo/stopala, ipd ... so imeli pripravljene v eni košari) pa še neka vreča preseneča je bila, iz katere si potegnil en izdelek. midva sva dobila 100 g mila miranda (diši nekak kot avobath, torej kivi in avokado) in ice blue (novo milo, mentolasto). se splača bit stalna stranka, v glavnem. (je šefica rekla, da naju je spoznala po tem, ker sva najbolj glasna tam in je priletela iz one male sobice. laugh.gif)

• 0

#429 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 04 November 2006 - 09:05 AM

Hvala Špela za odgovor...šibam danes v Lusha pogledat wink.gif upam, da ne bom preveč zapravila
  • 0
IPB Image

#430 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 06 November 2006 - 03:06 PM

WOOOOOWWW! A, da bo spletna stran zdaj tudi za slovenijo? Ful ful fajn! Se veselim. Čeprav do Lusha nimam daleč, rada že prej prečekiram kaj bi imela... smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#431 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 07 November 2006 - 05:05 PM

No mi je končno ratalo prit do Lusha woot.gif Pa še dobr nisn stopla do polic, je že prišla ena prodajalka mi začela vse razlagat in mi je na dlani naredla piling, ko je mislim da za pete. Češ da malo dobim občutek. Pol pa je še cel cajt zravn mene stala in skoz neke lapala, da sploh nisn mogla nič v miru pogledat. Tak da sn na koncu kupla sam kremico Pied de pepper.

A morem kremo met v hladilniku?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#432 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 November 2006 - 05:30 PM

kokr jst vem, ne
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#433 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 November 2006 - 07:22 PM

Jaz imam vse kreme v hladilniku. Škodi ne, pa še trajala bo dlje - sploh če je Lusheva.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#434 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2006 - 08:14 PM

Jaz imam večinoma od Lusha kreme sicer zunaj (ampak ne kje pri oknu, da sonce tuče na njih ali pa ob radiatorju). Izjemoma kakšne v hladilniku - če gre rok proti koncu ali pa kakšne res zelo naravne - npr. masko za lase H Suan Wen Hua sem imela v hladilniku.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#435 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 November 2006 - 09:41 PM

QUOTE(Špela @ 3. 11. 2006 - 10:10) View Post

v Lushu se že da dobit vse mogoče božične poslastice, vključno z novima, prekrasnima vazelinoma 'small talk' in 'lip squeek', ki gresta baje za med, sploh ta zadnji. imajo še neko novo trdo milo, ki me je popolnoma obsedlo, 'sexy peel'. http://www.lush.co.uk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=34&products_id=441

Špela, a sta ta dva vazelina v stiku, ali tako kot ostali-za mazat s prstom?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#436 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2006 - 09:52 PM

Mazanje s prstom.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#437 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 10 November 2006 - 10:20 PM

soraya, še ultra kratko poročilo o gelu za tuširanje Happy Hippy (ultra kratko zato, da me ne bodo nagnale pisat ocene v ocenjenvanje, ker se mi ne da oops.gif laugh.gif): je bolj take jelly strukture, niti ne tako zelo tekoč kot ostali Lushevi geli za tuširanje (prim. Flying Fox, Sonic Death Monkey ali Olive Branch), krasno diši po citrusih, prevladujeta limona in grenivka. dobro umije, vonj se še nekaj časa ohrani na koži, ni izsušujoč (tudi za mojo, k suhosti nagnjenno kožo). vsekakor priporočam. cena za 100 ml je nekih 900 sit. p.s.: jiha, sem uspela zajebat anketo, ker sem bla preveč pridna in sem šla pisat novo temo pri ocenjenvanju. sorry.
  • 0

#438 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 11 November 2006 - 09:35 AM

Špela hvala za ful dober opis gela Happy Hippy . Glede na to, da vsebuje citurse, mislim da ga bom sprobala za poletne dni. Zdaj bom pa iskala, kaj bolj sladkega wink.gif
  • 0
IPB Image

#439 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 14 November 2006 - 03:30 PM

v najnovejši številki Lushevega časopisa sem zasledila kar nekaj strani o Lush MUju. od podlage, senčil (v prahu, kremna), maskare, raznih šmink, glossov, ipd ... bo treba it mal o povprašat, kdaj se bo to kaj dalo pri nas dobit - če sploh. sumim, da v angliji se že da dobit, ker so tudi cene že poleg izdelkov napisane.
  • 0

#440 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 November 2006 - 04:33 PM

Lush ima časopis?
  • 0
Vuelvo al Sur,