Jump to content

Photo

Prosto o sestavinah

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#421 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 01 April 2006 - 11:16 AM

To je k oriflame, pa just pa take stvari. Pač pokličeš al pa pošleš mail tja pa ti zrihtajo predstavnika, če nobenga ne poznaš.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#422 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 April 2006 - 11:18 AM

QUOTE(crna)
Za kaj je pa to dobro rolleyes.gif ?

ne vem, kok je to dobro, pač tko majo zrihtan. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#423 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 01 April 2006 - 12:09 PM

Zdej se v Avon skorajda ne splača več včlanjevat, posebej, če naročate le bolj zase..ker do 8sit ni nič popusta + draga poštnina je - 1k.
tako da raje preko kakšne predstavnice, ja.
  • 0

#424 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 01 April 2006 - 02:01 PM

Crna to je zato, ker v trgovinah so zelo visoke marže, tukaj tega ni. Pa to je prvo podjetje, kjer so ženske same lahko nekaj zaslužile s prodajo, je že skoraj 120 let od ustanovitve. Meni se zdi vredu, recimo en izdelek je iste kvalitete, v trgovini ga dobiš ful dražje kot tu, pa še popusti so. Ja, samo zase se ne splača naročat, moraš imeti vsaj nekaj strank, da se splača.
Jaz pridem zelo poceni skozi, vedno imam svoje izdelke zastonj, pa še kaj ostane.
  • 0

#425 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 April 2006 - 03:01 PM

QUOTE(Irena*)
Crna to je zato, ker v trgovinah so zelo visoke marže, tukaj tega ni. Pa to je prvo podjetje, kjer so ženske same lahko nekaj zaslužile s prodajo, je že skoraj 120 let od ustanovitve. Meni se zdi vredu, recimo en izdelek je iste kvalitete, v trgovini ga dobiš fuk dražje kot tu, pa še popusti so. Ja, samo zase se ne splača naročat, moraš imeti vsaj nekaj strank, da se splača.
Jaz pridem zelo poceni skozi, vedno imam svoje izdelke zastonj, pa še kaj ostane.

Tole me je nasmejalo biggrin.gif . Mja, sej razumem da nekatere zaslužijo in da je kar ugodno vse skupaj, samo meni se res ne da še s kakimi posredniki ubadat. Že v drogerijo se mi včasih ne da... Tak da... Ne bo nič spljoh.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#426 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 01 April 2006 - 03:03 PM

takole se jaz nenormalno velikokrat zatipkam pri sms sporočilih..hočem napisat FUL, napišem pa ..fuk.. oops.gif
  • 0

#427 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 01 April 2006 - 03:05 PM

O, kriza. To sem pa jaz in moje hitro tipkanje. oops.gif
  • 0

#428 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 April 2006 - 08:42 PM

a smo že kej ocenjevale elizabet arden pudre?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#429 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 April 2006 - 06:27 AM

Mislim, da ne.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#430 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 April 2006 - 07:16 PM

jst sm pa zdej nekaj gledala Happyderm kremo od L'oreala, ki sta jo že dali enkrat ocenit Dilema (fluid) in Verja (kremo) ..pa me neki zanima. oboje, krema in fluid obstajata za občutljivo in suho kožo, ter za mešano in normalno, je pa zanimivo, da krema in fluid za mešano imata alcohol denat že na tretjem mestu, različici za suho kožo pa na šestem komaj evil.gif

zanima me če sta obe različici komedogeni? lahko tudi še enkrat prilepim sestavine..
  • 0

#431 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2006 - 06:35 AM

Daj jih še enkrat nalepi kar v to temo. Se mi ne da iskati po forumu. Je še prezgodaj. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#432 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 April 2006 - 10:10 AM

Ok, jst bom nalepila samo za obe vrsti fluida, kremca me ne zanima:

HappyDerm Fluid za normalno in mešano kožo:
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cyclohexasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Silica, Cyclopentasiloxane, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Theobroma Cacao, Sodium Hyaluronate, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Dimethiconol, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Mica, Sodium Methylesculetin Acetate, Tocopheryl Acetate, Benzophenone-4, CI 77891, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Chlorphenesin, Tetrasodium EDTA, CI 14700, CI 47005, Parfum.

HappyDerm Fluid za suho in občutljivo kožo
Aqua, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Polymethyl Methacrylate, Elaeis Guineensis, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Butyrospermum Parkii, Theobroma Cacao, Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Butylene Glycol, Sodium Acrylate / Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Isohexadecane, Mica, Sodium Methylesculetin Acetate, Tocopheryl Acetate, Benzophenone-4, Polysorbate 80, CI 77891, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Chlorphenesin, Tetrasodium EDTA, CI 14700, CI 47005, Parfum.

Glede na alkohol je najbrž boljši ta spodnji, ane? kakšna pa je razlika, mislim, a je kakšna bistvena razlika med tema dvema v mastnosti, je spodnji bistveno bolj masten? pa še komedogenost - sta oba enako? tnx biggrin.gif
  • 0

#433 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2006 - 03:44 PM

Obe sta precej komedogeni in obe imata prezgodaj alkohol. Zanič.
  • 0

#434 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 April 2006 - 04:09 PM

samo še eno vprašanje, a je ta za suho kožo bistveno bolj mastna od zgornje ali niti ne?
  • 0

#435 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2006 - 04:30 PM

Bistveno bolj mastna ni. Je pa bolj mastna. smile.gif
  • 0

#436 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 April 2006 - 04:41 PM

ok biggrin.gif samo me pa čudi ker na škatlici prou izrecno piše da naj nebi povzročala ogrcev. Ah.. pa nič twisted.gif
  • 0

#437 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2006 - 05:38 PM

Loleki.
  • 0

#438 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 April 2006 - 06:59 PM

se strinjam, ja biggrin.gif . jap, tko je, ko obupaš ko iščeš kakšno pametno kremo z UV zaščito pa nikjer nič rolleyes.gif
  • 0

#439 haralambus

haralambus

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 13 April 2006 - 07:43 PM

Pozdravljeni,

mene zanima koko je s sestavinami kreme Vichy Oligo 25 za mešano in normalno kožo, imam najmreč mešano kožo in včasim mi nastanejo mozoljčki, imam tudi kar razširjene pore, ki bi rada popravila.
-sestavine oligo 25: water, glycerin, cyclohexa-siloxane, silica, isohexadecane,peg-100 stearate, gliceryl stearate, stearyl alcohol, mel/honey, c12-15pareth-7,ppg-25-laureth-25, carbomer,glycine soja/soybean oil, cetearyl alcohol, manganese gluconate,methylparaben,arginine pca,phenoxyethanol,ammanium polyacryloyl-dimethyl taurate,disodium edta,tocopherol,propylene glycol,parfum.
Zanima me če mi ta krema lahko pomaga pri razširjenih porah, kako je z alkoholi, ki jih vsebuje, ali maši pore, ker imam mešano, malo suho in malo mastno, svetlečo kožo. Katero kremo bi mi svetovali, če ta ni v redu.

Hvala
  • 0

#440 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 April 2006 - 07:49 PM

Kremo sem dala v novo temo (za vsak proizvod se odpira nova tema, da je bolj pregledno) in tam sedaj čaka na oceno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users