Obdarovanje
Posted 19 October 2011 - 01:12 PM
starša dobita bone od moje božičnice, bratu bom primaknila kaj keša za Kindle al kaj je ona zadeva za branje el. knjig.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 October 2011 - 01:17 PM
Jaz tudi le staršem, fantu in eni prijateljici.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 October 2011 - 05:12 PM
Pa moram reči, da mi je to kar lepo, zato ker se dejansko ful potrudijo, ful premislijo kaj bi si obdarovana oseba želela (in te znajo včasih res presenetit ko vidiš, da te poznajo bolje kot morda pričakuješ), lepo zavijejo in potem to skupej odpiramo in opazujemo reakcije. Skratka, bolj kot samo darilo mi posebna ta pozornost

Za primer: fantovi mami sva enkrat kupila nek tak lep čajnik, ker se rada razvaja s čajem in ima rada kakšne posebne "posodice", šalčke.. Njegovemu očetu sva kupila malo boljši tehnični svinčnik, ker je arhitekt. Njegovemu bratu pa sva kupila nek del za kitaro, ker ima kitara neko posebno mesto v njegovem srcu

Posted 19 October 2011 - 05:25 PM
Jaz bom podarila samo bratu + njegovi punci (DVD Bluray risanko Totoro in pa en tak pelušek Totoro), čokolada + kakšna pomaranča
Fant bo dobil bon za dirkanje v Angliji
To bo pa tudi vse za letos.
Babica in mama mi bosta pa dali denar, mi smo lepo zmenjeni, da si potem jaz kupim, kar mi ustreza.

Medtem ko pri fantu pa se že od nekdaj obdarujejo in odkdar sem jaz z njim obdarijo tudi mene, zato se tudi jaz pridružim fantu pri darilih za njegove.
Pa moram reči, da mi je to kar lepo, zato ker se dejansko ful potrudijo, ful premislijo kaj bi si obdarovana oseba želela (in te znajo včasih res presenetit ko vidiš, da te poznajo bolje kot morda pričakuješ), lepo zavijejo in potem to skupej odpiramo in opazujemo reakcije. Skratka, bolj kot samo darilo mi posebna ta pozornost

HAHA, popolnoma enako. Jaz grem vedno k njim za božič, ker ga mi doma ne praznujemo, pri njih je pa vedno večerja, pa grem, zaradi fanta, pa ker je lepo (imajo tradicionalen božič). Ob polnoči gredo oni k polnočnici, jaz pa koma ležim na kavču in gledam božične filme.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 October 2011 - 10:40 PM
Posted 21 October 2011 - 11:06 PM

Posted 22 October 2011 - 07:24 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 22 October 2011 - 11:17 AM

Se mi zdi, da smo imeli eno podobno temo, a je ne najdem.
Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 11:23 AM
Posted 22 October 2011 - 11:25 AM

Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 11:27 AM
Sem bila zadnjič in imajo res milijon izbire.

Posted 22 October 2011 - 11:29 AM

Sestrična je diplomirala iz prava, pa se mi ne sanja, kaj bi ji lahko podarila. Razen parfuma, CK Euphorie.

Posted 22 October 2011 - 11:32 AM
Pablo Picasso
Posted 22 October 2011 - 12:35 PM

Posted 22 October 2011 - 12:49 PM
Plišek. Jaz imam full rada pliškote.

Ti predstavim kolega, si jih bosta lahko izmenjevala. : D
Kaj se za diplomo kupuje?

Sinnaia, stiri.
: )
Posted 22 October 2011 - 01:11 PM
Kaj se za diplomo kupuje?

Sestrična je diplomirala iz prava, pa se mi ne sanja, kaj bi ji lahko podarila. Razen parfuma, CK Euphorie.

Sicer se ponavljam kot lajna, ampak meni je za diplomo najboljše darilo knjiga, not pa posvetilo.
Posted 22 October 2011 - 02:00 PM
Ce se pa tudi vprasanja ponavljajo. >: )
Posted 22 October 2011 - 02:31 PM
^^
Ce se pa tudi vprasanja ponavljajo. >: )
En nas profesor ima tak moto:
First, you gotta tell them what you're going to tell them, then you have to tell them, in the end you have to tell them what you told them.
Knowledge is in the repetition! Hawk!

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users