Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#421 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 October 2011 - 01:12 PM

js ne bom nič podarjala, razen staršem in bratu.
starša dobita bone od moje božičnice, bratu bom primaknila kaj keša za Kindle al kaj je ona zadeva za branje el. knjig.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#422 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 October 2011 - 01:17 PM

Jaz tudi le staršem, fantu in eni prijateljici.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 19 October 2011 - 05:12 PM

Jaz bom kupila darilo samo fantu in pa skupaj z njim še darila za njegove starše in brata. Pri nas doma se za božič nismo nikoli obdarovali, enostavno preživimo skupaj ta večer ob kakšni lepi večerji, tko da se pač mal družimo, pogovarjamo in se imamo tako čist lepo. Medtem ko pri fantu pa se že od nekdaj obdarujejo in odkdar sem jaz z njim obdarijo tudi mene, zato se tudi jaz pridružim fantu pri darilih za njegove.

Pa moram reči, da mi je to kar lepo, zato ker se dejansko ful potrudijo, ful premislijo kaj bi si obdarovana oseba želela (in te znajo včasih res presenetit ko vidiš, da te poznajo bolje kot morda pričakuješ), lepo zavijejo in potem to skupej odpiramo in opazujemo reakcije. Skratka, bolj kot samo darilo mi posebna ta pozornost smile.gif

Za primer: fantovi mami sva enkrat kupila nek tak lep čajnik, ker se rada razvaja s čajem in ima rada kakšne posebne "posodice", šalčke.. Njegovemu očetu sva kupila malo boljši tehnični svinčnik, ker je arhitekt. Njegovemu bratu pa sva kupila nek del za kitaro, ker ima kitara neko posebno mesto v njegovem srcu smile.gif Meni so recimo enkrat kupili tako posebno zlo lepo zapakirano kuharsko knjigo z recepti za čokoladne sladice (rada kuham in rada imam čokolado smile.gif ), mojemu fantu so kupili palični mešalnik (pač tist komplet), ker rad kuha in ustvarja razne namaze, biftek, vendar ni imel svojega mikserja.. Res taka res luštna in praktična darila, morda je katera dobila idejo smile.gif
  • 0

#424 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 October 2011 - 05:25 PM

Za božična darila imamo svojo temo, če lahko moderatorka prestavi.

Jaz bom podarila samo bratu + njegovi punci (DVD Bluray risanko Totoro in pa en tak pelušek Totoro), čokolada + kakšna pomaranča

Fant bo dobil bon za dirkanje v Angliji

To bo pa tudi vse za letos.

Babica in mama mi bosta pa dali denar, mi smo lepo zmenjeni, da si potem jaz kupim, kar mi ustreza. smile.gif

QUOTE(Felicia @ 19. 10. 2011 - 18:12) View Post

Medtem ko pri fantu pa se že od nekdaj obdarujejo in odkdar sem jaz z njim obdarijo tudi mene, zato se tudi jaz pridružim fantu pri darilih za njegove.

Pa moram reči, da mi je to kar lepo, zato ker se dejansko ful potrudijo, ful premislijo kaj bi si obdarovana oseba želela (in te znajo včasih res presenetit ko vidiš, da te poznajo bolje kot morda pričakuješ), lepo zavijejo in potem to skupej odpiramo in opazujemo reakcije. Skratka, bolj kot samo darilo mi posebna ta pozornost smile.gif

HAHA, popolnoma enako. Jaz grem vedno k njim za božič, ker ga mi doma ne praznujemo, pri njih je pa vedno večerja, pa grem, zaradi fanta, pa ker je lepo (imajo tradicionalen božič). Ob polnoči gredo oni k polnočnici, jaz pa koma ležim na kavču in gledam božične filme. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#425 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 21 October 2011 - 10:33 PM

QUOTE(Kinky @ 19. 10. 2011 - 18:25) View Post

pelušek

happy.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#426 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 October 2011 - 10:40 PM

Res je luškana beseda, sej to je pliš a ne?
  • 0

#427 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 21 October 2011 - 11:06 PM

yes.gif
  • 0

#428 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 October 2011 - 07:24 AM

Plišek. Jaz imam full rada pliškote. ph34r.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#429 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 October 2011 - 11:17 AM

Rada bi presenetila eno kolegico s Poljske in sicer tako, da bi ji po pošti poslala nekaj slovenskega (ona je meni čisto nepričakovano poslala eno kul majico z napisom Polska, ki sem jo slučajno v šali pokomentirala, kako je kul in če ima še kako na zalogi, ful me je lepo presenetila oops.gif ). Ne bi ji ravno pošiljala kozarca slovenskega medu, a ima katera kako idejo?

Se mi zdi, da smo imeli eno podobno temo, a je ne najdem.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#430 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 October 2011 - 11:23 AM

Coco, najboljše da greš v centru tam pri tržnici je ena trgovina, kjer prodajajo full slovenskih stvari; kao za turiste, se najde tudi kaj za manjši denar.

• 0

#431 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 22 October 2011 - 11:25 AM

Hm, kje je to, se mi zdi ful znano, ampak ne vem, kam bi jo dala. hmm.gif A to je tam, ko greš naravnost čez most in še naprej, ne zavijaš levo proti tržnici?
  • 0
Pablo Picasso

#432 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 October 2011 - 11:27 AM

Če greš od Lusha proti tržnici je zadnja trgovina na tvoji LEVI (na isti strani kot cerkev).

Sem bila zadnjič in imajo res milijon izbire. smile.gif

• 0

#433 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 October 2011 - 11:29 AM

Kaj se za diplomo kupuje? huh.gif

Sestrična je diplomirala iz prava, pa se mi ne sanja, kaj bi ji lahko podarila. Razen parfuma, CK Euphorie. laugh.gif
  • 0

#434 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 22 October 2011 - 11:32 AM

Kinky, hvala!
  • 0
Pablo Picasso

#435 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32328 posts

Posted 22 October 2011 - 12:35 PM

coco, poišči kakšen kos nakita s čipko, tega je zdej menda precej na izbiro, se mi zdi fajn kombinacija nečesa "slovenskega" in uporabnega smile.gif
  • 0

#436 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 22 October 2011 - 12:49 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 10. 2011 - 8:24) View Post

Plišek. Jaz imam full rada pliškote. ph34r.gif

Ti predstavim kolega, si jih bosta lahko izmenjevala. : D

QUOTE(Sinnaia @ 22. 10. 2011 - 12:29) View Post

QUOTE(_Planet_ @ 19. 10. 2011 - 13:12) View Post

Sarah, tri strani nazaj imas nekaj idej na temo diploma.

Sinnaia, stiri.

: )
  • 0

#437 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4167 posts

Posted 22 October 2011 - 01:11 PM

QUOTE(Sinnaia @ 22. 10. 2011 - 12:29) View Post

Sestrična je diplomirala iz prava, pa se mi ne sanja, kaj bi ji lahko podarila. Razen parfuma, CK Euphorie. laugh.gif

Sicer se ponavljam kot lajna, ampak meni je za diplomo najboljše darilo knjiga, not pa posvetilo.
  • 0

#438 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 22 October 2011 - 02:00 PM

^^

Ce se pa tudi vprasanja ponavljajo. >: )
  • 0

#439 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 October 2011 - 02:13 PM

QUOTE(Kinky @ 22. 10. 2011 - 12:27) View Post

Če greš od Lusha proti tržnici je zadnja trgovina na tvoji LEVI (na isti strani kot cerkev).

+ Kraševka (to je pa nasproti). Ampak tle imajo predvsem za jest, moji vem da eno vino tam kupujejo.
  • 0

#440 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 October 2011 - 02:31 PM

QUOTE(_Planet_ @ 22. 10. 2011 - 15:00) View Post

^^

Ce se pa tudi vprasanja ponavljajo. >: )

En nas profesor ima tak moto:
First, you gotta tell them what you're going to tell them, then you have to tell them, in the end you have to tell them what you told them.

Knowledge is in the repetition! Hawk! cool.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users