Pri rožah ja, midva sva oba najlonke bulila, šele potem opazila, da so na tebi

Mačke
Posted 07 June 2016 - 06:10 PM
Posted 07 June 2016 - 06:12 PM
Hahaha, zdaj me je pa malo sram.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 07 June 2016 - 08:26 PM
Jaz sem najini Sisi kupila oprsnico in se je samo bočno na tla vrgla, ko sem ji jo namestila
Posted 07 June 2016 - 09:27 PM
Hevea, ni treba, da te je sram, ti si vsaj dobro zgledala jaz sem pa kot bi nekdo posrkal življenje iz mene.
Posted 29 June 2016 - 02:08 PM
Pozdravljene,
prosim, če mi pomagate z iskanjem doma za tole lepotičko. Včeraj okoli 21 ure sem jo našla na polju v pšenici, ko sem se z mojo Lolo vračala s sprehoda. Slišala sem, da nekaj mjawka tam v pšenici in ko sem poklicala muc muc muc je iz pšenice prišla ta mala mačja kepica. 100% šur sem, da jo je nekdo ven zabrisal, ker se ni bala ne mene, ne moje Lole. Niti v kopalnici, kjer jo imam trenutno nameščeno se ni bala sušilca za lase, zna uporabljati mačji wc. Danes ali v petek jo peljem še do veterinarja, zaradi vnetja desnega učka. načeloma deluje zdrava, je zelo živahna in išče bližino.
Posted 25 July 2016 - 12:15 PM
Smo ji našli dom, jupiiiiiiiiii
Posted 25 July 2016 - 03:55 PM
Posted 08 June 2017 - 05:13 PM
Nekoč si namreč želim posvojiti mačko in sva se s fantom skoraj skregala, ker se s tem ne strinja in je zanj to mučenje.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 June 2017 - 05:19 PM
Se popolnoma strinjam s tabo in ne razumem lastnikov, ki mačke pustijo, da se prosto sprehajajo naokoli. Zunaj naj bodo samo pod nadzorom ali na ograjenem dvorišču, katerega ograje ne morejo preskočiti. Pa še to je pri mačkah bolj tako, ker lahko npr. splezajo na drevo in od tam skočijo na cesto. Podpiram tudi mačje sprehode, na povodcu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 June 2017 - 05:25 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 June 2017 - 05:33 PM
Sem enakega mnenja kot Podgana.
Posted 08 June 2017 - 06:11 PM
Itak je še nekaj časa ne morem imeti, ampak ga bom že omehčala, ko bo treba.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 June 2017 - 06:38 PM

Glej kako trpi.
Attached Files
Posted 08 June 2017 - 06:42 PM
― V. Van Gogh
Posted 08 June 2017 - 07:08 PM
Jaz se strinjam z izključno notranjo mačko v mestnem oziroma prometnem okolju. Ne obsojam pa ljudi, ki mačko spustijo ven v okolju, kjer ni veliko avtomobilov. Na neki (nejasni) točki se mi zdi tveganje za to, da jo povozi, manjše od vrednosti svobodnega gibanja. Najina mačka je stalno noter, ker pač živimo blizu ceste, in ne bo šla nikoli brez povodca ven, ampak če bi živela kje bolj na samem, bi ji to privoščila, ker vidim, da ona bi Tveganje je sicer še vedno, ampak tveganje je del življenja in v tem primeru jo z odstranitvijo tveganja tudi za nekaj prikrajšaš.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 June 2017 - 07:02 AM
Posted 09 June 2017 - 07:31 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 June 2017 - 08:04 AM
Posted 09 June 2017 - 08:10 AM
― V. Van Gogh
Posted 09 June 2017 - 08:31 AM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users