Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#421 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 July 2006 - 03:36 PM

Kar Avene ali Neutrogena. Pa boš kuro z Differinom ponovila čez čas, če se ne izboljša.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#422 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 July 2006 - 03:37 PM

Okej. wink.gif Hvala. Naj kupim NVC masko pa potem še avene clenance ?
  • 0
Viens, reste ici!

#423 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 July 2006 - 03:41 PM

Lahko.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#424 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 July 2006 - 03:43 PM

Hvala še enkrat. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#425 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 10 July 2006 - 03:45 PM

Ana zs smile.gif
  • 0
Memento mori.

#426 Lolika**

Lolika**

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 24 July 2006 - 09:02 PM

Jst mam pa velik takih malih mozolčkov po obrazu (sam tisti niso tok problematični tongue.gif ) Mam pa zlo veelik takih velhih "debelih" biggrin.gif mozoljev po dekulteju in hrbtu (to je paže mal bl problemaatičn ermm.gif )
  • 0
[size=18]*Lolika*

#427 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 26 July 2006 - 02:05 PM

tut mene zanima kaj nardiš z mozolji na dekulteju ermm.gif: ermm.gif: twisted.gif twisted.gif twisted.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#428 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 July 2006 - 03:08 PM

Sem napisala v prejšnji temi.
  • 0

#429 tanch

tanch

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 06 August 2006 - 10:26 PM

prvo probaš kak piling, enkt na tedn...če bo kei bolš....drgač za ubrz sm pa že upurablala diffirin pa mi ni nč pumagal, zai mam pa klimicin, pa je mau bolš, najbl so mi pa pumagal tableti..sam nwm točn keri (50jih je not).. sam zei jih ne smem jemt k je puletje,...tko da so se mi spet pujavl...
  • 0
Nehala te bom ljubiti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca, ki ne obstaja.

#430 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 August 2006 - 07:40 AM

jst tut mam male na obrazu...sam zdej so mi že kr zginli biggrin.gif mela pa sem jih tut po dekolteju..ampak samo kakih 5...pa sem delala isto kot na obrazu..prvo sem umila z Schellerjem pol sm gor dala Garnier tonik...pol pa že namazala z Exfoliacom...(10)..pa je počasi vse zginlo... smile.gif ..zdej med počitnicami mam nasploh manj mozoljev kot pa med šolo ko sem vedno pod stresom... ermm.gif
  • 0

#431 Boyana;))

Boyana;))

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts
  • Interests:...skoraj vse;)))...

Posted 07 August 2006 - 01:12 PM

Jz sem videla podoben problem..k meni je prišla na nego neka deklca ki jih je imela polno po dekolteju,ob robovih obraza,še najhuje pa je bilo na hrbtu,kjer je bilo vidno da si jih vstrajno "koplje"-polno madežev,sledi nohtov itd..še bolj bad a je bilo ker je punca dolgo uporabljala kortikosteoride-koža je bila kot papir,grozno občutljiva..za nameček pa je še probavala na sebi razne produkte,ki pa ji niso ustrezali in so stanje le še poslabšali cry.gif ..zato raje previdno..
Jaz sem ji naredila neeežeen piling,čiščenje,nanesla čistilno masko,za na koncu pa še eno za pomiritev in vitamiziranje kože.
Za doma sem ji svetovala naj kortikosteoride vrže raje proč,ker pri daljši uporabi le škodujejo,namesto večnega preizkušanja produktov pa sem ji svetovala bolj naraven način nege-čistilne blatne maske,skutna maska za vlaženje,kamilični poparek-hladen za izpiranje vnetih mest-vsebuje unčikovino azulen za pomirjanje.Za odstranjevanje mejkapa pa je boljš imet kaj za občutljivo kožo,antiseptičen tonik,čimnežnejši piling če ga boste pogosteje izvajale-drgač bo koža zlo razdražena...še najbolj pa NIČ ČOHANJA IN PRASKANJA... :!:
  • 0
...svet vedno preseneča...

#432 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 August 2006 - 10:32 AM

Kaj so kortikosteoridi?
  • 0
Memento mori.

#433 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 August 2006 - 04:51 PM

Snovi, ki delujejo protivnetno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#434 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 08 August 2006 - 08:12 PM

Ta zdravnik evil.gif
men je reku, da naj se po ličkih nič ne mažem pa to ... ker so čist ok (ja valda rolleyes.gif) sm se pa zdej s skinorenom kakšna dva tedna pa so mi te male bele pikice (mislim, da so bli podkožni mozoljčki) skor zginle. Ker me je res motlo ko sm se kaj prjela za lice pa nism mela gladko biggrin.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#435 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 08 August 2006 - 08:13 PM

to so bli ogrci Naty wink.gif
  • 0

#436 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 August 2006 - 08:16 PM

a niso ogrci crni ermm.gif male bele pikice so pa milie (neki tazga)
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#437 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 August 2006 - 08:17 PM

Zamašene lojnice.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#438 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 08 August 2006 - 08:19 PM

pol mam pa jz te milie ermm.gif ...sj to s tud z neutrogeno uno kremo pa gelov zbolša ne ? biggrin.gif
  • 0

#439 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 August 2006 - 08:21 PM

baje je treba te milie preluknat pa spucat. ma sej nevem
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#440 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 08 August 2006 - 08:23 PM

ma jz nevem, usi govorite da je treba ogrce pa to stiskat, sam če jz to delam, jih je sam še več ermm.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users