Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#421 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 July 2007 - 01:21 PM

Tema Ideje & Svetovalnica Za Moderiranje Naglavnega Okrasja wink.gif

Torej, laugh.gif laugh.gif , se mi je zdelo, da je Tom, pobeljene zobe, poza, .. laugh.gif , samo en navaden ljudek s takim "zvezdašem" pač .. ni običajno, da je sploh kaj laugh.gif

Meni na zadnji sliki deluješ megleno. Ne pride tvoja luštnost, simatičnost, prisrčnost .. do izraza. Na tretji fotki recimo deluješ nabita s pozitivno energijo, skulirana in živahna .. pa barva te ful lepo poživi biggrin.gif

Jaz bi dala eno tako barvo, kot je na tretji gor, ali pa kakšno srednje rjavo, nemoreš z nobeno prav nič zgrešit smile.gif Frufru po želji in puščanje malo daljših lask biggrin.gif ..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#422 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Meni si najlepša na zadnji, dolžino las bi si jaz ma tvojem mestu pustila zrast tako dolgo, pa kak lep mehek postrani frfru smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#423 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Meni je super ta, ki jo imaš sedaj. Na ostalih zgledaš ful navadna in povprečna (še posebej na slikah z dolgimi lasi brez frufruja).
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#424 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 July 2007 - 01:25 PM

Meni je pa mnenje, da s trenutno frizuro iztopaš, z dolgimi lasmi pa si bolj navadna, napačno. Tudi dolgi lasje, ki so lepo bleščeči in zdravi, s tako lepo barvo in če osebi, ki jo nosi, pašejo, lahko iztopajo smile.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#425 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 July 2007 - 01:58 PM

Okej to ni res, šele zdajle sem vidla da obstaja tista tema...Ker že celi čas mi je čudno, da ni več take teme odkar je zginla una "SLike vaših frizur" in ja fak vse sem zajebala tja not bi mogla vprašat ja...se opravičujem blush: biggrin.gif
Evo mnenja so sept deljena biggrin.gif Hm, ja barvala se bom sigurno...Meni se zdi da sem preveč bela za črno..

EDIT: Hvala, kterakol si je vzela tolko časa da je tole prestavla smile.gif smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#426 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 July 2007 - 02:22 PM

Sem prestavila tvoje poste v tole temo, tvojo temo sem zbrisala. Drugače pa se meni zdi, da ti daaaleč najbolj pašejo dolgi lasje, sploh ni primerjave s kratkimi. And red is your color, woman. Ali pa kakšna topla rdeče-rjava. Frufru mi ni všeč, se mi zdi, da si 100x boljša brez.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#427 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 July 2007 - 08:15 AM

QUOTE(Eva @ 13. 11. 2006 - 12:01) View Post

Zdravo!

Če mi bo kdo znal svetovat, bom bila zelo hvalezna... smile.gif Stvar je taka: že odkar pomnim imam enako frizuro, do zdaj me to ni ravno motilo, ampak zdaj bi pa res rada spremembo... Je pa problem v tem, da ne vem kakšno naglavno okrasje bi mi pasalo... Pomoč, prosim!

http://i7.photobucke...la/P1020365.jpg

Hvala!

LP, Eva

Si vmes že dobila kak odgovor?

Jaz sem mnenja, da bi ti super pasal kak postrani frufru, počez čez čelo, lahko tudi daljši; ker tole kar naj bi bil redek "frufru" daje videz redkeših pa malo bolj neurejenih las... Pomoje bi ti kak daljši in polnejši frufru tudi pasal, a je malo tudi odvisno kako gosti so sicer tvoji lasje (se mi zdi da taki polni frufruji dobro padejo na močnejše, vsaj srednje goste paže). Malo bi ti jih tudi skarjaša v kako polnejšo obliko, da ti malce "popolnijo" obraz (super ličnice btw wink.gif), recimo samo spodnjih par cm stran, pa uničene konice stran, pa kako kremo za oblikovanje/kodranje las brez uporabe kodralnika... smile.gif

Minnie jaz pa kolebam med prvo in zadnjo slikico, ker se mi zdi da ti obe frizuri noro pašeta. Barva zdej tko... S črno izpadeš zelo gotik, z rdečo pa bolj taka porcelanasta "lutka" (čeprav mi pa slika z dolgimi rdečimi lasmi ni všeč...). Naravno imaš verjetno rjavo-"sivo"? biggrin.gif
Pomoje bi bla super z kako globoko rjavo, ki ima vmes take tople bordorjave odtenke (če se spomniš barve las Jenne Jameson?).

Sama oblika pa tko... odvisno na kaki dolžini si zdaj (in kako uničeni so lasje, če rabijo striženje ne vztrajaj pri daljših)... Prva slika mi je super, malo bi se le poigrala s frufrujem in dolžino spr. las. Zadaj bi jih pristrigla res kratke, spredaj pa en šop pobarvala vijola in pustila da rastejo, frufru ba zaoblila v "čelado", ki bi padla kar fejst na "oči". Ko pridem domov, ti lahko par frizur skeniram iz ene revije, je kar nekaj faj frizurc (zdej sem v službi, ne morem).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#428 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 26 July 2007 - 08:19 AM

Minnie, jz k sm te zagledala s kratko čupo, si mi bla bl všeč (se te spomnem iz gim. ko si mela dolge črne pa pomoje ene rdeče pramena not). se mi zdi da te krajša bolj poživi. jz bi tut probala s kakšno lepo rjavon mogoče kakšne svetlejše pramena not (k si rekla da bi bla k hermoine), drgač se mi pa zdi da ti rdeča ful paše, sam vem kok je z njo komplikacij, tko da rajš ne biggrin.gif za fru fru se pa ne morm odločt, mogoče postrani?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#429 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 July 2007 - 08:44 AM

punce, zlate ste biggrin.gif

Ja črna sej v srednji sem bla nekaj gotik skoz tko da ja biggrin.gif Drugače pa Sahara mja...rdeča je hudič biggrin.gif Čeprav tebi res noro paše tista barva,če se rpav spomnim taka živo rdeča? Sam se pa verjetno hitro spira,ane... Jaz sem tud razmišljala o topli rjavi s kakšnimi prameni...Tukaj seveda nastane problem biggrin.gif Zdaj sem črna (sicer sprana,pa okej)...In kako za vraga naj pridem nazaj v rjavo?Kar takoj verjetno ne bo šlo? Pramena lahko dam takoj, ampak a bi mi uspelo na lepo rjavo pridet, glede nato da mam še rdečkast pigment pod tem črnim?Aja,peroksid pri meni odpade na celi črti,razen za pramena, če je nujno.
Pa še drugo vprašanje. Moji lasje so ful ravni...okej, zdej se vihajo nekaj na koncu na ven,ker ej ravno taka dolžina...In sem že v par temah brala o kremah ki lase skodrajo. A ma kera kakšen konkreten proizvod, da mi lahko pove znamko da kupim?Pa če je res kaj na tem?Da ne bom samo denar preč vrgla... Zdej...Kar se dolžine tiče jst sm mela v mislih da si jih pustim tako do ramen,dlje ne, ker je prezakomplicirano za skrbet zanje, pa tud radno barvanje jih res uniči...sploh če so tako dolgi.
Črna: veš kako je biggrin.gif Sej tvoja ideja je čist super biggrin.gif sam v take ekstreme ne bi šla več tongue.gif zdej poskušam začet igrat mirno 20 letnico + tega imam eno tako zanimivo blokado v glavi, namreč..če bi dala kaj vijolčastega zraven bi se mogla avtomatsko v črno oblačit al pa vedno imet nekaj vijoličastega na seb (stupid,vem). Pa v bistvu bi rada zgledala mal bolj ženstveno,nežno,ne vem bilokaj...kar s tole trenutno čupo ne, s tvojim predlogom pa verjetno še manj laugh.gif priznam pa da bi mi bil dve leti nazaj na moč všeč biggrin.gif Kako bo s fru frujem bom še vidla...Sej en obstaja samo tale ki ga mam zdaj, tako da bom zaenrkat pustila da malo zraste, ga mogoče pripenjala na stran...No ja, barvala pa bi se vseeno kmalu, zato rabim zdaj nasvete kako iz črne na nekaj rjavega s pramenčki (: kot je tole:

IPB Image

če sem iskrena bi kar posvojila njeno čupo laugh.gif

PS: KAko izgleda barva od Jenne?Tkole?

EDIT: Sem že vidla v temi kodranje las lal kaj..tisto od Tigija...Hm...Pomoje je to vseeno stran vržen keš. Ker če pomislim da sem mela za svoj maturantski ples kodre,pa so bli totalno neenakomerni, ob tem naj povem da sem mela une gumijaste špagetaste navijalke gor od 4 popoldne čez noč pa naslednji dan do 3- skoraj 24 ur O_o...Res pa je da mam zdej še do ramen ne lase in je zadeva drugačna...Hmmm...Bom danes malo eksperimentirala s temi gumijastimi navijalkami pa bomo vidl =)

IPB Image
  • 0

#430 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 July 2007 - 09:08 AM

Ja taka barve je meni super (zate in zase in za vse smile.gif ).

Pa sej moj predlog je bil jako stajliš oops.gif . Vseen bom nalimala slikce, pa še kako bolj ženstveno frizurco.

Glede kodrov sva na istem, meni so ubervav, zato sem si pa zdej kupila kodralnik, ampak na žalost zdržijo samo po kak dan (odvisno, kako močno jih utrdim, če jih ne, so fuč po enem dnevu, sicer pa zdržijo tudi več kod dva denimo)...
a malo vežbice še rabim, ker ugotavljam da je daljše lase jeba lepo navit - spodaj imam lepo zavite kodre zgoraj so pa komajda valoviti cry.gif . Bom posliku, ko bo čas... Ampak za uredit lase pa s figarom traja deset minut, kar je fulsuper.

Tele črfi so pa meni krneki, ponekod zgledam kot da me je krava prežvečla pa izplunla...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#431 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 July 2007 - 09:59 AM

Sem že razmišljala o nakupu figara...Torej črna, vprašanje biggrin.gif Kerga maš,kolko stane,kje si ga kupla (: Itak mam zdele v kratkem rojstni dan...Si moram darilo kupit, laugh.gif
  • 0

#432 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 July 2007 - 11:07 AM

Remington kodralnik, ta ožji za drobnejše kodre (kao, meni se zdijo uni obični). Ima pa teflonsko in keramično zaščito, v 2 min. cca. se segreje, 2 leti garancije. Kupila v Big Bangu za 35-39€ (ne spomnim se točno). Dober je samo sem pričakovala, da bodo kodri držali dlje, par dni recimo, kot je to pri likalniku istega proizvajalca (verjetno je pa to due temu, da imam ravne lase, edino sprednji se mi frkajo).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#433 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 July 2007 - 11:42 AM

Minnie - jaz imam tega:

IPB Image

(enkrat sem ga že reklamirala kako je fajn). Eno leto nazaj je bil 15k bivših, sedaj je po moje podobna cena.
Kodri zdržijo tudi do 3 dni, problem pri meni je da se mi las ne da navijat (na začetku je bilo prisotno veliko navdušenje in kodranje po vsakem pranju, sedaj sem se pa malo polenila, priznam - pa še dolge lase imam in se mi res ne da navijat sad.gif ). Ta kodralnik je super, se ne more primerjati s črvi ali navijalkami (ko sem jih ven jemala sem pol las izgubila) blink.gif Naredi prelepe in mehke kodre! wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#434 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 July 2007 - 11:45 AM

Jaz imam isti likalnik, ampak je širši in z njim si pa sploh ne znam narest kodrov. Probala že n-krat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#435 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 July 2007 - 11:47 AM

A nisi dobila zraven navodil na DVD-ju? biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#436 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 July 2007 - 11:47 AM

Ne, nisem dobila dvdja (bi pa moral bit zraven ja).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#437 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 July 2007 - 11:52 AM

No, jaz ga imam, je prikazanih nekaj trikov (ti lahko posodim). Je pa res da je dolge lase zelo težko navit, zato si jih jaz ponavadi navijem samo spodaj malo (da pač niso dolgočasni špageti).

Ej..... idea.gif če prideš ti mene navit, ti vrnem uslugo! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#438 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 July 2007 - 11:55 AM

Ok, ni blema smile.gif . A greva kar skup v Anglijo, pa se tam nonstop navijava? laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#439 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 July 2007 - 12:02 PM

woot.gif Lahko, lahko - v nedeljo odrineva. wink.gif Vmes lahko še v kakšen muzej skočiva, da se bova imeli še lepše! V Oxfordu jih je gazillion! smile.gif
  • 0

#440 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 July 2007 - 12:09 PM

A z likalnikom se kodri delajo blink.gif Ja jaz mam doma likalnik drugač! Sem mislila da je to kakšna drugačna stvar biggrin.gif Al pa to ni likalnik?Zbegana sem rahlo laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users