punce, zlate ste

Ja
črna sej v srednji sem bla nekaj gotik skoz tko da ja

Drugače pa
Sahara mja...rdeča je hudič

Čeprav tebi res noro paše tista barva,če se rpav spomnim taka živo rdeča? Sam se pa verjetno hitro spira,ane... Jaz sem tud razmišljala o topli rjavi s kakšnimi prameni...Tukaj seveda nastane problem

Zdaj sem črna (sicer sprana,pa okej)...In kako za vraga naj pridem nazaj v rjavo?Kar takoj verjetno ne bo šlo? Pramena lahko dam takoj, ampak a bi mi uspelo na lepo rjavo pridet, glede nato da mam še rdečkast pigment pod tem črnim?Aja,peroksid pri meni odpade na celi črti,razen za pramena, če je nujno.
Pa še drugo vprašanje. Moji lasje so ful ravni...okej, zdej se vihajo nekaj na koncu na ven,ker ej ravno taka dolžina...In sem že v par temah brala
o kremah ki lase skodrajo. A ma kera kakšen konkreten proizvod, da mi lahko pove znamko da kupim?Pa če je res kaj na tem?Da ne bom samo denar preč vrgla... Zdej...Kar se dolžine tiče jst sm mela v mislih da si jih pustim tako do ramen,dlje ne, ker je prezakomplicirano za skrbet zanje, pa tud radno barvanje jih res uniči...sploh če so tako dolgi.
Črna: veš kako je

Sej tvoja ideja je čist super

sam v take ekstreme ne bi šla več

zdej poskušam začet igrat mirno 20 letnico + tega imam eno tako zanimivo blokado v glavi, namreč..če bi dala kaj vijolčastega zraven bi se mogla avtomatsko v črno oblačit al pa vedno imet nekaj vijoličastega na seb (stupid,vem). Pa v bistvu bi rada zgledala mal bolj ženstveno,nežno,ne vem bilokaj...kar s tole trenutno čupo ne, s tvojim predlogom pa verjetno še manj

priznam pa da bi mi bil dve leti nazaj na moč všeč

Kako bo s fru frujem bom še vidla...Sej en obstaja samo tale ki ga mam zdaj, tako da bom zaenrkat pustila da malo zraste, ga mogoče pripenjala na stran...No ja, barvala pa bi se vseeno kmalu, zato rabim zdaj nasvete kako iz črne na nekaj rjavega s pramenčki (: kot je tole:

če sem iskrena bi kar posvojila njeno čupo
PS: KAko izgleda barva od Jenne?Tkole?
EDIT: Sem že vidla v temi kodranje las lal kaj..tisto od Tigija...Hm...Pomoje je to vseeno stran vržen keš. Ker če pomislim da sem mela za svoj maturantski ples kodre,pa so bli totalno neenakomerni, ob tem naj povem da sem mela une gumijaste špagetaste navijalke gor od 4 popoldne čez noč pa naslednji dan do 3- skoraj 24 ur O_o...Res pa je da mam zdej še do ramen ne lase in je zadeva drugačna...Hmmm...Bom danes malo eksperimentirala s temi gumijastimi navijalkami pa bomo vidl =)