Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#421 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 February 2006 - 02:23 PM

Se podpišem pod tole. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#422 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 26 February 2006 - 02:23 PM

Jst sm si kupla volumensko od gosha, pa je kr u redu. Seveda nč posebnega, bo pa za porabt.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#423 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 26 February 2006 - 04:07 PM

Kar neki let sm uporabljala Lorealovo Lash Architect in še zdej nism našla boljše.Res mi je 1A (še posebej v bordo-vijolčnem odtenku 8) ) Moti me edino to,da si jo moram kupit na 2 mesca,ker je takrat že tok posušena,da je čist neuporabna in rabim 10 min de si jo kolkor tok solidno namažem. ermm.gif
Drgač sm si pa pred časom kupila MUF maskaro in je res dobra.Ni bolša od Lorealove,ampak je vredna svojega denarja.Mi je pa dost tekoča,tko e upam de se kej dlje časa ne bo posušila.Slaba stran tega pa je,de se mi trepalnice (ko si jih priviham s kleščami,brez katerih mi živeti ni smile.gif ),trepalnice nekak spet bolj zravnajo.Pa tut volumna ta maskara ne da kej dost,sem mi zdi ful naraven izgled. ermm.gif
Mam pa eno vprašanje:a je kera vidla vijolčno MUF maskaro?Ker kadarkoli grem mimo tistega stojala v Mullerju,je tist predalček prazn. sad.gif Tko de sm se mogla zadovoljit z rjavo.
Mi je pa ful bedno,ker majo to maskaro v škatlici z glossom (sicer ogabnim) samo črno.Ker je še cenej kot samo maskara posebi.
  • 0

#424 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 February 2006 - 04:14 PM

Meni se zdi, da me po MUF maskari pečejo oči. Vedno ko jo nosim, me žuli v očeh. ermm.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#425 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 February 2006 - 04:49 PM

sonchika, nosiš leče?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#426 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 26 February 2006 - 04:54 PM

QUOTE(_M_)
Nevem sicer, kaj mislite s tem \"naravno\", ampak jaz od maskare nikakor ne pričakujem, da bodo moje trepalnice po uporabi izgledale \"naravno\", ker naravne imam zlo švoh in hočem en ornk volumen od maskare.

MF 2000 calories je v redu, pa tudi Avonova Extreme Vulome je meni fajn, sem jo včeraj po dolgem času spet uporabila.

Z Lancomovo Hypnose so me pa enkrat na brezplačnem ličenju namazale in tud meni ni zgledal prov nič extra, alpa me je una tako čudno namazala.

Avonove sicr se nism probala, se pa strinjam glede drugih dveh...tut js mam obupne trepalnce...drugač mi je pa double extension tut supr, s tem da uporablam sam tačrn del.
Kupila sm pa tut od essence to maskaro, ki ste mi jo priporočile(no limits volume al smtg lajk that)...in je OBUPNA!krtacka mislm...maskara kot tekočina se mi ne zdi tok zgrešena in bom vanjo najverjetneje pomakala revlonovo..

Lp, N
  • 0

#427 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 26 February 2006 - 05:02 PM

Ne, leč ne nosim.
  • 0

#428 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2006 - 05:04 PM

QUOTE(_M_)
Nevem sicer, kaj mislite s tem \"naravno\", ampak jaz od maskare nikakor ne pričakujem, da bodo moje trepalnice po uporabi izgledale \"naravno\", ker naravne imam zlo švoh in hočem en ornk volumen od maskare.

Ma ja, meni tudi takšna pričakovanja grejo ful na jetra.
Al pa tiste situacije, ko ima kakšna ful kratke trepalnice in pol od maskare pričakuje, da bo po enem nanosu mela kar naenkrat pol metra pred sabo in da bo to izgledalo popolnoma naravno. In seveda, ko ji to maskara ne izpolni, jo oceni kot za zanič, ker nič ne podaljša. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#429 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 26 February 2006 - 05:06 PM

Naravno-predvsem sem mislila na to, da ne zlepi trepalnice, jih ne zapaca in že zaradi toliknega nanosa delujejo debeleše.

Dejstvo pa je, da če imaš kratke trepalnice jih boš takšne tudi imel, ne glede na maskaro. Zato je bolje, da kratke trepalnice lepo poudariš, ne pa da naneseš toliko plasti maskare, da so trepalnice debele že zaradi nanosa.
  • 0

#430 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 February 2006 - 05:10 PM

.
Ja, Nadi, se popolnoma strinjam. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#431 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 26 February 2006 - 05:20 PM

Men je pa najbolj pomembne, da mi maskara ne packa (da nisem kot Panda) in da ne zlepi trepalnic. Še najbolj sem zadovolna z eno od Avona, ki jo sicer nekateri kritzirajo vendar meni je o.k. - Colortrend.
  • 0

#432 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 February 2006 - 05:30 PM

Ma kaj vem, kakšne imam (grem gledat od blizu), bolj kratke in predvsem "slabo vidne", podobnega pigmenta kot so moji lasej in obrvi - nekaj med rdečkasto, blond in zlato, problem je, ker so res brez maskare slabo vidne, no.
In pri maskari mi podaljšanje potem ni tako pomembno kot volumenin ločenost trepalnic, ja.
  • 0

#433 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 February 2006 - 12:12 PM

A ti si pol naravna rdeče oz. oranžno laska? To bi jaz takoj bila.
  • 0

#434 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 27 February 2006 - 12:21 PM

Haha, Verja, bi bil moj vesel, ko bi to prebral..so mu moji naravni lasje ful všeč, pravi, da so rdeči.
Ma še sama ne vem, kašni so, zdej ko imam že 3-mesečni narastek, sploh ni tok hudo videt, veš, ampak se kar lepo prelivajo blond prameni s to mojo rdečkasto-zlato barvo.
Sam malo blond pramenov pa more bit, če ne nism srečna. 8)
  • 0

#435 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 February 2006 - 12:21 AM

a je kšna maskara k je suha bolj?ker mi gre že tko na žiuce da skoz pocasto vn gleda-
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#436 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 28 February 2006 - 12:32 AM

QUOTE(rea)
a je kšna maskara k je suha bolj?ker mi gre že tko na žiuce da skoz pocasto vn gleda-

Revlonove maskare so blazne suhe,že takoj ko jih kupiš (meni so za en k****,po domače povedan).Sm pa napisala de je Lorealova Lash Architect po kakšnih treh tednih uporabe fenomenalna (ma tut men najboljšo krtačko :thumright: ).Se mi pa po 2 mescih vsakodnevne uporabe že preveč posuši. sad.gif
  • 0

#437 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 February 2006 - 12:55 AM

jao,sam jz mam pa doma trenutno 3 maskare,eno mi je tip kupu lani za valentinovo,letos mami za nov let pa še eno mam že 2 leti staro-sam se ne maž z njo,no pa so vse tko mokre še da res ni
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#438 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 28 February 2006 - 12:58 AM

QUOTE(rea)
jao,sam jz mam pa doma trenutno 3 maskare,eno mi je tip kupu lani za valentinovo,letos mami za nov let pa še eno mam že 2 leti staro-sam se ne maž z njo,no pa so vse tko mokre še da res ni

Ja le zakaj ermm.gif biggrin.gif ...Mislim bi blo mal čudno če bi se v neprodušno zaprti embalaži kej posušile. biggrin.gif
  • 0

#439 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29720 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 February 2006 - 08:42 PM

danes sem se za spremembo spet namazala z mf lash lift, ki se lahko samo skrije pred all in one maskaro od muf. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#440 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2006 - 08:53 PM

[quote=Špela]danes sem se za spremembo spet namazala z mf lash lift, ki se lahko samo skrije pred all in one maskaro od muf. biggrin.gif
All In One je res zakon. Jaz imam tri - črno, zeleno in modro! biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users