Maskare
Posted 26 February 2006 - 02:23 PM

Posted 26 February 2006 - 02:23 PM
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 26 February 2006 - 04:07 PM

Drgač sm si pa pred časom kupila MUF maskaro in je res dobra.Ni bolša od Lorealove,ampak je vredna svojega denarja.Mi je pa dost tekoča,tko e upam de se kej dlje časa ne bo posušila.Slaba stran tega pa je,de se mi trepalnice (ko si jih priviham s kleščami,brez katerih mi živeti ni

Mam pa eno vprašanje:a je kera vidla vijolčno MUF maskaro?Ker kadarkoli grem mimo tistega stojala v Mullerju,je tist predalček prazn.

Mi je pa ful bedno,ker majo to maskaro v škatlici z glossom (sicer ogabnim) samo črno.Ker je še cenej kot samo maskara posebi.
Posted 26 February 2006 - 04:14 PM

Posted 26 February 2006 - 04:49 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 February 2006 - 04:54 PM
MF 2000 calories je v redu, pa tudi Avonova Extreme Vulome je meni fajn, sem jo včeraj po dolgem času spet uporabila.
Z Lancomovo Hypnose so me pa enkrat na brezplačnem ličenju namazale in tud meni ni zgledal prov nič extra, alpa me je una tako čudno namazala.
Avonove sicr se nism probala, se pa strinjam glede drugih dveh...tut js mam obupne trepalnce...drugač mi je pa double extension tut supr, s tem da uporablam sam tačrn del.
Kupila sm pa tut od essence to maskaro, ki ste mi jo priporočile(no limits volume al smtg lajk that)...in je OBUPNA!krtacka mislm...maskara kot tekočina se mi ne zdi tok zgrešena in bom vanjo najverjetneje pomakala revlonovo..
Lp, N
Posted 26 February 2006 - 05:02 PM
Posted 26 February 2006 - 05:04 PM
Ma ja, meni tudi takšna pričakovanja grejo ful na jetra.
Al pa tiste situacije, ko ima kakšna ful kratke trepalnice in pol od maskare pričakuje, da bo po enem nanosu mela kar naenkrat pol metra pred sabo in da bo to izgledalo popolnoma naravno. In seveda, ko ji to maskara ne izpolni, jo oceni kot za zanič, ker nič ne podaljša.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 February 2006 - 05:06 PM
Dejstvo pa je, da če imaš kratke trepalnice jih boš takšne tudi imel, ne glede na maskaro. Zato je bolje, da kratke trepalnice lepo poudariš, ne pa da naneseš toliko plasti maskare, da so trepalnice debele že zaradi nanosa.
Posted 26 February 2006 - 05:10 PM
Ja, Nadi, se popolnoma strinjam.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 February 2006 - 05:20 PM
Posted 26 February 2006 - 05:30 PM
In pri maskari mi podaljšanje potem ni tako pomembno kot volumenin ločenost trepalnic, ja.
Posted 27 February 2006 - 12:12 PM
Posted 27 February 2006 - 12:21 PM
Ma še sama ne vem, kašni so, zdej ko imam že 3-mesečni narastek, sploh ni tok hudo videt, veš, ampak se kar lepo prelivajo blond prameni s to mojo rdečkasto-zlato barvo.
Sam malo blond pramenov pa more bit, če ne nism srečna. 8)
Posted 28 February 2006 - 12:21 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 February 2006 - 12:32 AM
Revlonove maskare so blazne suhe,že takoj ko jih kupiš (meni so za en k****,po domače povedan).Sm pa napisala de je Lorealova Lash Architect po kakšnih treh tednih uporabe fenomenalna (ma tut men najboljšo krtačko :thumright: ).Se mi pa po 2 mescih vsakodnevne uporabe že preveč posuši.

Posted 28 February 2006 - 12:55 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 February 2006 - 12:58 AM
Ja le zakaj

Posted 28 February 2006 - 08:42 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 February 2006 - 08:53 PM

All In One je res zakon. Jaz imam tri - črno, zeleno in modro!

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users