Jump to content

Photo

Game of Thrones (2011)

• Please log in to reply
707 replies to this topic

#421 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 June 2014 - 08:38 PM

Baelish mi je postal všeč, pa princ Oberyn mi tudi ni bil slab.  :ph34r:

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#422 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 05 June 2014 - 10:00 PM

Glede teh 2 se ne morem odločiti, vsekakor sta mi pa simpatična. Najbolj seksi tipa iz serije sta mi pa Jaime Lannister in pa Daario Naharis. 

anigif_enhanced-29012-1400620659-22.gif

538e0be49f1b77a83930806d_got_daario_bare

:devil:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#423 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 06 June 2014 - 05:17 PM

Meni je bil Oberyn čiz sexy, pa tut za Baelisha se nekak strinjam, na en tak creepy način je hot. :ninja: Pa oba Daria Naharisa. Pa tut Khal mi je zdaj, ko gledam za nazaj. Pa Rob in Jon, itak. :lol: Sami dobri tipi.

• 0

After all this time?

Always.

#424 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 06 June 2014 - 05:17 PM

10363905_10201862374832157_2023672035618

:lol1:

• 2

After all this time?

Always.

#425 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 June 2014 - 07:38 PM

:lol1: :lol:

Meni je pa novi Dario grd. Mi je bil prejšnji bolj všeč, na novega se sploh ne morem navadit. :/

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#426 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 June 2014 - 08:51 PM

a75x1mm_460s.jpg

• 0

#427 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 June 2014 - 08:54 PM

aeNBDPv_460sa.gif

• 1

#428 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 June 2014 - 03:59 PM

Whoooa, komaj danes sem si prisla noter z zadnjima dvema deloma.

Se POPOLNOMA strinjam z vsem, kar sta na zadnjih 2 straneh natipkali gospodicna Kinky in misiz Nincha.

Jaz sem koljacine in brutalne prizore (prav VEDELA sem, da se bo to zgodilo) izpustila (sem se vrgla med pojstre in cakala, da se drenje konca).

Priceless fotke in gifi, hvala vam, :lol:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#429 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 June 2014 - 04:22 PM

Please don't kill Jon Snow. :cry:

Ta del mi je bil pomojem najmanj vsec do zdaj. Prevec klanja + dogajanje na zidu mi je se najmanj zanimivo, ceprav je plus, da veliko Kit nastopa notri. Pa res je dobro posneto.
  • 0

After all this time?

Always.

#430 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 June 2014 - 05:34 PM

Ja, meni je bil ta del tudi precej brezvezen. Sem upala, da se bo dogajanje premaknilo še kam, smo pa samo ves čas na Zid bili fokusirani.

Moj fant je komentiral, da so bili dečki zelo slabo pripraviljeni na napade, glede na to, da je bila to njihova ena in edina naloga, ki so jo kadarkoli imeli. 

Ne glede na njihovo trenutno število in izkušenost. Bi lahko imeli kaj več asov v rokavu, predvsem glede takšnih in drugačnih obrambnih mehanizmov. 

• 0

#431 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 June 2014 - 06:26 PM

A je pozabil, da je v prejšnji sezoni pol za boj pripravljenih rangerjev odšlo na pohod severno od zida in da se jih velika večina iz pohoda ni vrnila? Valda, da so bili slabo pripravljeni, ko pa je na zidu ostali samo tisti del Night Watcha, ki ni bil "vzgojen" za boj (t.j. tisti, ki so imeli funkcijo stewards & builders), da Jonu Snowu niso vrjeli kakšna nevarnost jim grozi, da po smrti glavnega poveljnika Mormonta niso uradno izvolili novega poveljnika in da zato ni bilo nekoga, ki bi udaril po mizi in začrtal obrambo. 

Meni je bil fajn del. Dobro posnet, le prizor z Ygritte mi je bil povsem odveč - ko jo Jon drži v naročju, okoli njega pa divja boj, njega pa se nobeden niti ne dotakne. 

Si pa od finala obetam kar precej. Mislim, da bo šokiral. 

• 0

#432 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 June 2014 - 08:15 PM

:yes:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#433 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 11 June 2014 - 09:57 AM

Joj ne, Bealish je men tok sluzast,en bolj neprivlačnih likov. Oberyn pa je materjal ja pa tak simpatičen nasmeh ima.

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#434 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 13 June 2014 - 11:55 AM

enhanced-buzz-27594-1402512121-4.jpg 

Res je!

• 0

#435 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 June 2014 - 03:45 PM

Watching Game Of Thrones With People Who Haven't Read The Books

Za Kalypso. :D

• 1

After all this time?

Always.

#436 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 14 June 2014 - 10:27 PM

Meni je bil zadnji del tudi dober, mi je hitro minil. Pa scena med Snowom in gingerko mi je bila tudi vsec. Komaj cakam finale, znajo se ful presenetiti.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#437 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 June 2014 - 11:28 PM

Meni je bil ok, ampak nič posebnega. Ker se je pač samo na zidu dogajalo, drugje pa ne.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#438 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 16 June 2014 - 11:40 PM

Watching Game Of Thrones With People Who Haven't Read The Books

Za Kalypso. :D

:thumbup:

Kaj pravite na season finale? 

Jaz sem bila kar razočarana. Se mi zdi, da bi lahko določene prizore izpeljali veliko bolj dramatično kot so jih.  Predvsem prihod Stannisove vojske na sever je bila rahlo razočaranje. Bi bilo veliko bolj dramatično, če bi Stannis prišel sredi boja, kot presenetijo v knjigi. Se mi zdi, da so na ta način Stannisa predstavili v negativni luči - prej kot nekega okupatorja in ne kot rešitelja, wildlingse pa so na nek način pomehkužili, ko so dovolili, da jih vojska preseneti. Čeprav bi jih konjenica itak razbila, jih ne bi rabila presenetiti med počitkom po bitki.

Prizori iz King's Landinga so bili boljši, ampak sem kljub temu pričakovala bolj napeto vzdušje kot so ga prikazali. Sicer je bil prizor ko Tyrion pobegne dober, ampak imam še vedno nekje v podzavesti šok, ki sem ga doživljala ob branju in sem verjetno pričakovala preveč.

• 0

#439 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 June 2014 - 08:21 AM

Jaz tut moram rečt, da mi ni bil tako pretresljiv del, sem pričakovala, da bo bolj udaren.

Kalypso, eno vprašanje mam glede spoilerja - na moj fb je nekdo enkrat napisal, da Tyrion pobegne iz zapora in ubije Cersei.Namesto tega je ubil očeta. A je bilo to s Cersei lažni alarm, al se bo to še zgodilo?

Na en čuden način mi bo kar žal Tywina. Pa nemorem verjet, da je Tyrion dejansko ubil Shae. Vesela sem, da je Jon Snow preživel. :D

• 0

After all this time?

Always.

#440 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 June 2014 - 08:27 AM

Nincha, nekdo te je grdo nalagal :D

Jaz imam mešane občutke glede tega dela. Všeč so mi bile scene s Tyrionom in Dany (sploh njene!), malo me je razočaralo dogajanje na zidu, ki je bilo res nekam premalo dramatično, močno pa dogajanje v Branovem vodu. Še posebej me je zmotila Jojenova usoda, ker pač v knjigah ne umre (čeprav sem zdaj nagooglala vse sorte teorij, haha), pa s kako malo pompa so predstavili cotf, čeprav je res, da jih za razliko od knjig v seriji niso kaj posebej omenjali. Obrat z Brienne in Houndom jim je pa kar ratal, me ni nič motilo, da so šli po svoje, ker je razplet praktično isti, je bilo pa soočenje ful primerno za finale. 

Dober mi je bil tudi zadnji prizor z Aryo, pa tista glasba zraven, aaaaa :D Kje je še pomlad 2015!!

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users