Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#421 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 December 2006 - 06:50 PM

Izhod v skrajni sili, torej.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#422 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 03 December 2006 - 08:49 PM

Še hujša kemija torej blink.gif
Saj pri meni že pred jemanjem kt ni bila taka katastrofa, so še hujše oblike, zato ne smem zdaj tuki sama sebi jokcat rolleyes.gif wink.gif Sem jih pa mela po čelu in bradi seveda, da me je cela bolela biggrin.gif vsaj lica so ostajala normalna...zato sem začela razmišljat, kaj bi s temi predeli, če bi prenehala s kt. Ampak spet, mi kt koristijo pa npr.pri menstri, drugače je ni bilo na vidiku po 3 mesece biggrin.gif Zmešan sistem pri meni biggrin.gif

QUOTE(Ana @ 3. 12. 2006 - 16:48) View Post

Jmedtem, ko je salicilna strup za mojo kožo. Po salicilni dobim grozne mozolje, izboljšanja pa od nikoder. Vsakemu svoje.

Ko praviš 'salicilna', katero kremo imaš v mislih, proizvod mislim?
Ker verjetno ne obstaja kar tako neka salicilna zadeva hmm.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#423 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 03 December 2006 - 09:47 PM

Sem jemala te tablete in mi je jako žau po eni strani,ker se mi je ponovilo(ne tak kot prej,z differinom sem spet mozolje sprovocirala)...poleg tega so takšni stranski učinki da jih ne bis meli dajati kar tako in sploh pa ne občutljivim osebam.So jaki strup-v bistvu je to zelo zelo koncentriran vitamin a-že tako zelo da je strupen oz škodljiv.Ne priporočam jih ker o stranski učinki preveč riskantni-enih se ne da ozdraviti in je prepozno potem po drugi strani pa če imaš res salbo kožo druge možnosti ni.Ful težka zadeva-morate se zavedati da ni to hec.

Inchika-salicilna se dobi v proactivu,od paule na cosmeticcop.com lahko naročiš ali pa vichy(sem ga ocenila) koncentrat.Vsi ostali v prosti prodaji nimajo dovolj salicilne ali pa so alkoholni zelo-salicilna se namreč topi v alkoholu ali pa maščobi,kar pa ni dobro za mstno kožo.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#424 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 04 December 2006 - 08:19 PM

O madona, saj ste me prav prestrašle wink.gif
Torej dokler nekdo ne proba, ne more vedet, kaj mu odgovarja... Mah to eksperimentiranje mi ne diši hmm.gif da si ne zakuham še česa hujšega biggrin.gif
  • 0

#425 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 December 2006 - 02:35 PM

@inchika v mislim mam od Nevtrogene Visible Clear gel & maska in tut krema mi je delala grozne mozolje. Ne priporočam. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#426 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 05 December 2006 - 02:37 PM

men tud ta krema in gel nista prav nič kožo sčistla, mi še zdej skor polna ležita v omari ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#427 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 05 December 2006 - 05:02 PM

No jz sem pred par dnevi nehala porablat differin. Tko kot ste mi priporočale k sem ga uporablala ene 4 mesce. No... in včer sm dubila tak izbruh mozolov nazaj. Nevem kaj naj nardim cry.gif
  • 0

#428 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 December 2006 - 07:07 PM

Počakaj kakšen mesec, da se stanje normalizira. Čim manj muči kožo in upaj, da se bo popravila. Sicer pa spet D.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#429 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 05 December 2006 - 09:14 PM

z differinom je bolše postopoma nehat ker drugače se ti na zelo hitro spet poroženeva in zelo- koža in lahko potemtakem pričakuješ samo izbruh.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#430 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 05 December 2006 - 10:19 PM

QUOTE(Ana @ 5. 12. 2006 - 16:35) View Post

@inchika v mislim mam od Nevtrogene Visible Clear gel & maska in tut krema mi je delala grozne mozolje. Ne priporočam. ohmy.gif

Meni je pa ta maska fejst huh.gif mam lepšo kožo po njej hmm.gif
  • 0

#431 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 January 2007 - 09:46 PM

Uf men je pa tale maska obup! Koža me je tako pekla.. ni šans da jo dam še kdaj gor.

No da ne bom off topic. Tale Differin.. se splača preskusit. Meni je še kar v redu, sicer imam res tako mastno kožo da mi je sploh ne izsuši. Imela sem pa ful izbruhov in žal sem si nekaj mozolčkov spraskala in imam brazgotinice. Drugače pa kar pomaga.
  • 0

#432 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2007 - 02:20 PM

A ti lahko recept za Differin napiše splošni zdravnik ali mora biti prav dermatolog?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#433 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 09 January 2007 - 02:23 PM

tut splošni lahko
  • 0

#434 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2007 - 02:35 PM

Super, hvala wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#435 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 09 January 2007 - 03:41 PM

Pa reč, naj ti da kar dve al pa tri tubice ... tak sm jst nardila, da nism hodila po vsako posebej. Itak država časti biggrin.gif (no ja, v resnici ne, ampak pustmo to ...)
Drugač pa so moje izkušnje z Differinom take - ponj sem šla zato, ker imam nenormalno mastno kožo, sploh čelo. Pravi čudež je, da nism orng mozoljasta, ampak imam samo občasne ogrce. No, Differin naj bi zmanjševal tudi maščenje kože, ampak po 3 mesecih nism opazila kakega učinka v to smer, samo ogrcev je malo manj. Drugače pa čist isto. Me je najprej skrbelo, da se bom luščila, ko sem brala tud tuki gor vse sorte grozote o rdečih oluščenih lišajastih facah in podobnem. Sem se par tednov mazala čist na tanko - ko bi se mazala z vodo, še čutila nisem. Pol sem se začela bolj na debelo. Isto, kot ne bi dala ničesar gor. Zdej pa ne vem, a imam jaz tako ekstra neobčutljivo kožo al so pa vsi drugi tako občutljivi hmm.gif
V glavnem, moj lov za zdravilom proti mastni koži se nadaljuje.
  • 0

#436 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 January 2007 - 04:32 PM

Darla, pri meni čist isto. Zato si ga pa včasih namažem 2× na dan in moram reči da je MALO boljše. Če pa odkriješ kaj boljšega, poročaj smile.gif
  • 0

#437 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 09 January 2007 - 07:33 PM

jst sm tud dobre 3 mesce redno uporablala differin (sam sm že nehala, ker se mi je mal izbolšal, zj ga sam občasno mal uporabm tu pa tam). pr men ni blo kakšnega izbolšanja kr čez noč, tega niti nism prčakvala sam po 3 mescih se je opazla razlika in tud zj mam ful mn mozoljev. tud nepričakovanega novga izbruha mozoljev ni blo zasledit po končani uporabi. 1krat sm probavala tud kloromicyn (neki tacga zih nism prov napisala oops.gif) pa ni blo nobenga koraka naprej sam kožo sm mela bl izsušeno.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#438 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 09 January 2007 - 09:50 PM

Kloromicyn laugh.gif lol1.gif hooray.gif ,zmagala si ni kaj.Klimicin je drugače.Antibiotik.
  • 0

#439 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 January 2007 - 03:52 PM

Jao sam tale je bla pa res kruta tongue.gif biggrin.gif
Bleh jaz bom tale Differin v koš vrgla, spet mam tiste bele pikice ki niso ne mozolčki ne čista koža! Grrr evil.gif
  • 0

#440 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 10 January 2007 - 07:57 PM

QUOTE(bluberry @ 9. 1. 2007 - 21:50) View Post

Kloromicyn laugh.gif lol1.gif hooray.gif ,zmagala si ni kaj.Klimicin je drugače.Antibiotik.

a jbg biggrin.gif vedla sm edin de se konča neki na -icin. s klorokinom (antimalarik) sm zamešala. tolk enih farmacevtskih zadev v glavi pol se pa tkole zgodi de "nova zdravila izumljam" oops.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users