Zadenji del je bil brezvezen. Čakam na first kiss med Klausom in Caroline.
True Blood s6 Teaser
Posted 01 April 2013 - 12:37 PM
Zadenji del je bil brezvezen. Čakam na first kiss med Klausom in Caroline.
True Blood s6 Teaser
Posted 01 April 2013 - 01:52 PM
Klaus > Damon > Stefan...
Ja, tako.
Pa ne vem, bratov sem se že kar naveličala in preveč črno-bela karakterja sta.
Klaus pa kljub vsej žlehtnobi vzbuja sočutje.
Kombinacija neusmiljenosti in potlačenega čustvovanja deluje privlačno in res upam, da se med njim in Caroline kaj zgodi
(to pravzaprav čakam že 2 sezoni ).
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 April 2013 - 02:06 PM
Ma ta žlehnoba + dejstvo, da dejansko ima nekaj človečnosti ga delata privlačnega
Posted 03 April 2013 - 11:05 AM
Meni je bil kar dober zadnji del.
Elijah & Klaus, sploh original familja, so mi všeč, no tile 3 ki so ostali.
Pa škoda da se je Klaus ogrel za Caroline, mi je zoprna. Z "novo" Eleno bi bilo zabavnejše.
Pa vidim da so dodali še 1 del - 23. delov za 4. serijo
Zdaj pa spet pavza. do 18.4.
Posted 03 April 2013 - 11:14 AM
Še malo Klausa
Posted 27 April 2013 - 06:37 PM
Dober zadnji del.
Posted 05 May 2013 - 12:39 PM
Novi del spet prilično dolgočasen. Upam, da se ne bo spet vse okoli Elene sukalo in njenega cmerjenja
Še dober mesec do True Blood
Posted 19 May 2013 - 12:00 PM
Kakšen zaključek sezone, so me presenetili
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 May 2013 - 12:55 PM
Jaz sem tudi malo prejle pogledala zadnji del. Kaj pa vem, meni je bilo malo brezveze vse skupaj; Bonnie je kr mrtva, Jeremy pa nazaj, kar mi je sicer všeč. Klaus je končno kušnil Caroline, sem vseeno upala na kaj bolj strastnega. Glede čistega konca, pa mislim, da bodo potem spet nekaj razvlekli in vso sranje peljali glede Stefana in Catherine. Sem pa ravno razmišljala kaj se je zgodilo s Hailey, in Klausovim otrokom. Kar konec je bilo s tem. Pričakujem, da bodo v naslednji sezoni napletli kaj okoli tega.
Posted 19 May 2013 - 01:32 PM
Pomoje se bo dosti vrtelo okrog tistega otroka. Najbrž bo kak super hibrid ali kaj
Jaz sem tudi upala na kaj bolj strastnega, ampak to bi bilo tudi bolj nerealno. Všeč mi je, kako je končala Katherine.
Bill Bullard
Posted 20 May 2013 - 07:48 AM
Meni je bil dober del. Edino ne vem koliko časa bo trajalo, da Stefana najdejo.
Baje bo treba čakat do oktobra za novo sezono.
Posted 26 May 2013 - 01:05 PM
Bill Bullard
Posted 12 June 2013 - 11:01 AM
V nedeljo štarta 6. sezona True Blood Komaj čakam
Posted 12 June 2013 - 03:33 PM
S sošolkami smo se zmenile, da bomo gledale skupaj.
Bill Bullard
Posted 17 June 2013 - 12:16 PM
Je že katera pogledala novi del? Komentarji?
Posted 17 June 2013 - 01:39 PM
Vlečem dol, poročam potem.
Posted 21 June 2013 - 04:37 PM
Sem pogledala 1. del. Soliden del.
Posted 21 June 2013 - 06:58 PM
No, me veseli, bom ga jaz čez vikend tudi.
Posted 10 July 2013 - 05:53 PM
Še spremlja katera? Kako se vam zdijo zapleti in razpleti?
Posted 10 July 2013 - 05:56 PM
Mene preprosto več ne pritegnejo tako kot so me v prvih dveh sezonah, čeprav jih še vedno spremljam. Verjetno zato, ker so na dan potegnili vsa možna nadnaravna bitja. Sedaj še miks med vilo in vampirjem. Če bi ostali lepo samo pri vampirjih, čarovnicah in volkodlakih bi bilo več kot dovolj...
0 members, 0 guests, 0 anonymous users