IKEA
Posted 26 May 2021 - 04:41 PM
In tudi res obvestijo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 July 2021 - 06:59 AM
Ugotovila sva, da se nama vgradna omara po meri ne splača, poleg visoke cene vodila za drsna vrata dejansko poberejo kar nekaj globine. Danes bova imela izračun za Alples, ampak je že omenjal znesek do 3k, toliko pa res ne bi dala za nekaj začasnega.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 July 2021 - 07:24 AM
Posted 19 July 2021 - 08:09 AM
Posted 19 July 2021 - 10:39 PM
Danes sva šla še enkrat preveriti fizično in se nama zdi kar na nivoju kvaliteta. A ste kupile vsako stvar posebej
(okvir, vrata, predalnike, vodila....)? Midva bi rabila 3,5 metra omar in bo treba malo pokombinirat.
Ni mi pa jasno, ali je v ceno, navedeno ob sestavih vključena celotna notranjost ali ne, s spletne strani se mi ne zdi razvidno.
Naprimer: https://www.ikea.com...bela-s29396251/
Orodje za načrtovanje je pa obup, ne morem si kaj dosti pomagat z njim.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 July 2021 - 05:24 AM
Posted 20 July 2021 - 06:28 AM
Nama pa še nihče ni računal za izris v drugih salonih, je pa res, da nobenega papirja ne dajo.
Bill Bullard
Posted 20 July 2021 - 09:05 AM
Za Pax je isti sistem. Naročiš na oddelko, potem pa dobiš seznam kaj sam vzameš in kaj oni pripravijo.
Posted 20 July 2021 - 09:43 AM
A ima katera mogoče Ribba okvirje za slike? Ne vem, kako jih naj pritrdim na steno, ker so tako široki.
Posted 20 July 2021 - 10:22 AM
Barbarina, si dobila kako žičko zraven? Midva sva imela ene večje iz Ikee in si tisto žičko nekako horizontalno fiksiral na okvir s plastičnimi zaponkami, ki držijo hrbtisce na mestu, potem pa to žičko obesil na žebelj.
Posted 20 July 2021 - 12:03 PM
Ribba okvirje pa smo imeli pred leti za razstavo in ce se prav spomnim so bile zraven zicke na katere si obesil okvir.
Posted 20 July 2021 - 12:58 PM
Tam ti tudi pokaze katere elemente znotraj lahko skombiniras in koliko. Ce imas recimo navadna vrata te takoj opozori kje lahko imas predale in kje ne, ker so tam panti od vrat.
Posted 20 July 2021 - 01:56 PM
Na spletni strani si tudi lahko sestavis omare in potem sprintas seznam vseh stvari, ki jih potrebujes.
Saj za ta program sem mislila, da ful trokira in sem včeraj prej izgubila živce kot da bi si sestavila omaro. Moj je tudi na svojem veliko zmogljivejšem laptopu porabil vsaj 2 uri, da je zrisal kuhinjo.
Bill Bullard
Posted 20 July 2021 - 03:28 PM
Posted 27 July 2021 - 01:29 PM
Posted 27 July 2021 - 01:48 PM
Bill Bullard
Posted 31 July 2021 - 09:58 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 December 2021 - 02:51 PM
A se da pax omare pri sestavljanju kaj prilagodit in koliko je dejanska mera točna. Imam sobo, ki od stene do stene meri 199 cm (kolikor pač lahko s tem mehkim metrom natančno izmeriš) in bi rada not postavila dve pax omari v dolžini 2x100 cm. A mislite, da bi šlo ali se raje niti ne mučim. Sem razmišljala, da bi se okvirje omar (spodnja in zgornja stranica) rahlo pohoblalo pred sestavljanjem, sam potem verjetno zmanjšam luknje za moznike.
Posted 20 December 2021 - 07:22 PM
Težko pomoje. Ker ti bo ravno 1-2 cm sfalilo in bi morala eno stranico žagat/odstranit, pa to potem ne bo to.
Bill Bullard
Posted 21 December 2021 - 08:41 AM
Saj sem potem pogruntala, da četudi zmanjšam stranice, mi potem nobeden od vstavkov (predali, štanga) not ne bo šel. Škoda no, ker bi prišla zelo ugodno skoz.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users