Koliko jih je bilo?
Posted 15 August 2012 - 06:37 PM
Jaz sem samo z dvema in bo pri tem verjetno tudi ostalo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 August 2012 - 07:18 PM
Posted 15 August 2012 - 07:29 PM

meni je vseeno, s kolikimi kdo seksa, če zadevo obvlada in ima kolikor toliko razčiščene pojme okoli odnosa, v sklopu katerega se seks dogaja/zgodi. številka mi je brezpredmetna. si pa včasih znam zapomnit točen datum ali obdobje, če pač tko nanese, si pa ne zapisujem.
se strinjam z Michelle glede 'bluzenj' - mene osebno so veliko naučila o meni sami in o drugih.
v času, odkar nimam resnega razmerja, sem seksala s petimi različnimi tipi, kar se meni osebno ne zdi velik.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 August 2012 - 07:57 PM
Nikol nisem o tem razmišljala in se pridružujem tistim brez predsodkov...
Če je nekdo dolgo časa samski, kaj pol, če seksa vsake tolk z drugim in uporablja zaščito?
se strinjam
Posted 15 August 2012 - 08:32 PM
Posted 15 August 2012 - 09:05 PM
Michelle, glede tega se pa strinjam s tabo, pa tudi jaz nisem ena tistih, ki so bile vedno v resnih zvezah ali pa nič, samo tisto glede 'bednega števila' si malo nerodno napisala, in sem si to razlagala po svoje. Se opravičujem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 August 2012 - 09:55 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 August 2012 - 10:39 PM
Jaz jih pri svojih letih sploh spoznala nisem 15, s katerimi bi (če bi bila samska). Očitno sem res izbirčna.
Enako. Res redko vidim zame popolnega tipa ob katerem bi se mi tresla kolena.
Drugače pa je moja trenutna številka 3.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 August 2012 - 12:18 AM
Posted 16 August 2012 - 07:50 AM
Nikol nisem o tem razmišljala in se pridružujem tistim brez predsodkov...
Če je nekdo dolgo časa samski, kaj pol, če seksa vsake tolk z drugim in uporablja zaščito?
dobi tudi moj podpis.
Jaz sem imela vedno tako "srečo", da sem z nekom ostala kar nekaj časa in nisem imela niti šanse širit obzorja glede izkušenj z različnimi. Še zasrala sem samo s parimi v življenju

Mi pa seks ni neki big deal in veliko dam na privlačnost in strast. Če je le zaščita.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 August 2012 - 01:02 PM
Posted 23 August 2012 - 07:49 AM
Se popolnoma strinjam. Meni je trenutni fant prvi resni fant, pred tem pa sem bila samska. In je včasih s katerim iz sranja prišlo do friends with benefits odnosa. Je trajalo en čas, pol leta, eno leto. Jaz v tem ne vidim nič slabega, če se oba strinjata in imata zaščita. Nekaj drugega pa je če imaš vsakih 14 dni drugega.Nikol nisem o tem razmišljala in se pridružujem tistim brez predsodkov...
Drugače pa jaz osebno, ne bi mogla biti s prvim fantom do konca življenja. Mislim, da bi me prej kot slej začelo razjedat kak bi to bilo z drugimi, itd.
[Napoleon]
Posted 23 August 2012 - 08:19 AM
Če kdo menjava partnerje ali ima enonočne užitke, zakaj pa ne. Vsak ima svoje in vsak naj užije življenje kakor mu paše. Če sta oba samska, ne škodita nikomur, kvečjemu pridobivata:)
Jaz tudi če bi bila samska, ne bi mogla seksat s neznancem.So mi pa všeč iskrice, flirtanje, dotiki in uno da umiraš zraven.
Meni je pa nerodno rečt, da sem samo z enim, ker bi si marsikdo mislil uff, kaj zamujaš

Posted 23 August 2012 - 08:40 AM
Drugače pa jaz osebno, ne bi mogla biti s prvim fantom do konca življenja. Mislim, da bi me prej kot slej začelo razjedat kak bi to bilo z drugimi, itd.
Jaz tega ne razumem. Če si pač s prvim in edinim fantom .... in če res vse 'štima', potem se tega ne začneš spraševati ... kako bi bilo, če bi bilo ...
in si misliti, da nekaj zamujaš. Ker če si srečna s prvim fantom, nič ne zamujaš.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 August 2012 - 09:13 AM
Put A Kilt On It!
Posted 23 August 2012 - 09:15 AM
Michelle, glede tega se pa strinjam s tabo, pa tudi jaz nisem ena tistih, ki so bile vedno v resnih zvezah ali pa nič, samo tisto glede 'bednega števila' si malo nerodno napisala, in sem si to razlagala po svoje. Se opravičujem.
Komaj zdaj vidla. Ni panike sploh.

Jaz tega ne razumem. Če si pač s prvim in edinim fantom .... in če res vse 'štima', potem se tega ne začneš spraševati ... kako bi bilo, če bi bilo ...
in si misliti, da nekaj zamujaš. Ker če si srečna s prvim fantom, nič ne zamujaš.
Samo a ni to čisto človeško, že čista radovednost, če ne drugega. Se pa strinjam, da nič ne zamuja.
Posted 23 August 2012 - 09:36 AM
Put A Kilt On It!
Posted 23 August 2012 - 10:02 AM
Posted 23 August 2012 - 10:36 AM
In mogoče 'zamujaš' seks z ostalimi pripadniki moškega spola, ampak imaš pa toliko več s tem, ko imaš parterja, ki mu zaupaš, te spoštuje ...
Če pa imaš partnerja in te zanima kako seksa sosed (haha) je morebiti to znak, da mogoče ni vse OK v tvoji zvezi.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 August 2012 - 11:17 AM

sva se pa zmenila, malo v šali, malo zares, da če bi me zares toliko to mučlo, da bi se šla menjavo partnerjev

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users